Ez a gyerek csak ide akar jönni hozzánk!
Egy banán voltdefender3 írta:Jól láttam, h Alves vmit felvett a földről kibontotta és bekapta a szájába?
Nem vitatom azt hogy ez igy nem mehet tovább viszont sztem a Bilbao elleni meccs előtt benne voltunk egy gödörbe es onnan egy kicsit kijöttünk aztán pénteken visszazuhantunk egy 5x akkora gödörbeAlcantara írta:Én például nem írtam. Viszont ne mondd, hogy ez a fajta védekezés Tito távozása miatt alakult ki.Alfa írta:Azért az érdekes hogy mindenki mondta hogy bármi lesz nem lesz egy rossz szava sem a csapatra.....
Mindkét gól tipikus példája volt a szezonban kapott góloknak. Ezeket már hónapok óta kapjuk ugyanúgy.
Én például nem írtam. Viszont ne mondd, hogy ez a fajta védekezés Tito távozása miatt alakult ki.Alfa írta:Azért az érdekes hogy mindenki mondta hogy bármi lesz nem lesz egy rossz szava sem a csapatra.....
A mostani szezon egyértelműen borzalmas de azért érdemes megnézni pl xavi es főleg fabregas arcát...jangamen írta:Alfa írta:Túlságosan megviselte a csapatot a tragédia...
hát hogyne. sajnálatos módon hetekre előre megérezték a fiúk Tito halálát. Nem kell kifogásokat keresni, a csapat megfáradt, motiválatlan (és iszonyatosan gyenge). Vége lehetne az idénynek és nyáron bődület nagy munka és változás kell, mert különben jövőre fekete időszak jön. Mondom ezt úgy, hogy idén nem nyernek a srácok semmit.
Alfa írta:Túlságosan megviselte a csapatot a tragédia...
Mondjuk mag nem bántanám Messit, jobban játszik, mint az előző meccseken, benne van a gól.Atridente írta:Remélem Messi megkapja a várt szerződés hosszabbítást, sőt kapjon 100 milliot egy évre utana meg 200 at. Talán gyakorolhatna egy kis önmérsékletet pláne ilyen szezon után. Egyre inkább visszatetsző ahogy sétálgat, az egész csapatot lehuzza. Nyaron könyörgöm a megfelelő játéktudás mellett erősödjunk cm-ben és kiloban