Egyéb Barça meccsek
-
- Barça C
sziasztok! nincs meg véletlenül valakinek a BL elődöntő , döntő, és a tavalyi 2 reál elleni meccs egészben? mert felvettem az upc-vel de elvitték a dobozt és nem tudtam lementeni:( remélem tudtok segíteni hogy újra és újra megtudjam nézni ezeket a meccseket:)
- LM10
- Director del Fútbol
Magyar idő szerint hánykor játszák a klubvb döntőjét szombaton?
SZERK:SORRY most olvastam vissza.
Egyébbként énis a legerősebb kezdővel játszanék ,hiszen ég nincs ilyen trófeánk. Remélem Pedro betalál a tornán és rekordot dönt.
SZERK:SORRY most olvastam vissza.
Egyébbként énis a legerősebb kezdővel játszanék ,hiszen ég nincs ilyen trófeánk. Remélem Pedro betalál a tornán és rekordot dönt.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
17:00barca1615 írta:Ha bejutnánk a döntőbe! Szombaton hány órakor lesz a döntő?

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ha bejutnánk a döntőbe! Szombaton hány órakor lesz a döntő?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igazából mexikói szinten is egy erős középcsapatnak számít, az FM-ben voltam velük, igaz a 2008-as kiadásban és ott nem voltak valami hú de jók, de mint tudjuk, a valóság más.
Legnagyobb sztárjuk az Európában is ismert Santiago Solari.

Legnagyobb sztárjuk az Európában is ismert Santiago Solari.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az ilyen csapatok tudnak ám komoly meglepetést okozni, úgy hogy jó lenne ha valóban ezzel a kezdővel állnánk fel. Emellett pedig az sem elhanyagolható szempont amit előttem említettek: Meg kell nyerni ezt a trófeát! Ez pedig csak akkor sikerülhet, ha a legjobb arcát nyújtja a csapat.sjd írta:Az Atlante egy ilyen komoly csapat volna?El fanático írta:Álítólag ez a kezdőnk holnapra:
Atlante vs FC Barcelona: Valdés, Daniel Alves, Puyol, Gerard Piqué, Éric Abidal, Xavi, Yaya Touré, Iniesta, Pedro, Zlatan Ibrahimovic , Thierry Henry
Ez a trófea még hiányzik a gyűjteményből, és én nem tudok tovább várni

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Honnan az infó?El fanático írta:Álítólag ez a kezdőnk holnapra:
Atlante vs FC Barcelona: Valdés, Daniel Alves, Puyol, Gerard Piqué, Éric Abidal, Xavi, Yaya Touré, Iniesta, Pedro, Zlatan Ibrahimovic , Thierry Henry
- miihii
- KHAL
Többször hangoztatták a srácok,h semmit nem akarunk a véletlenre bízni.Ez egy naon fontos megmérettetés a klubnak,KELL ez a trófea.sjd írta:Az Atlante egy ilyen komoly csapat volna?El fanático írta:Álítólag ez a kezdőnk holnapra:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Az Atlante egy ilyen komoly csapat volna?El fanático írta:Álítólag ez a kezdőnk holnapra:
- barca28
- Jugador d'estrella
Nem hinném hogy egy ilyen erős kezdővel állunk,mellesleg azt olvastam ,hogy Messi mellett Puyolnak is van egy apróbb sérülécskéje...szerintem Csiga fog kezdeni..és biztos hogy Busquets is mivel hétvégén csak csere volt,Pep kiskedvence.El fanático írta:Álítólag ez a kezdőnk holnapra:
Henry helyére inkább Bojant.Henry teljesitménye harmatgyenge..több lehetőség kéne Bojannak a fejlődése érdekében,Titi ugyis dobbant akkor minek erőltetik.....

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Mntha az egyik képen Jonathant is láttam volna. Remélem pályára lép valamelyik mérkőzésen. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- El fanático
- Entrenador del Barça
Álítólag ez a kezdőnk holnapra:

-
- Entrenador del Barça
Szerintem mindenki megy a nagycsapatbol + Jeffren,Gai,Fontas asztan lehet hogy meg valakiFernando írta:Nemtudtok egy utazó keretet becopyzni ide nekem?

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kialakult az elődöntő:
december 15., 17.00. Pohang Steelers (dél-koreai) - Estudiantes (argentin)
december 16., 17.00. Atlante (mexikói) - FC Barcelona (katalán:))
Az ötödik helyért:
december 16., 14.00 - Auckland City (új-zélandi) - TP Mazembe (kongói)
A harmadik helyért:
december 19., 14.00
Döntő:
december 19., 20.00
Az időpontok magyar idő szerint értendőek, és tudtommal a Digisport mindet közvetíti.
december 15., 17.00. Pohang Steelers (dél-koreai) - Estudiantes (argentin)
december 16., 17.00. Atlante (mexikói) - FC Barcelona (katalán:))
Az ötödik helyért:
december 16., 14.00 - Auckland City (új-zélandi) - TP Mazembe (kongói)
A harmadik helyért:
december 19., 14.00
Döntő:
december 19., 20.00
Az időpontok magyar idő szerint értendőek, és tudtommal a Digisport mindet közvetíti.
Ebben az évben a 6., de a szezonban csak a 3. lenne. Azt nem tudom, h az ötkupás Barca hogy nyerte az öt kupát? Amugy valóban kötelező lenne megnyerni. Bár messze nem a legrangosabb sorozat, de valóban már csak ez hiányzik, meg ahogy Pepet ismerem, ő minden sorozatot komolyan vesz. Szóval szerintem be is húzzuk. Pedronak meg szurkolok, h itt is sikerüljön betalálniaColos írta:No elkezdődött a klub vb, az Auckland megverte az al-Ahlit, így ők játszanak majd az Atlantéval az elődöntőbe jutásért (vagyis hogy a Barcával játszhassanak. Bevallom, nekem nagyon is számít, hogy mi lesz a vége, és ha nem nyerünk, nagyon csalódott leszek. Ez az egyetlen trófea, melyet még soha nem sikerült elhódítani, ráadásul ez lehetne a 6. kupánk idén, és akkor az "öt kupás Barca" jelző már nem is lesz olyan lélegzetelállító! Amúgy nem tudjátok, hogy volt-e már példa arra, hogy egy csapat egy évben hat jelentős trófeát gyűjtsön?

A korábbi vitában meg abszolút Gergelynek van igaza. Ennek messze nincs akkora tétje, presztízse, színvonala mint egy BL-nak. A dél-amerikai csapatok valóban erősek, de nem annyira mint az itteni óriások. Még akkor sem, ha néha 1-1 meccsen elkapnák őket. Én biztos vagyok benne, h ha valódi tétje lenne, akkor pl. a Barca több góllal lenne képes ütni bármelyik más kontinens csapatát. De ez igaz a többi európai élcsapatra is.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
No elkezdődött a klub vb, az Auckland megverte az al-Ahlit, így ők játszanak majd az Atlantéval az elődöntőbe jutásért (vagyis hogy a Barcával játszhassanak. Bevallom, nekem nagyon is számít, hogy mi lesz a vége, és ha nem nyerünk, nagyon csalódott leszek. Ez az egyetlen trófea, melyet még soha nem sikerült elhódítani, ráadásul ez lehetne a 6. kupánk idén, és akkor az "öt kupás Barca" jelző már nem is lesz olyan lélegzetelállító! Amúgy nem tudjátok, hogy volt-e már példa arra, hogy egy csapat egy évben hat jelentős trófeát gyűjtsön?
- El fanático
- Entrenador del Barça
Onnan másoltam ki, csupán átültettem magyarraFernando írta:A klub-vb sorsolása még nincs meg. Amugy: www.fcbarceloa.com , itt fönt van a menüben a menetrend.

Tehát a klubVB még nincs feltüntetve, "drága tezsvíreim"

- Fernando
- Llegenda del Barça
A klub-vb sorsolása még nincs meg. Amugy: www.fcbarcelona.com , itt fönt van a menüben a menetrend.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- gianni
- Entrenador del Barça
Köszi testvér ezzel már előrébb vagyok csak ez a lista még hiányos,tudod mi a klub vb.-n is ott leszünkEl fanático írta:Decembergianni írta:Cső jó lenne tudnunk,hogy e hónapban akkor mikor is mit és kivel játszunk ha nem gond.
Köszönjük!
La Liga Dec.2. 22:00 Xerez C.D. - FC Barcelona
La Liga Dec.5. 22:00 Deportivo - FC Barcelona
BL Dec.9. 20:45 Dynamo K. - FC Barcelona
La Liga Dec 13. --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Barátságos mérk. Dec.21. --:-- Kazma Sporting Club - FC Barcelona

- El fanático
- Entrenador del Barça
Decembergianni írta:Cső jó lenne tudnunk,hogy e hónapban akkor mikor is mit és kivel játszunk ha nem gond.
Köszönjük!
La Liga Dec.2. 22:00 Xerez C.D. - FC Barcelona
La Liga Dec.5. 22:00 Deportivo - FC Barcelona
BL Dec.9. 20:45 Dynamo K. - FC Barcelona
La Liga Dec 13. --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Barátságos mérk. Dec.21. --:-- Kazma Sporting Club - FC Barcelona