Élő közvetítések
Casado szépen lépdel előre a rangsorban.
Uh 

Nagyon sok a kisebb-nagyobb szabálytalanság. Ahogy elmenne valaki, azonnal lerántják
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ott is a vezetés,jól tért vissza Olmo. Meglehet nyugodni. Eddig remek, nálunk a labda, kontrolláljuk a tempót.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Gyönyörű volt Yamaltól, és végre igazi szélsőbekkel tud váltani.
Hú, és megint Yamal, ma lehet hogy hatalmas meccset fog játszani. És Olmo. Oké, még nem lett gól, de hihetetlen, hogy szedjük ízekre a buszozó csapat védelmét... középen is.
És igen Yamal egyelőre tol egy Messit (Modricot), ez már gól is. Ez a legjobb meccse lesz szerintem eddig. Olmo is szép volt. Ne álljunk meg hétig.
Hú, és megint Yamal, ma lehet hogy hatalmas meccset fog játszani. És Olmo. Oké, még nem lett gól, de hihetetlen, hogy szedjük ízekre a buszozó csapat védelmét... középen is.
És igen Yamal egyelőre tol egy Messit (Modricot), ez már gól is. Ez a legjobb meccse lesz szerintem eddig. Olmo is szép volt. Ne álljunk meg hétig.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gusztusos gyerek ez a Balde, hogy köp egyet a tömegkatasztrófa miatti gyásszünet alatt. Kb kezdőrúgás előtt lecserélném.
- bence0330
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... ol-live/1/
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... ol-live/2/
Ha rossz lenne a net, vagy akadna, visszalépve válassz egy nem HD-s linket, nekem de nekem mindig hibátlanul megy végig.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.11.03. 16:20:41-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Nyitva!
Ugyanitt megköszömöm ha valaki ad egy linket, külföldön vagyok, lehet nem is fogom tudni nézni.
Ugyanitt megköszömöm ha valaki ad egy linket, külföldön vagyok, lehet nem is fogom tudni nézni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
Mbappé azért látszik, hogy nem kilences, nem látja onnan a pályát, rémálmai lesznek a partjelző zászlójától.
Jól van, ez a Real még így is egy nagyon kemény csapat. Jó szériánk van most, de nem mondhatni, hogy végig sima volt. Persze örülök, nyilván.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elképesztő mekkora flowban van a csapat, én utoljára ilyet a Pep teamtől láttam, illetve talán LE legjobb időszakában. Pedig játékban közel sem vagyunk ott. De kit érdekel 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ki is az aranylabdás? Ja hogy a realban van....? 

Vininek jó utat holnap a gálára és sok puszi
- bence0330
Raphi gyegne volt ma, de g+a-val fejezheti be plusz Lewy kb élete kihagyott ziccerté készítette elő. Yamal gyenge volt ma, de csak bevágta rosszabbik lábbal. Ez a gyenge formájuk, betojás. 

Nagy szerencse, hogy Flick nem a fórum alapján cserél.
Még jöhet a tippem, de ha nem 1-4 lesz, azt sem bánnom.
Raphninha nem játsza élete meccsét, de még így is 1+1 g+a, és még egyet Lewy kapufára lőtt.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Raphinha tesó, ilyenért a grundon agyonütnek

Raphinha talán legrosszabb meccse idén, hozzászagolni nem tudott az egész meccshez= gól, gólpassz.

Raphinha talán legrosszabb meccse idén, hozzászagolni nem tudott az egész meccshez= gól, gólpassz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt már szerintem nem fordítják meg. Max 4-3 lehet
.

-
- Entrenador del Barça
Na, MOST már elhiszem, hogy nyerünk. 
Flick mágikus!
Flick mágikus!