Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
nézzétek meg itt, nekem működik!
http://www.atdhe.net/ArsenalEnglish.html
( a link neve ne zavarjon meg senkit, celtic barca megy rajta, ami azt illeti, a barcás linken az arsenal meccs megy :s )
http://www.atdhe.net/ArsenalEnglish.html
( a link neve ne zavarjon meg senkit, celtic barca megy rajta, ami azt illeti, a barcás linken az arsenal meccs megy :s )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Speedy 2008.02.20. 21:00:00-kor.
http://www.livescorehunter.com/ itt keressétek meg az arsenal milan meccset és ott az uccsó link ami english ott bejön a barca meccs mert a barca meccsnél meg az arsenal jön be én itt nézem
- Titinho
- Director del Fútbol
Hát sajna nekem se...de az a poén, hogy egyik oldal se...se a myp2p, se a rojadirecta, hogy legalább rá tudnék nyomni egy linkre vagy valami...áhh...a tököm kivan tényleg ezzel a rohadt sok csatornával meg az internetes meccsnézéssel!!!!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.02.20. 20:56:23-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- home
- Jugador d'estrella
nah ja...az a vicces, hogy nekem bejött gyönyőrű kép nagy képernyő meg minde arsenal-milan...a legszebb kép amit neten valaha videót néztem...hát a jó k......
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Aha, nekem is. Sehol semmi, de a netem is úgy le van lassulva, mint állat. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
nekem a myp2p összeomlott, sehol semmi :S
-
- Eurobarca Staff
Miről beszélsz?Perrero írta:a sopcast linkje hibás

Kár, hogy kiírja, hogy szerkesztettem egyszer a hsz-m.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Most beszéltem egy ismerősömmel, neki is digitv-je van, és nála van tv6...Karashu írta:Nekem is digim van, remélem berakják, de ahogy néztem most a csatornáket, iylenenm nincs![]()
Nálam nincs

FORCA BARCA!!
-
- Eurobarca Staff
Döbbenetes, amit néhányan művelnek, komolyan ennyire lusták. Az önállóságnak még csíráját sem lehet felfedezni néhányatokban.
Aki neten szeretné nyomon követni a mai meccsünket, az az alábbi linkekre kattintgasson lelkesen:
GolTV
Myp2p - több lehetőség!
Goltipp - 20:38-tól! Ha problémád van a lejátszással
Rojadirecta - Kiválsztod a meccset, és utána 8 lehetőség közül választhatsz
PPLive: 1, 2 mindegyik IE-s
Esetleges lejátszók:
Sopcast
PPMate
TVUPlayer
PPStream
TVAnts
UUSee
SinaPlayer
Ezekután bárminemű internetes meccsnézéssel kapcsolatos kérdést szó nélkül törlünk, mert elegünk van abból, hogy egyesek lusták visszaolvasni akár egyetlenegy hsz-t is (igen történt már ilyen) ahhoz, hogy megtudják, hogyan is nézhetik neten a meccset, úgyérzem ők meg is érdemlik a sorsuk.
A többieknek jó szórakozás!Remélem tudtam segíteni. Akinek esetleg bármelyik elindul élvezhető minőségben, akkor kérem jelezze egy hsz-el, ezzel is megkönnyítve a többiek dolgát.
Aki neten szeretné nyomon követni a mai meccsünket, az az alábbi linkekre kattintgasson lelkesen:
GolTV
Myp2p - több lehetőség!
Goltipp - 20:38-tól! Ha problémád van a lejátszással
Rojadirecta - Kiválsztod a meccset, és utána 8 lehetőség közül választhatsz
PPLive: 1, 2 mindegyik IE-s
Esetleges lejátszók:
Sopcast
PPMate
TVUPlayer
PPStream
TVAnts
UUSee
SinaPlayer
Ezekután bárminemű internetes meccsnézéssel kapcsolatos kérdést szó nélkül törlünk, mert elegünk van abból, hogy egyesek lusták visszaolvasni akár egyetlenegy hsz-t is (igen történt már ilyen) ahhoz, hogy megtudják, hogyan is nézhetik neten a meccset, úgyérzem ők meg is érdemlik a sorsuk.
A többieknek jó szórakozás!Remélem tudtam segíteni. Akinek esetleg bármelyik elindul élvezhető minőségben, akkor kérem jelezze egy hsz-el, ezzel is megkönnyítve a többiek dolgát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.02.20. 19:49:18-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Karashu
- Jugador d'estrella
Haver küldte, érdemes megcsinálni, de csak akinek jó netje van
1. A www.pplive.uw.hu -n bele kell menni a kliensek letöltése-be (lap tetje, bal fent).
2. Le kell tölteni a legelső cuccot, a SopCast-ot (SopCast kliens letöltése). Ezután telepítsd a gépedre!
3. Felmész a www.myp2p.eu -ra és ott rákattintasz a Live Sports-ra. Itt lesz sok minden, de nekünk most a Football kell.
4. Ha ide beértél, annyi a dolgod, hogy kiválasztod a meccset amit nézni akarsz, és a sor végén álló tv-re rákattintasz.
5. Most kiválasztod, hogy melyik csatornát akarod nézni. Célszerű a legalacsonyabb kb-osat, és csak a SopCast-osok közül válassz!
6. Ennyi volt, várod míg betölt, jó sportnézést!
Az a problémám, hogy az én netem egy nagy kalap [auto_cenzúra], és nem tudok nézni semmit!

1. A www.pplive.uw.hu -n bele kell menni a kliensek letöltése-be (lap tetje, bal fent).
2. Le kell tölteni a legelső cuccot, a SopCast-ot (SopCast kliens letöltése). Ezután telepítsd a gépedre!
3. Felmész a www.myp2p.eu -ra és ott rákattintasz a Live Sports-ra. Itt lesz sok minden, de nekünk most a Football kell.
4. Ha ide beértél, annyi a dolgod, hogy kiválasztod a meccset amit nézni akarsz, és a sor végén álló tv-re rákattintasz.
5. Most kiválasztod, hogy melyik csatornát akarod nézni. Célszerű a legalacsonyabb kb-osat, és csak a SopCast-osok közül válassz!
6. Ennyi volt, várod míg betölt, jó sportnézést!
Az a problémám, hogy az én netem egy nagy kalap [auto_cenzúra], és nem tudok nézni semmit!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Sajnos a DigiTv-n biztos hogy nincs TV6,már kétszer rákerestem,de semmi.Talán a visszavágók idejére már beteszik a programcsomagjukba...
- Karashu
- Jugador d'estrella
Nekem is digim van, remélem berakják, de ahogy néztem most a csatornáket, iylenenm nincs

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Director del Fútbol
Nekem nem DigiTV-m van,hanem kábelem.
Az itteni kábelnek van valami digitális része,ami teljesen független a DigiTV-től,nagyon jó minőségűek az adások és rengeteg csatorna van.
Ha neked is ilyened van,akkor neked is kell,hogy legyen.
Azt nemtom melyik csomagba rakták be,de nálam az Eurosport után jön a TV6.Nemtom mikor rakták be,csak tegnap tűnt fel.
Az itteni kábelnek van valami digitális része,ami teljesen független a DigiTV-től,nagyon jó minőségűek az adások és rengeteg csatorna van.
Ha neked is ilyened van,akkor neked is kell,hogy legyen.
Azt nemtom melyik csomagba rakták be,de nálam az Eurosport után jön a TV6.Nemtom mikor rakták be,csak tegnap tűnt fel.
- kennyke
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
a www.sport.ro oldalon jobb-kozepen van egy link. a minoseg eleg jo,roman komentarral
akit erdekel

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hmm háát 21:45-től
deh azért köszi, megnézem majd rajta. 
off: Egyébként danko94 te traviánon fenntvagy? sztem a mi klánunkban vagy benne..
Vagy csak kísértetiessen nagy a hasonlóság 

off: Egyébként danko94 te traviánon fenntvagy? sztem a mi klánunkban vagy benne..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- danko94
- Entrenador del Barça
Nincs a Digi Tv-nél se:S:S Lett 3 új csatorna de egyiksem az...barca44 írta: Ez érdekelne engem is (egyébként ma vettem észre, hogy van eurosport2-m is).

Szerkeszt gomb! Legközelebb törlök.
S.