Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a kedvencem, amikor eljönnek a hatóságok az edzéseinkre dopping tesztnek alávetni Busit meg SR-t.csababarca írta: ↑2020.08.15. 13:49:50modern fociban két dolog számít, sebesség és erő. nálunk ez a kettő pont nincsen meg, nemhogy csapatszinten, de úgy sem hogy lenne 2-3 ilyen fizikálisabb (de nem suta, törő) játékosunk.
mondjuk én is féltem volna, mert a Lewa, Goretzka, Davis, Kimmich vonal olyan fizikummal rendelkezik, amilyennel nálunk max Lenglet, a többi játékosunk mind puhos ezekhez képest.Xavier Hernandez írta: ↑2020.08.15. 13:42:41látni lehetett a tanácstalanságot és félelmet a játékosok arcán!
NovaProspekt írta: ↑2020.08.15. 13:15:50
Ez is édeskevés amúgy. Felőlem követelhetnek választásokat meg Xavit, de mindezt már a klubon kívülről kellene tenniük. Igazuk is van ebben, de a saját felelősségüket továbbra sem ismerik el, és lényegében ujjal mutogatnak ők is.
Barça dressing room heavyweights demand elections this year and the appointment of Xavi as manager. [@fansjavimiguel]Barca_10 írta: ↑2020.08.15. 11:32:49Aki itt vár valamiféle felelősségvállalást valakitől az rossz csapatnak szurkol. Itt vannak a legalja játékosok-tisztelet a kevés kivételnek-Messi, Alba, Busquets, oldalpassz mind egytől egyig sunyi, alattomos emberek. Itt mutatkozik ez meg igazán. TS-t és de Jongot sajnálom csak, a többit észak koreai munkatáborba küldeném. Ki lehet kapni de nem így.
És ki számoltatna el kit?NovaProspekt írta: ↑2020.08.15. 10:29:56Simán. Elképesztő, hogy lassan dél, de még itt vannak ezek az emberek. Semmiből nem tanul ez a gyökér csapat, és semmilyen jellegű elszámoltatás nincs a klubnál.csababarca írta: ↑2020.08.15. 10:08:58pedig évről évre történelmi kieséseket produkálunk, nem tudom ennél is van e mélyebben, de gondolom ha marad minden a régiben, akkor jövőre mondjuk egy apoel nicosia ver ki minket összesítésben 10-0ra, és így tovább.
Simán. Elképesztő, hogy lassan dél, de még itt vannak ezek az emberek. Semmiből nem tanul ez a gyökér csapat, és semmilyen jellegű elszámoltatás nincs a klubnál.csababarca írta: ↑2020.08.15. 10:08:58pedig évről évre történelmi kieséseket produkálunk, nem tudom ennél is van e mélyebben, de gondolom ha marad minden a régiben, akkor jövőre mondjuk egy apoel nicosia ver ki minket összesítésben 10-0ra, és így tovább.
de ki írná ki?Rivaldo11 írta: ↑2020.08.15. 10:00:04Igazából csalódott én is csak emiatt vagyok. Egy ilyen ruha, megaláztatás után egész egyszerűen erkölcsi kötelessége lett volna azonnal, már a meccs után közvetlenül minden érintettnek lemondani.
Bár ha jobban belegondolok, Barto és az erkölcsi kötelesség...
Azonnal ki kell írni az előrehizott választásokat. Új elnökség, új edző, új játékosok, új szemlélet.
Nana! Nem tudhatjuk, mit hoz még a jövő. Tavaly is azt hittük a liverpooli négyes után, hogy már nincs lejjebb, most már megújulás kell, hogy jöjjön. A tavalyelőtti Roma elleni hármas után is azt gondoltuk, hogy ez már az armageddon. Aztán a következő évben már egy négyessel ejtettek ki minket, most egy nyolcassal. Nem tudhatjuk, mi lesz jövőre.
Ami igazán durva hogy tavaly a Liverpool ellen 4-0, előtte a Roma ellen 3-0, előtte a Juve ellen 3-0. Mentálisan teljesen megvannak törve, mondjuk én is.Stalkyard írta: ↑2020.08.15. 00:40:35Csak engem zavar hogy kb örökre besározták a klub hírnevét ezzel a vereséggel? Meg hogy valószínűleg a dédunokáink dédunokái se fognak még megélni ennél nagyobb mértékű BL kiesést?
Vagy csak én vagyok túl drasztikus?
Nem tudom, lesz-e a klub valaha is még a régi ezután. Én ezt egyelőre nem tudom feldolgozni.