Spanyol Kupa & Szuperkupa
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pont amiatt, amit lejjebb írtak Gomesre toltam a mait. Hiába nem játszott végig, de ő ma nagyon kulcs volt és remekül játszott.Amíg fent volt teljesen más volt a csapat képe mint nélküle. Végére totál szétestünk védekezésben sajnos.

-
- Jugador del Barça
Jó meccs volt.A második cserénk rossz volt, egy jól játszó Gomest váltott egy lassú Antara.A középpálya átjáróházzá vált.Indokolt lett volna egy Neymar Arda csere is,lehet hogy már kezdeni is vele kellett volna...
Örülök a jó kapusunknak,Be kell látnunk: a "KIsfőnök" már kevés szűrőnek is...Tudni kell: ha a nap lemegy jön a pihi, a nyugdíj, a levezetés...
.Barcások! Hány gólt kaptunk róla az utóbbi időkben??(luft, rossz helyezkedés, eladott laszta stb...)Nincs stabilabb jobb megoldás? Umtiti ezerszer jobb kh.Lassan Abidal 2-t kezdem vizionálni...ha látom játszani!A törpe Griezman fejel mellette? Micsoda dolog ez??Sőt gólt!Sajnos, ha nincs Busi ő lenne a pótlék.De: Busit nem várhatjuk tőle...
A meccs elején Rakéta olyan rosszul játszott, hogy az már kritikán aluli! Minden labdaérintése hibás volt,csak rossz passzok jelezték pályán létét.Később valamit javult a helyzet, de: miért szabadul azonnal a labdától?miért játszik csak kényszerítőt, s azt is pontatlanul mindig ?( ő adta Messinek a gólpasszt, de ez akkor is igaz!!)
Összeségében örülök a megérdemelt győzelemnek.Könnyebb lett volna ha Turan bejön, Gomes meg maradt volna.
Örülök a jó kapusunknak,Be kell látnunk: a "KIsfőnök" már kevés szűrőnek is...Tudni kell: ha a nap lemegy jön a pihi, a nyugdíj, a levezetés...
.Barcások! Hány gólt kaptunk róla az utóbbi időkben??(luft, rossz helyezkedés, eladott laszta stb...)Nincs stabilabb jobb megoldás? Umtiti ezerszer jobb kh.Lassan Abidal 2-t kezdem vizionálni...ha látom játszani!A törpe Griezman fejel mellette? Micsoda dolog ez??Sőt gólt!Sajnos, ha nincs Busi ő lenne a pótlék.De: Busit nem várhatjuk tőle...
A meccs elején Rakéta olyan rosszul játszott, hogy az már kritikán aluli! Minden labdaérintése hibás volt,csak rossz passzok jelezték pályán létét.Később valamit javult a helyzet, de: miért szabadul azonnal a labdától?miért játszik csak kényszerítőt, s azt is pontatlanul mindig ?( ő adta Messinek a gólpasszt, de ez akkor is igaz!!)
Összeségében örülök a megérdemelt győzelemnek.Könnyebb lett volna ha Turan bejön, Gomes meg maradt volna.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
pep71 írta:Azért ez ellen az Atletico ellen ami a 2.félidőben kijött, nagoyn nehéz és fájdalmas lehet játszani...aki labdához ért abba 1x minimum belerúgtak..5-6 sárga minimum elmaradt
ez nem letámadás, hanem legyilkolásde hatásos, főleg, ha ilyen bírók vannak..
Messi amúgy óriásit játszott, milyen cselsorozatai voltak te jó éga Neymar helyzetnél vagy 3x felrúgták és még sem esett el..Gabi meg dobálta magát egész meccsen, de a Barca a színészcsapat ugye, persze.
Már előre látom hogy visszavágóra Lahoz lesz kiosztva

Az eredmény remek, előre egy 1-1-et instant aláírtam volna Busiék nélkül, erre még nyertünk is, szóval gratulálok a srácoknak.
A meccset látva lehet egy kis hiányérzete az embernek mert eldönthettük volna teljesen, ezzel szemben majdnem döntetlen lett.
Kemény lesz a visszavágó, nem szabad bealudni.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mondjuk Rafinhával nem tudom mi volt a gond, legalább ő megtartotta a labdákat, és még párharcokat is nyert, ki tudtuk hozni a labdákat vele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Azért, hogy megmutassa Nektek, hogy annyira nem is rossz Gomes és Rakitic.Stalkyard írta: Fel nem foghatom minek kellett mindkét jól védekező középpályást lehozni.
Meccs közben írtad, hogy Rafinha is amúgy elég jól tud védekezni, hát megkaptad.

Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem. Amúgy meg senki más nem volt a padon. Arda életveszély egy ilyen meccsen.
- Titinho
- Director del Fútbol
Igen, abban az egyben hibázott nálam, hogy túl korán nyúlt bele, nem kellett volna lehozni rögtön az elején. Gomest pedig végig fent hagytam volna. De a meccs egészért tekintve és amilyen taktikával kiküldte a srácokat az első félidőre, megérdemli a dicséretet.Stalkyard írta:Ehhez képest azért te is leírtad milyen jól nyúlt bele a meccsbe.
Fel nem foghatom minek kellett mindkét jól védekező középpályást lehozni.
Ehhez képest te vergődtél a legjobban hogy Gomes mit keres a pályán és miért nem Rafinha játszik, mert milyen jól tud védekezni, meg előre játékban milyen zsír playa.

És tényleg miután Denis és Rafinha kp-nk volt, mintha emberhátrányban játszottunk volna.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Ehhez képest azért te is leírtad milyen jól nyúlt bele a meccsbe.Titinho írta:
De aki még most is Luchot szidja az se normális!
Fel nem foghatom minek kellett mindkét jól védekező középpályást lehozni.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Azért ez ellen az Atletico ellen ami a 2.félidőben kijött, nagoyn nehéz és fájdalmas lehet játszani...aki labdához ért abba 1x minimum belerúgtak..5-6 sárga minimum elmaradt
ez nem letámadás, hanem legyilkolás
de hatásos, főleg, ha ilyen bírók vannak..
Messi amúgy óriásit játszott, milyen cselsorozatai voltak te jó ég
a Neymar helyzetnél vagy 3x felrúgták és még sem esett el..Gabi meg dobálta magát egész meccsen, de a Barca a színészcsapat ugye, persze.
ez nem letámadás, hanem legyilkolás

Messi amúgy óriásit játszott, milyen cselsorozatai voltak te jó ég

- Titinho
- Director del Fútbol
Na csak meglett a végén 
Jár a pacsi a csapatnak a győzelemért, bár a 2. félidő 8. percében nem értem miért kellett belenyúlni a csapatba. Ezt még az angol kommentátor is értetlenkedve nézte...
És még sokan itt vergődtek 90 percig hogy miért nem Rafinha játszik Gomes helyett meg miért nem kezdett Denis...
Hát kb ezért, mert velük aztán végképp nem volt kp-nk, annyira eltűntek, hogy -2 emberrel voltunk a pályán, pláne miután Gomes is lement, Masch azt se tudta hogy hol van, össze-vissza rohangált, bealudt sőt még egy gólt is kaptunk róla. Mert az ne mondja nekem senki, hogy egy 175 centis Griezmannal nem tud felugrani.
A lényeg, hogy sikerült egy nagy eredményt elérnünk, győztünk idegenben a Calderónban, fél lábbal már a döntőben vagyunk.

Jár a pacsi a csapatnak a győzelemért, bár a 2. félidő 8. percében nem értem miért kellett belenyúlni a csapatba. Ezt még az angol kommentátor is értetlenkedve nézte...
És még sokan itt vergődtek 90 percig hogy miért nem Rafinha játszik Gomes helyett meg miért nem kezdett Denis...

A lényeg, hogy sikerült egy nagy eredményt elérnünk, győztünk idegenben a Calderónban, fél lábbal már a döntőben vagyunk.

Més que un club

-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Nagyon ritkán írok ide , ennek ellenére folyamatosan olvasom, követem a hozzászólásokat, és az oldalt.
Nos a mai napon meccs közben elhatároztam, hogy leírom, mit is gondolok, mit is éreztem a jelenlegi formával kapcsolatban.
Elsőnek írnék néhány szót , néhány játékosról..
Neymar? Haknizik... mondhatunk bármit rá, hogy a játéka így meg úgy... nem ad, nem adott mostanában semmi pluszt.. mondhatjuk, hogy igen, de egyszerűen, csak senki nem meri kimondani, hogy nem veszi komolyan, valahol máshol jár fejben... lehet épp azt képzeli, hogy a kanapén ülve fifázik és ott sikeres.
Gomes Kiráz a hideg, ha hozzá kerül a labda, lassú, körülményes, mintha félne a labdától.. mintha nem érezni. Bízom benne, hogy hamarosan magához tér.., reményekkel teli gondolataim voltak felé, amikor leigazoltuk... azóta viszont, csak bosszant.
Rakitic Jelenleg nálam ő a lajbi, alibi király
Umiti & Pique Úgy gondolom a Francia hatalmas siker, úgy látom, hogy jól helyezkedik, nem fél. Pique pedig mára már igazi védővé nőtte ki magát.
Messi Ez az ember, valami hihetetlen, nincsenek szavak, így nem részletezem
Suarez Amit csak be kell pöccinteni , azt nem tudja megcsinálni
Hihetetlen pali.
A második félidőben az a ATMA jött a pályára, akire én a kezdéskor számítottam... Az 1. félidőben aludtak, nem mondanám, hogy a 2. félidőben rosszabbak lettünk, inkább azt mondanám, hogy Simeone rendet csinált a fejekben.. Ennyit jelent egy olyan edző, aki spontán célt ad a játékosainak.. Sajnos Enrique elfáradt. Jól kezdtünk , de aztán felülünk az alibi vonatra és várjuk a meccs végét... ez ide édes kevés, BL-ből is így estünk ki tavaly... és ez könnyen megismétlődhet. Egyszerűen, NINCS középpályánk... most is azért volt valamennyire mert Masc a hibáit leszámítja jól teljesített... és Messi volt az irányító... Így nehéz lesz nyerni bármit is, iszonyat sürgősen ki kellene h találjanak valamit..
Köszönöm, hogy elolvastad.
Nagyon ritkán írok ide , ennek ellenére folyamatosan olvasom, követem a hozzászólásokat, és az oldalt.
Nos a mai napon meccs közben elhatároztam, hogy leírom, mit is gondolok, mit is éreztem a jelenlegi formával kapcsolatban.
Elsőnek írnék néhány szót , néhány játékosról..
Neymar? Haknizik... mondhatunk bármit rá, hogy a játéka így meg úgy... nem ad, nem adott mostanában semmi pluszt.. mondhatjuk, hogy igen, de egyszerűen, csak senki nem meri kimondani, hogy nem veszi komolyan, valahol máshol jár fejben... lehet épp azt képzeli, hogy a kanapén ülve fifázik és ott sikeres.
Gomes Kiráz a hideg, ha hozzá kerül a labda, lassú, körülményes, mintha félne a labdától.. mintha nem érezni. Bízom benne, hogy hamarosan magához tér.., reményekkel teli gondolataim voltak felé, amikor leigazoltuk... azóta viszont, csak bosszant.
Rakitic Jelenleg nálam ő a lajbi, alibi király

Umiti & Pique Úgy gondolom a Francia hatalmas siker, úgy látom, hogy jól helyezkedik, nem fél. Pique pedig mára már igazi védővé nőtte ki magát.
Messi Ez az ember, valami hihetetlen, nincsenek szavak, így nem részletezem

Suarez Amit csak be kell pöccinteni , azt nem tudja megcsinálni

A második félidőben az a ATMA jött a pályára, akire én a kezdéskor számítottam... Az 1. félidőben aludtak, nem mondanám, hogy a 2. félidőben rosszabbak lettünk, inkább azt mondanám, hogy Simeone rendet csinált a fejekben.. Ennyit jelent egy olyan edző, aki spontán célt ad a játékosainak.. Sajnos Enrique elfáradt. Jól kezdtünk , de aztán felülünk az alibi vonatra és várjuk a meccs végét... ez ide édes kevés, BL-ből is így estünk ki tavaly... és ez könnyen megismétlődhet. Egyszerűen, NINCS középpályánk... most is azért volt valamennyire mert Masc a hibáit leszámítja jól teljesített... és Messi volt az irányító... Így nehéz lesz nyerni bármit is, iszonyat sürgősen ki kellene h találjanak valamit..
Köszönöm, hogy elolvastad.

Sergi tényleg nagyon gyenge volt, talán egy Vidallal jobban tudtunk volna támadni. A második félidőre előjött az idei Barca.
Arda sokkal jobb lett volna Denis helyett, ugyanugy elcserélte magát, mint a Real ellen.
Csoda hogy kihúztuk, bár a góljuk véleményes volt..

Csoda hogy kihúztuk, bár a góljuk véleményes volt..
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Tipikus olyan meccs volt amikor az első féldiőt hozzuk 2-0ra. Rengetegszer feljött már ilyenkor az ellenfél. Szerencse, hogy megúsztuk, habár kis kis szerencsével 1-3 is lehetett volna. Neymar ugye, most se lőtte be. Kár azért a Messi sárgáért, mert így most már ő is 1 lapra az eltiltástól. Neki Albának meg Umtitinek is 2 van, és ha a visszavágón megkapják a harmadikat akkor kihagyják a döntőt nem?
Mivan Antoine tudsz magyarul is?Tobias88 írta:Az eredmény és az első félidő kiváló, a 2. félidő borzalmas. Noha csak egy szabálytalan gólt tudtam rúgni, talán még a döntetlent is megérdemelték volna

Amugy onnantól kezdve hogy az Atletico őrült módjára ki támadott mi se voltunk messze a harmadiktol.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Jugador del Barça
Sergio Roberto valami iszonyat gyenge volt ma. Komolyan mondom 1 labdát nem tudnék felidézni ami nem hátrafelé ment, minden támadást lelassította vagy eladta a labdát, ha 50%-nál nagyobb rizikó volt benne.
Védekezésben pedig még ennél is gyengébb volt. Helyezkedés 0, sokszor azt sem tudtam hol van, fejelni nem tud, tőle aztán simán passzolgatták be balról a labdákat, köze nem volt semmihez. Erre valaki berakta meccs embere szavazásba. Kriminális.
Védekezésben pedig még ennél is gyengébb volt. Helyezkedés 0, sokszor azt sem tudtam hol van, fejelni nem tud, tőle aztán simán passzolgatták be balról a labdákat, köze nem volt semmihez. Erre valaki berakta meccs embere szavazásba. Kriminális.
Nem is tudtam, hogy Grezmann is magyar..Tobias88 írta:Az eredmény és az első félidő kiváló, a 2. félidő borzalmas. Noha csak egy szabálytalan gólt tudtam rúgni, talán még a döntetlent is megérdemelték volna

egy félidőre, már jók vagyunk, de ez bizony kevés! kaphattunk volna a másodikban akár hármat is.
minek is mondjam, gyakran ismétlődő meccskép... az a 4-5 kontra az elsőben úgy látszik kikészítette őket. nincs ez a párharc még lefutva.
minek is mondjam, gyakran ismétlődő meccskép... az a 4-5 kontra az elsőben úgy látszik kikészítette őket. nincs ez a párharc még lefutva.
Próbáltuk,de szerencsére nem sikerült leadni az előnyt. Cillessen a második félidőben a Kisfőnökkel együtt minden volt, csak megnyugtató nem. Denis semmit nem tett hozzá a meccshez,de legalább jó nagy helyet hagyott az oldalán a Athletinek. Az előny meg van, otthon be kell húzni.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
1-1 félidőt nyert Simeone és Lucho.
De jobban jöttünk ki belőle. Atma ellen lehetetlen szépen nyerni, ezt már megtanulhattuk volna. Luchonak reagálnia kellett volna valahogy, ez tény. De cserékkel nem tudott. Csak ők voltak elérhetőek. Annyit tudott tenni, hogy felfrissítette a kp-t. Azt meg ne felejtsük el, hogy ez az Atma a világ egyik legjobb csapata ebben. A második félidőre vért ittak. De helyt állt a csapat. Ha szerencsével is, de helyt áll. Sőt, a kapott gólról is lehetne beszélni. Bíró nem volt a helyzet magaslatán.
Előny meg van.
De jobban jöttünk ki belőle. Atma ellen lehetetlen szépen nyerni, ezt már megtanulhattuk volna. Luchonak reagálnia kellett volna valahogy, ez tény. De cserékkel nem tudott. Csak ők voltak elérhetőek. Annyit tudott tenni, hogy felfrissítette a kp-t. Azt meg ne felejtsük el, hogy ez az Atma a világ egyik legjobb csapata ebben. A második félidőre vért ittak. De helyt állt a csapat. Ha szerencsével is, de helyt áll. Sőt, a kapott gólról is lehetne beszélni. Bíró nem volt a helyzet magaslatán.
Előny meg van.
Az eredmény és az első félidő kiváló, a 2. félidő borzalmas. Noha csak egy szabálytalan gólt tudtam rúgni, talán még a döntetlent is megérdemelték volna 

94:39 6 - 1
2-1, szerintem most csak ezzel foglalkozzunk, innen mar valoszinuleg a kupa is meg van.Stalkyard írta:Remélem a második félidő után is ekkora az arcod.ab1daL írta:A Luis Enrique hatereknek gondolom most sem tetszik a mester elképzelése, és a pályára küldött kezdője. Még az eredmény is bizonyítja, hogy ismét rossz döntéseket hozott, és taktikailag, szakmailag nulla.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Az első félidő-ben Messi és Suarez érdeme a 2 gól, a 2. félidőben Cillessené, hogy csak 1-et kaptunk.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eredmény parádés, innen kiesni művészet lenne.
Cillessennek nagy pacsi, s az első félidőért is. Ahogy megbomlott a nagyon jól működő kp, szétszakadt a pálya és az lett, amitől a legjobban féltem. Egy rohangálós adok-kapok birka játék, szerencsére nem lett belőle eredményben gond, de sajnos Simeone lépésére LE nem feltétlenül válaszolt jól. Pedig az alap játékunk borzasztó hatékonyan működött.
Kritikaként feltétlenül meg kell említeni, hogy a pontrúgásaink semmi veszélyt nem jelentenek...siralmas.
Cillessennek nagy pacsi, s az első félidőért is. Ahogy megbomlott a nagyon jól működő kp, szétszakadt a pálya és az lett, amitől a legjobban féltem. Egy rohangálós adok-kapok birka játék, szerencsére nem lett belőle eredményben gond, de sajnos Simeone lépésére LE nem feltétlenül válaszolt jól. Pedig az alap játékunk borzasztó hatékonyan működött.
Kritikaként feltétlenül meg kell említeni, hogy a pontrúgásaink semmi veszélyt nem jelentenek...siralmas.

Remélem a második félidő után is ekkora az arcod.ab1daL írta:A Luis Enrique hatereknek gondolom most sem tetszik a mester elképzelése, és a pályára küldött kezdője. Még az eredmény is bizonyítja, hogy ismét rossz döntéseket hozott, és taktikailag, szakmailag nulla.
Az éjjel soha nem érhet véget!
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Rakétának maradnia kellett volna..lássuk be sokkal jobban védekezik mint Dennis, Ő még nem találja a pozíciókatAtalanta írta:Szerintem LE most elcserélte magát Denissel... Arda kellett volna!
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Szerintem LE most elcserélte magát Denissel... Arda kellett volna!