Élő közvetítések
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
amúgy lehettünk volna veszélyesebbek ha pár igeretes megindulásból jobban jövünk ki.
Iniesta is ellőhette volna egyből mikor Yaya szerelte.
Iniesta is ellőhette volna egyből mikor Yaya szerelte.
-
- Jugador del Barça
Na Rayo Vallecano?
Barca Barca Baaarca
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Xavinak volt egy távolija, meg Messi veszélytelen lövéseDeus írta:Nulla kapuralovesunk volt eddig. NULLA!
Xavi?Deus írta:Nulla kapuralovesunk volt eddig. NULLA!
ez lehet nem ide tartozik, de sztem most azok a barca szurkolók akik ott vannak a helyszinen nagyon kitesznek magukért , mert már marha régen hallottam barca rigmusokat akkor mikor a csapat idegenbe játszott 

-
- aka Game90
Ez a labdaeladás...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Valdes megint hova jött,édesistenem, legyen már szezon vége. 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez a Demichelis egy igazi favágó
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
átcsalogatnak bennünket a saját térfelükre.... aztán jön egy kontra....
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mint egy kis csapat,ezek is be vannak hugyozva,és beállnak védekezni.
Amíg ilyen a meccs képe,addig engem ne ámítson senki azzal,hogy lejárt az időnk.
Még mindig hozzánk alkalmazkodnak a csapatok,nem pedig saját játékukat játszva akarnak legyőzni.
Amíg ilyen a meccs képe,addig engem ne ámítson senki azzal,hogy lejárt az időnk.
Még mindig hozzánk alkalmazkodnak a csapatok,nem pedig saját játékukat játszva akarnak legyőzni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
a 8. percben látszik,hogy ez nem a city játéka és idegen is nekik. nem jól váltanak,nem jól tolódnak,nem fognak nyerni,de még x-elni sem így. magyarul,eddig jók vagytok
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Hajrá Barca!
Csak én látom úgy, hogy kicsit száraz a gyep? lassan gurul a labda
Csak én látom úgy, hogy kicsit száraz a gyep? lassan gurul a labda
Hajrààà...
HAJRÁ BARCA!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
A kezdö nekem sem jön be, hagyni kellett volna a cesc-ini párost, ini csatárban nem szokott jó lenni, igy szinte biztos xavi végig a pályán, ini-neymar csere 70 körül... hajrá! én bizom bennük, sztem 1-2.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hajrá lányok, fogjátok be a sok nyafogó száját.
1-3, kompany, messi, messi, chavi.
1-3, kompany, messi, messi, chavi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nem örülök ennek az összeállításnak. Iniesta csatárként ? egyetlen jó meccsére sem emlékszem ebben a pozícióban. Fabregastól is tartok, lassú lesz védekező fázisban, sőt én Alba helyett Adrianót tettem volna be ma.
szóval: ami a kezdőt illeti, nálam nem nyerő.
szóval: ami a kezdőt illeti, nálam nem nyerő.
..nézve a kezdőket is....ebből jól kijöhetünk, vereségre nem is gondolok...a tapasztalat is sokat számít...szerintem nyerhetünk is. 1:3 

-
- aka Game90
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Iniesta.
Bench Barcelona: Pinto, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro, Neymar.
Manchester City: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Fernandinho, Yaya Touré - Navas, Silva, Kolarov - Negredo.
Bench Barcelona: Pinto, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro, Neymar.
Manchester City: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Fernandinho, Yaya Touré - Navas, Silva, Kolarov - Negredo.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Ráadásul negyedannyi nem volt, mert a madridi lapok megmondták, hogy Neymar 250 millió volt.... Arról nem is beszélve, hogy ha ők drágán vesznek valakit, az mindig a legolcsóbb... Perez után szabadonStickyFingaz írta:Ugyan már..ha Bale formába jön 10x ekkora gólokat fog vágni....