Ha nem bírunk gólt lőni idegenben, nem érdemlünk döntőt. Négyet meg csak nem kapunk..herlius írta:Én még a kétgólos előnnyel sem lennék nyugodt, főleg hogy az Anoeta-ba megyünk. A mostani formánkban még 2-0-ról is képesek lennénk kiesni.trey88 írta: Kettőt kell közé tenni különben necces lesz a kupadöntő.. Visca el BARCA!
Nekünk is simán meglehetne az a 4 már félidőben, csak mostanában, velük ellentétben a helyzetkihasználásunk konvergál a 0-hoz. Ez a legnagyobb gond, mert bőven kialakítunk annyi helyzetet, hogy gond nélkül hazaküldhessük ezeket a csapatokat 3-4 góllal, ami a szezon első felében még ment is. De ez a január-február a szokásos.csababarca írta:Ennek a sociadadnak az atletico rúgott csont nélkül 4et. Az az atleticó,akivel ma feltörölték a bernabeu gyepét. Mi meg szórakozunk velük...
Mascherano rémgyenge,mint mindig, le kéne hozni,mert csak bajt okoz.
Vela eleshetett volna időben,elrúgta,aztán összeesett,előbb kellett volna,akkor jogos a reklamáció.
En konkrétan arra gondoltam mikor pl Sanchi vagy Pedro kapja a szélen a labdát kaputól 35 méterre es rá gyorsít a védőre es nem tudja lefutni hanem inkább visszafordul... Ha egyszer lefutni es befutna. Védő mögötti területre lenne ideje megfontolni hogy a Messi fejére, lábára, kezére vagy tőkére adja be. Ehelyett sablon passz vissza áVakmacska írta:Mert a tizin belül nehéz lefutni bárkit isbojankrkic27 írta:Miért van az hogy a védőinket lefutjak az ellenfél csatarai, de a mi csataraink nem tudjak lefutni a védőket??
Én még a kétgólos előnnyel sem lennék nyugodt, főleg hogy az Anoeta-ba megyünk. A mostani formánkban még 2-0-ról is képesek lennénk kiesni.trey88 írta: Kettőt kell közé tenni különben necces lesz a kupadöntő.. Visca el BARCA!
Mert a tizin belül nehéz lefutni bárkit isbojankrkic27 írta:Miért van az hogy a védőinket lefutjak az ellenfél csatarai, de a mi csataraink nem tudjak lefutni a védőket??