Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem arc vagy nem arc. A felsoroltak közül többen a valaha volt legjobb csapat (vitatható, kinek mi) alap pillérei voltak. Azért nem véletlen. Suarez meg évekig toronymagasan a legjobb center. De nálam Alba is felülmúlja a Bayern játékosokat ha a tehetséget egyéni képességeket nézzük.LG írta: ↑2020.08.11. 21:44:44És még nekik nagy arcuk szerinted?Mert Busi,Alba,Suarez,Pique vagy Messi sem 20éves de a tehetséget, képességeket nézve mind 1, inkább 2 szinttel jobb mint bármelyik Bayern játékos.![]()
Akiket felsoroltál, azok közül Messit és Suarezt tartom valóban klasszis játékosnak, bennük még tényleg benne van most is, hogy bárki ellen döntő faktor legyenek. A másik hármat viszont szerintem itt sokan túlértékelik, okés, mikor volt egy jól működő csapatunk, abban elvégezték a dolgukat, de mikor csapatszinten már kezdtek romlani a dolgok, és nagyobb nyomás helyeződött rájuk, nagyon gyorsan kijött, hogy komoly hiányosságaik is vannak. Jó játékosok (pontosabban inkább már csak azok voltak), de inkább olyanok, akikhez hasonló szintűek játszanak/játszottak a többi nagy csapatban is, szóval azért nem kiemelkedőek.
És még nekik nagy arcuk szerinted?Mert Busi,Alba,Suarez,Pique vagy Messi sem 20éves de a tehetséget, képességeket nézve mind 1, inkább 2 szinttel jobb mint bármelyik Bayern játékos.
Ha jól rémlik a 4-4-2-t eddig csak úgy játszottuk,hogy Messi és Suarez volt elől. Nem tudom,engem a francia se győzött meg nagyon,hogy neki feltétlenül kezdenie kelljen. A napoli ellen is max az menti meg a teljesítményét,hogy sokat fut és Messinél vagy Suareznél többet védekezik. De hát még is csak ő az egyik akitől a gólokat várnánk. Nekem elég fura,hogy Semedo veszélyesebb elől,mint Griezmann.Chino írta: ↑2020.08.11. 14:30:33
Szerintem egy Vidal-Rakitic-Puig-De Jong kp sem lenne földtől elrugaszkodott dolog. Elől Messivel és Griezmannal, aki ezzel komfortosabban is érezhetné magát. Talán így nem szaladnának olyan könnyen át a középpályán, támadásban pedig Puig és Vidal könnyebben és szabadabban be tudna kapcsolódni, nem arra kellene figyelni, hogy ha mögéjük kerülnek akkor szabad az út.
Szerintem egy Vidal-Rakitic-Puig-De Jong kp sem lenne földtől elrugaszkodott dolog. Elől Messivel és Griezmannal, aki ezzel komfortosabban is érezhetné magát. Talán így nem szaladnának olyan könnyen át a középpályán, támadásban pedig Puig és Vidal könnyebben és szabadabban be tudna kapcsolódni, nem arra kellene figyelni, hogy ha mögéjük kerülnek akkor szabad az út.Sinya22 írta: ↑2020.08.11. 12:27:37Setien nem fog semmit növeszteni. Busquets, De Jong,Rakitic kp, de arra is lehet számítani hogy még felrakja Robertot a 3. támadó kárára. Olyan embertől vártok váratlan húzást egy bl negyeddöntőben,aki 86 percig várt a cserével az Atletico ellen,amikor csak a bajnokság volt a tét.
Messiben lehet bízni,valamint hogy nem tojunk be annyira,ha már se nézők,se Allianz aréna.
Ha a csapat nem csatol fel egy méteres acélfszt, szétszednek minket. Inkább menjünk, mint a veszett bivaly, mint tilitolizzunk. 80-20% az esélye, hogy elvernek minket, de ha úgy kapunk ki 1:4-re, hogy mint a disznó megpróbáltuk, az nem fog érdekelni. Mert az más lesz, mint Torinó, Róma vagy Liverpool.barca0417 írta: ↑2020.08.11. 12:17:04A Bayern ellen ez öngyilkosság lenne. Nekem elég volt az elmúlt években a megalázásból. Mert ki lehet esni az benne van, most is erősebb az ellenfél, ha küzdünk, de kicsivel jobbak és tovább mennek, azt el tudom fogadni. De ha szétcsapnak mint a Liverpool meg a Róma, az már égő lesz sorozatban.
Braithwaite pedig nem játszhat a bl ben.
A Bayern ellen ez öngyilkosság lenne. Nekem elég volt az elmúlt években a megalázásból. Mert ki lehet esni az benne van, most is erősebb az ellenfél, ha küzdünk, de kicsivel jobbak és tovább mennek, azt el tudom fogadni. De ha szétcsapnak mint a Liverpool meg a Róma, az már égő lesz sorozatban.Barca_10 írta: ↑2020.08.11. 11:42:50nincs mit veszíteni, Lucho ezt jól felismerte anno a Psg és a Juve ellen, emlékszem felküldött 3 védőt, busquetset, a többi játékos mind támadó szellemű volt. Most is így kellene majd. Semedo,Piqué,Lenglet-Rakitic-De Jong,Puig-Fati,Messi,Griezmann/Braithwaite ha még itt játszik. a németek meglepődnének, lenne sebesség, kreativitás, és a 2 fiatalunk nem Messit keresi állandóan, megmernek indulni egyedül is. Suarez már nem szint, szezon elején vert pár szép gólt de emberhátrány ahogy Alba is.