2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ja én is néztem és elis kezdtem anyázni, hogy se a Valencia se a Margit elleni meccset nem fogom látni de igy már azért kicsit megnyugodtamDawe írta:El kell hogy szomoritsalak benneteket. Én mindig megveszek a KS-t és abban szin tisztán benne van hogy SportKlub 22:00. Sorry
De Budapesten azért van rá lehetőséged olyan csomagra ami tartalmazza, itt nálunk nincs.La Pulga írta:Tavaly a Sport Klubon volt, akkor én nem láttam...Oleguer írta:Sport 2-n lesz a meccs.![]()
![]()
![]()
És van ahol nemlátják a meccset, G.R.A.T.U.L.Á.L.O.K. ez Magyarország.. 2007ben
Az a baj hogy teljesen mind1 hogy melyik sport tv-n lesz,mert valakiknek SportKlubjuk van, az a ényeg hogy nekünk mindegyik megvan szal nekem tök mind1 de a többségnek nem:(Roniee21 írta:A Sport2-n lesz nagy valózsínűséggelvarga tamás írta:Ha vasárnap 19 óra, akkor nagy valószínűséggel sport2-n lesz a meccs, hacsak este nem lesz olasz bajnoki, mert akkor áttehetik a sport1-re.
(nekem mindegy, akinek nam, annak érdekében szurkolok, hogy áttegyék a sport1-re)http://port.hu/pls/w/tv.prog?i_date=200 ... &i_ch_nr=4
A Sport2-n lesz nagy valózsínűséggelvarga tamás írta:Ha vasárnap 19 óra, akkor nagy valószínűséggel sport2-n lesz a meccs, hacsak este nem lesz olasz bajnoki, mert akkor áttehetik a sport1-re.
(nekem mindegy, akinek nam, annak érdekében szurkolok, hogy áttegyék a sport1-re)
Ha ez biztos akkor minden rendben mert nekem sincs SportKlubom. Akkor sorry mindenkinek.Chris írta:ma változtatta meg a spanyol ligaDawe írta:El kell hogy szomoritsalak benneteket. Én mindig megveszek a KS-t és abban szin tisztán benne van hogy SportKlub 22:00. Sorry