Élő közvetítések
- lui1698
- Llegenda del Barça
Neymar él, jönnek már a cselek is. Remélem a gól se várat már sokáig magára. 

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
jól játszunk..
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szegény Neymar előbb inkább kihagyott egy helyzetet, aztán meg szólt a bírónak, hogy fújja vissza gólját, csak hogy Messi-é legyen az első. 

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Neymar hogy elszúrta már az első helyzetét, borzalmas amit ott csinálni akart amúgy.
94:39 6 - 1
ennyi , sztem ez a legjobb kezdő 11 , ha fabregas van xavi helyett 2x gyorsabb a játékunk és sokkal veszélyesebbek vagyunk sztem 

Messi!!! Már Neymar gólja is érvényes volt, csak egy idióta partjelző van azon az oldalon...
94:39 6 - 1
-
- Director del Fútbol
ez nem volt les 
szerk.: MESSI

szerk.: MESSI

Sziasztok! Kérlek benneteket, hogy a múltkori meccshez hasonlóan, aki teheti, az ossza meg meccs közben is a tapasztalatait, észrevételeit a mérkőzéssel kapcsolatban, illetve pár szóval a fontosabb mozzanatokat, akciókat, helyzeteket , mert tv és gyors internetkapcsolat híjján csak itt van alkalmam értesülni a meccs alakulásáról.
Tudom, hogy a topik elvégre azért van, hogy a meccs közbeni fejleményekről diskuráljunk, csupán azért írtam, hogy legyetek figyelemmel olyan olvasóra is, aki VALÓBAN csak innen értesül. Köszönöm segítségeteket!

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
- miihii
- KHAL
Negyed óra múlva kezdődik a derbi a Mestallában. Nem könnyű meccseket játszottunk itt mostanában, ezúttal sem számítok másra, mint egy kemény, küzdelmes, szoros meccsre.
Pláne miután hétközben volt egy megmérettetésünk és am sem vagyunk vmi lenyűgöző formában. Remélem azért marad a 100%os mérleg a szünet előtt.
VAMOS BARCA!
Pláne miután hétközben volt egy megmérettetésünk és am sem vagyunk vmi lenyűgöző formában. Remélem azért marad a 100%os mérleg a szünet előtt.
VAMOS BARCA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Director del Fútbol
ezt piszkosul kiszenvedtük...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Jobb lenne lefújni, ez már kabaré ami a pályán folyik. Tiszta helyzeteket passzolunk ismét tovább, több éves betegség, sose tanulunk belőle.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ne fessük falra az ördögötLa Pulga írta:Csak nem a Chelsea elleni meccs?dévid villa írta:deja vu-m van...
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Biztos voltam kihagyja, néha más is lőhetné!
-
- Jugador d'estrella
deja vu-m van...
- Messithebest
- Director del Fútbol
félek hogy erre a kihagyott 11-esre még ráfázhatunk... 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ez a tizit megköszönhetjük a bírónak.. Pedro tökéletesen bszta el a helyzetet, Messinek lábra jött volna.
Csak gratulálni tudok az Atleticonak és a játékvezetőnek is. Szánalmas volt mindkettő.
Nem hiszem el 

kamcore írta:Ezaz tizi
Valdes gyere!