Élő közvetítések
egyébként attól függetlenül, hogy a gólszerzés most nem megy, iszonyat durván megtudjuk már sorban a harmadik ellenfelünket fojtani. ez az irány tetszik. alig tudnak valamit kezdeni a labdákkal, igazi helyzetük maximum pontrúgásból volt.
mert már ezerszer leírta mindenki, az összes hír vele kapcsolatban erről szól és tata is elmondta a meccs előtti nyilatkozatában. nincs még olyan állapotban, ennyi, de napról napra javul.Kash írta:Kristop fórumtársunk leirta, hogy az ilyen HSZ-ek miatt bús panda, de hogy miért, azt nem értem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2013.08.25. 22:00:07-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Kash
- Entrenador del Barça
+Deus írta:Áh, ez az Adriano...Ő mindig a 16-os kívülről lövi a szép gólokat egymásután.... Egy állattt
Nagyon kellett már ez a gól...
Neymar meg mi a fenéért ül a padon 57 millióért?...
egyenlő:57M egy padozó játékosért,tipikus barca...
Kristop fórumtársunk leirta, hogy az ilyen HSZ-ek miatt bús panda, de hogy miért, azt nem tudom.najó, amikor már az értelmes emberek is elkezdik ezt, akkor azért nagyon búúús panda vagyok
Na, nem volt túl pörgős 1. félidő, de az az Adriano gól azért széppé tette ezt is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2013.08.25. 21:56:41-kor.

Most valaki elkezdi, és menni kell utána mint a birkák?Deus írta:Neymar meg mi a fenéért ül a padon 57 millióért?...
Voltak problémái, nincs fizikailag topon, most érkezett a csapathoz, van a csapatnak szakmai stábja, akik pontosan látják a játékos helyzetét, és meg tudják ítélni, mennyi van benne.
Ha ennyi akkor ennyi, nem most dőlnek el a lényegi kérdések, könyörgöm a második fordulónál tartunk.
Nem értem ezt a Neymar dolgot. Szerintem kizárt, hogy nem pihente ki a K.k.-t ennyi idő alatt, és a mandula műtét se túl komoly beavatkozás. Kispadra meg drága volt. Valaki megtudja mondani miért nem játszhat többet egy félidőnél? Nem vagyok nagy foci szakértő.:/
Szerk.
Semmi. Amíg írtam megválaszoltátok.
Szerk.
Semmi. Amíg írtam megválaszoltátok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Felícia 2013.08.25. 21:56:46-kor.
Vagy csak nem diagnosztizáltak náluk olyan betegséget, ami több mint 1 hétre ellehetetlenítette az am is csonka felkészülésüket ?csababarca írta:Az összes europai csapat uj igazolasa jatszik mar rendesen,de nalunk a csúcsigazolás nincs megfelelő állapotban?! Akkor viszont a "szakmai" stábbal vannak komoly gondok.
Sanchez rendre megnyeri a párharcait, messze jobb mint Pedro. Jó formában van a csúszkálását viszont nem értem.
Ez a játék nemhogy BL, de semmiféle kupagyőzelemhez nem lesz elég.
Pontatlanok vagyunk, semmi átütő erő vagy elképzelés nincs. Harmatgyenge...
Ez a játék nemhogy BL, de semmiféle kupagyőzelemhez nem lesz elég.
Pontatlanok vagyunk, semmi átütő erő vagy elképzelés nincs. Harmatgyenge...
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Palyat tevesztett, korcsolyazni kellene xD en is megfigyeltem,hogy mindig esik szajra...Sanama írta:Sanchez teremcipőben játszik, vagy mi a fészkes fene már? Ezt komolyan mondom nem hiszem el. Más egy pályafutás alatt nem csúszkál ennyit, mint a mi drága 9esünk... Hihetetlen
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Ha azt mondom, a két szélső hátvédünk a leggólerősebb játékos jelenleg a pályán, nem sokat tévedek.
Szép gólt volt, de remélem jön Neymar, mert fogatlan oroszlán a csapat, ha a Malaga pörgősebb, harapósabb lenne, simán foghatók lennénk.
Szép gólt volt, de remélem jön Neymar, mert fogatlan oroszlán a csapat, ha a Malaga pörgősebb, harapósabb lenne, simán foghatók lennénk.
Sanchez teremcipőben játszik, vagy mi a fészkes fene már? Ezt komolyan mondom nem hiszem el. Más egy pályafutás alatt nem csúszkál ennyit, mint a mi drága 9esünk... Hihetetlen
- Messithebest
- Director del Fútbol
kis gólt vert Adrianoo 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy a legjobb jobbhátvéd alves, utána adriano, utána montoya. az, hogy adriano mindkét oldalon tud játszani az nem hátrány, hanem előny.visca el barca írta:montoya meg igen is játsszon, mert most is balhátvéd játszik ott... de adjuk el a nyáron 3 rúd szalámiért, nekem mind1
pl. most, amikor ekkora gólt lő.
ez egyértelmű. ott valaki valamit nagyon elrontott, amikor egy sima mandulaműtét után 7 kilót fogyott egy alapból vékony srác. utána pedig vérszegénység, és fáradékonyság, ez se normális. de ha már így lett, akkor csak azért ne rakjuk be, mert 57millióba került, meg a legnagyobb tehetség, igenis szedje össze magát, és ha megfelelő állapotban lesz, akkor kezdjen.csababarca írta:Az összes europai csapat uj igazolasa jatszik mar rendesen,de nalunk a csúcsigazolás nincs megfelelő állapotban?! Akkor viszont a "szakmai" stábbal vannak komoly gondok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2013.08.25. 21:53:15-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az összes europai csapat uj igazolasa jatszik mar rendesen,de nalunk a csúcsigazolás nincs megfelelő állapotban?! Akkor viszont a "szakmai" stábbal vannak komoly gondok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
jéééézusom ezt az állatot ezért szeretem! tud húzni váratlant és iszonyatosan lő! Adriaaaaaanoooooooooooo 

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Mikor lendült a lába, már akkor éreztem, hogy gól lesz, csak azt tudnám, hogy miért nem lő többször (ja, tudom, mert félidőnként sérült le előző idényben...)
Gondolom nincs még olyan állapotban hogy lenyomjon 90 percet. Én azt mondom -bár bennem is felmegy a kuruc vér néha- hogy nem baj ez így. Szép fokozatosan, "dolgozzon meg" ő is a kezdésért.csababarca írta:Neymar még ilyenkor se kezdő?
Vicc. Mikor lesz az? Majd a kupában?hagyjuk már,57M egy padozó játékosért,tipikus barca...
Közben Adriano GÓÓÓÓL.
-
- Director del Fútbol
Adriano, te vadállat

- JOseppe
- Jugador d'estrella
szép volt!!!
A Driano!!! 

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
najó, amikor már az értelmes emberek is elkezdik ezt, akkor azért nagyon búúús panda vagyokcsababarca írta:Neymar még ilyenkor se kezdő?
Vicc. Mikor lesz az? Majd a kupában?hagyjuk már,57M egy padozó játékosért,tipikus barca...

közben adriano büdösnagygól :DDD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2013.08.25. 21:44:35-kor.
Csakhogy egy korábbi fórumertől idézzek : " Olyan a mozgása mint amikor a gyógytesiseket hetente egyszer kiengedték a pályára, hogy mozogjanak kicsit " Nevetséges a mozgáskoordinációja, az egyensúlyérzéke, csetlik botlik a pályán, ennek ellenére nekem az egyik nagy kedvencem, de sokszor már zavaró a sutasága!kristop írta:ez az alexis tetszik, nem jön neki össze minden, de nagyon sokat próbálkozik, nem beszari. .