Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem játszik rosszul. Jó nem egy Alves szintű támadójátékot mutat beMezner2 írta:Hihetetlen,hogy Montoyanak 45perc alatt nem sikerült jó megoldást bemutatnia...
Januárban a kupában 2 Thiago szögletből is gól született. Talán Puyol és Sánchez fejelte őket.Wolfy11 írta:Én is ugyanezen agyaltam.BritishKnight írta:Szögelt után gól
Ilyet is rég láttam a Barcától![]()
Igazoljuk le a srácot. Megcsinálta a lehetetlent, gólt lőtt egy Barca szöglet után
Mikor lőttünk/fejeltünk szögletből gólt?
Én is ugyanezen agyaltam.BritishKnight írta:Szögelt után gól
Ilyet is rég láttam a Barcától![]()
Igazoljuk le a srácot. Megcsinálta a lehetetlent, gólt lőtt egy Barca szöglet után
Első fordulóban a Sociedad ellen Puyol fejelte az első góltMezner2 írta:GálázunkAz elmúlt 4évből az első szögletgólunk (kis túlzással),nem hittem volna,hogy megélem
Áhh!!Neki ehhez nincs szükség gólra.Mezner2 írta:Pedriiitooooo!!! Ezzel be is biztosította a helyét a jövő évi kezdőcsapatba
ugyanez jutott nekem is eszembe rögtönMezner2 írta:Pedriiitooooo!!! Ezzel be is biztosította a helyét a jövő évi kezdőcsapatba
Esetleg, még ha hozott volna a srácoknak egy szenyát a büféből, míg Pedro begurítja.socio66 írta:ennél többet aligha tehetett volna a kapus a gólért.