2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyedül a Hortit bírom... Annak legalább jok a beszólásaiSaviola írta:A SportKlubnak olyan nincs..barsza92 írta:De remélem valami normális kommentátorral...
Ja, al/Világi Péter tolmácsolásában. Ha nagyon [auto_cenzúra] játszanánk, akkor ott lesz az Auxerre-PSG a sport1-en mentőővnek.barsza92 írta:elvileg a mai meccset a sport klub adja.
De remélem valami normális kommentátorral...
Meg - szerintem - a szerdai BL-meccsünket az ORF1 is adni fogja élőben. Az osztrákok mindig valami német érdekeltségű meccset adnak. Ha valakinek esetleg Sat1-e nincsen, de oaztrák1-gyel rendelkezik.sasi1 írta:Érdekes a jövőhéten az M1 ad kedden, de a Viasat3 is, illetve az szerdán is.
Kedd:
M1 Real Madrid - Lazio
Viasat3 Olympique Marseille - FC Liverpool
Szerda:
Viasat3 Glasgow Rangers - Olympique Lyon
Sat1 Barca - Stutgart
thxLa Pulga írta:www.port.huIlúvatar írta:FC Barcelona - Deportivo
Hmm, melyik csatorna fogja közvetíteni? Sport 1?![]()
20:45 Sport klub
Futball, La Liga Fogadás az eseményre
Spanyol Labdarúgó Bajnokság Barcelona - Deportivo (élő)
www.port.huIlúvatar írta:FC Barcelona - Deportivo
Hmm, melyik csatorna fogja közvetíteni? Sport 1?
SKIlúvatar írta:FC Barcelona - Deportivo
Hmm, melyik csatorna fogja közvetíteni? Sport 1?
hanem? Cseresznye?fcbarcelonazsombi írta:Valaki nem tudna mondani egy oldalt ahonan le lehet tölteni egy normális sopcast. Én már egy csomót letöltötem de ehgyik sem meggy.
Ém nem tudom,mondom hogy az osztálytársam modta...azé bocslionelmessi19 írta:Erősen kétlem h a Barca tv-t ingyen nézhetnénk.Demonhunter írta:Ha valakit érdekelne osztálytársam mesélt róla:www.ingyentv.hu.Kell regisztálni és több ezer tv adást lehet nézni.Köztük a barca tv-t is!Legalábbis ő azt mondta.Jó próbálkozást!
azok az idióták mindig mást írnakLa Pulga írta:Most adják a meccset vagy nem, mert a Sportklubnak teletextjén más meccset írnak. De a honlapjukon viszont kint van a Barça meccs.
A barca-nak most minden meccs létszükségletnek kéne lennieozsimiki írta:Kiváncsi leszek a hozzáállásra,mert nekünk ez nem lesz létszükséglet,Lyonnak igen...mi az utcsó fordulóban elérhetjük simán a csoportelsőséget...sasi1 írta:November 27. Lyon - Barcelona 20:45 VIASAT3