Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vészmegoldás. Csak nem értem minek, amikor ott van Bartra. Ha be akarjuk építeni, akkor most kellene elkezdeni.Robcsyy írta:Adrianot is közepén játszani, Istenem...
Én kérek elnézéstconnor írta: Kicsit optimista vagy 2-1-nél.
Alba és Adriano mondjuk az első gólnál nem tudom mit csináltak. A villámhörcsög ahhoz képest, hogy védő védekezni szinte abszolút nem tud. A felfutásai hasznosak, de ennyi.Varatrix írta: Ezt a fene többes számot vetkőzzétek már le. Vagy névszerint, mert Villán kívül nem volt ordító hiba.
Kikészülök ettől.
Kicsit optimista vagy 2-1-nél. De ha még fordítunk is, akkor sem mehetünk biztosra, csak 4-2-nél ,mert a 3-2-nél simán benne van egy 90+ percben bekapott gól.miihii írta: Most is úgy játszanak, h fél óra után lehetett volna 5:1.
Nem a játék hibája, h nem annyi, hanem a rossz befejezéseké. Ettől még a helyzeteink megvannak, uh nem olyan rossz ez. Simán hozni fogjuk ezt a meccset
Ezt a fene többes számot vetkőzzétek már le. Vagy névszerint, mert Villán kívül nem volt ordító hiba.Pavel írta:De ez pontosan az. Sza*rnak az egészbe.
Pavel írta:Addig szórakoznak, hogy a bajnoki cím is el fog menni. Komolyan egyszerűen nem értem, az ősszel már 5-1 egy lett volna fél óra után, most meg úgy játszanak, hogy rossz nézni. A motiváció teljes hiánya.
Nem ez nem motiváció hiány! Azért össze-vissza ne beszéljünk.Pavel írta:Addig szórakoznak, hogy a bajnoki cím is el fog menni. Komolyan egyszerűen nem értem, az ősszel már 5-1 egy lett volna fél óra után, most meg úgy játszanak, hogy rossz nézni. A motiváció teljes hiánya.