Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hanem? Cseresznye?fcbarcelonazsombi írta:Valaki nem tudna mondani egy oldalt ahonan le lehet tölteni egy normális sopcast. Én már egy csomót letöltötem de ehgyik sem meggy.

....on....
-
- Capitá del Barça
Valaki nem tudna mondani egy oldalt ahonan le lehet tölteni egy normális sopcast. Én már egy csomót letöltötem de ehgyik sem meggy.
-
- Capitá del Barça
Ém nem tudom,mondom hogy az osztálytársam modta...azé bocslionelmessi19 írta:Erősen kétlem h a Barca tv-t ingyen nézhetnénk.Demonhunter írta:Ha valakit érdekelne osztálytársam mesélt róla:www.ingyentv.hu.Kell regisztálni és több ezer tv adást lehet nézni.Köztük a barca tv-t is!Legalábbis ő azt mondta.Jó próbálkozást!

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
azok az idióták mindig mást írnakLa Pulga írta:Most adják a meccset vagy nem, mert a Sportklubnak teletextjén más meccset írnak. De a honlapjukon viszont kint van a Barça meccs.

- Danka00792
- Director del Fútbol
A barca-nak most minden meccs létszükségletnek kéne lennieozsimiki írta:Kiváncsi leszek a hozzáállásra,mert nekünk ez nem lesz létszükséglet,Lyonnak igen...mi az utcsó fordulóban elérhetjük simán a csoportelsőséget...sasi1 írta:November 27. Lyon - Barcelona 20:45 VIASAT3

- Andris
- Adminisztrátor
Erősen kétlem h a Barca tv-t ingyen nézhetnénk.Demonhunter írta:Ha valakit érdekelne osztálytársam mesélt róla:www.ingyentv.hu.Kell regisztálni és több ezer tv adást lehet nézni.Köztük a barca tv-t is!Legalábbis ő azt mondta.Jó próbálkozást!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kiváncsi leszek a hozzáállásra,mert nekünk ez nem lesz létszükséglet,Lyonnak igen...mi az utcsó fordulóban elérhetjük simán a csoportelsőséget...sasi1 írta:November 27. Lyon - Barcelona 20:45 VIASAT3

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Ha valakit érdekelne osztálytársam mesélt róla:www.ingyentv.hu.Kell regisztálni és több ezer tv adást lehet nézni.Köztük a barca tv-t is!Legalábbis ő azt mondta.Jó próbálkozást! 

November 27. Lyon - Barcelona 20:45 VIASAT3
Köszi, ahogy átrágtam magam itt a fórumon, úgy látom tényleg a Villareal elleni lesz az izgalmas meccs. Még egy kérdés: a ticket-finders.com honlapot találtam a jegyvásárlásra ezidáig, van esetleg más ötletetek/forrásotok ahonnan lehet vásárolni jegyet jó áron? Azért itthoni közvetítő cégek jócskán rápakolnak a jegyárra.....
Hali!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy jövő év febr. vége/ márc eleje tájékán milyen meccseket és hol játszik a Barca? Totál amatőr vok a témában , egy összefoglaló táblácskát sikerült találnom a neten, de szeretném kérni a ti hozzáértő segítségeteket
) Szeretném a páromat meglepni szülinapja alk-ból, hogy megnézhesse (na meg persze én is:-)) élőben egy ütős meccsét a csapatnak, csak sajnos fog.sincs melyik lehetne tényleg jó és élvezetes. Jó, tudom, hogy most felhorkantak páran, hogy mind1ik az, de azért ugye létezik olyan, hogy vmelyik meccs "nagy összecsapás", plusz azt sem tudom, hogy a legcélszerűbb jegyet szerezni itthonról. Köszi előre is a segítséget!
Berill
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy jövő év febr. vége/ márc eleje tájékán milyen meccseket és hol játszik a Barca? Totál amatőr vok a témában , egy összefoglaló táblácskát sikerült találnom a neten, de szeretném kérni a ti hozzáértő segítségeteket

Berill
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hihetettlen fhosok ezek a progik
Akadnak,bufferelnek rengeteget,én már meg se próbálom...majd Barca Tv keretein belűl meglesem őket a kupában...meg az oda vissza vágós cuccot már a sporttv is adja szntem...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
ha minden igaz Sopcaston fog menni..Bodi írta:Nem adja semmi a ma esti meccset?
http://www.goltipp.com/index.php?ugras=tvmusor
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
TVU playeren melyik adón megy majd a meccs tudja vki???
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hello, itt is vannak Sopcastes linkek:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
-
- Barça B
sziasztok tudnátok sopcastos csatornát mondani amivel tudnám nézni a meccset?
- takivini
- Capitá del Barça
Ahol a Fibernet a kábelszolgáltó ott elérhető a Magyar Eurosport2.
Jobban mondva az Eurosport csak Magyarországnak és Romániának gyártja ezt a jelet szóval az nem teljesen igaz, h eza Magyar Eurosport 2.
Tulajdonképpen csak gondoltam akadékoskodok egy kicsit.

Jobban mondva az Eurosport csak Magyarországnak és Romániának gyártja ezt a jelet szóval az nem teljesen igaz, h eza Magyar Eurosport 2.

Tulajdonképpen csak gondoltam akadékoskodok egy kicsit.