Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyian voltunk benn a 16oson belül szokás szerint,hogy megzavarodott a bőség zavarától és inkább kirúgta a pályáról!!Vakmacska írta:Fabregas most mit csinált?
Mert akkor lenne váratlan is a játékunkban,viszont nem lenne meg a 97%os mit sem érő passzpontosság...rrobbiefcb írta:Egy valamit nem értek. Miért nem Villa kezd Pedro helyett? Ezerszer veszélyesebb lenne szerintem...
verjenek is szét minket lesgólokkal, mert eddig ezt érdemeljük.recrea írta:Igen, Pique hibája volt, akit lendületből kibillentett egy jó csatár. Istenem, de vakok vagytok. Igaz, Pedro a semmire adta el a labdát, amkor kifelé indultunk. Egyébként les.
Jó igazad van. Alexis talán még maradhat, volt egy szép kapufája is. DE: kár, hogy vettünk egy jó szélsőt ( udineses videók alapján) akire szépen ráragadt a "brusztolósfiú jelző". Jajj hát szegény Alexis, brusztol, küzd stb. kicsit nekem ennél már több kellene. ne fossa már keresztbe a bokáját. húzza meg a szélen ahogy Tello szokta, nyomjon valami váratlant. csak ez a testcsel van a tarsolyában, amitől meg gyakorta a saját lábában elesik. most még a talaj is csúszik. szóval nincs vele bajom, csak a küzdőssrácból lehetne egy level up.Mezner2 írta:Dögöljek meg,ha értem,hogy mi a baj ma Alexissel,szokás szerint az egyetlen agilis játékosunk Messin kívül(ma ugye Leo sincs),a legnagyobb divat a chilei-t szidni a semmire,Fabregasnak viszont elmondhatná valaki,hogy nem állva várjuk a labdát,mert ma már 3-4szer vesztettünk lasztit emiatt...ronaldinho89 írta:i csak ne Pedrot és Alexist kelljen nézni , mert ez siralmas.
ilyet te ne várjál Tito-tól!TT írta:pedro is a minusz 3as szintet hozza, bőven meglehetne próbálni helyette kedden thiagot, ha ott labdát is veszt kit érdekel, de legalább nem olyan fogalmatlan mint a többi
de erre annyi esélyt látok hogy semennyit
Dögöljek meg,ha értem,hogy mi a baj ma Alexissel,szokás szerint az egyetlen agilis játékosunk Messin kívül(ma ugye Leo sincs),a legnagyobb divat a chilei-t szidni a semmire,Fabregasnak viszont elmondhatná valaki,hogy nem állva várjuk a labdát,mert ma már 3-4szer vesztettünk lasztit emiatt...ronaldinho89 írta:i csak ne Pedrot és Alexist kelljen nézni , mert ez siralmas.
Itt a gólról volt szó.Mezner2 írta:Ezzel nekem annyi a bajom,hogy Piquét idén még a gyenge csatárok is úgy verik meg ahogy akarjákrecrea írta:Igen, Pique hibája volt, akit lendületből kibillentett egy jó csatár. Istenem, de vakok vagytok. Igaz, Pedro a semmire adta el a labdát, amkor kifelé indultunk. Egyébként les.
Ezzel nekem annyi a bajom,hogy Piquét idén még a gyenge csatárok is úgy verik meg ahogy akarjákrecrea írta:Igen, Pique hibája volt, akit lendületből kibillentett egy jó csatár. Istenem, de vakok vagytok. Igaz, Pedro a semmire adta el a labdát, amkor kifelé indultunk. Egyébként les.
Shakira koncertenTT írta:piké megin asse tudja milyen rendezvényen van