Hát igen, főleg a minapi beismerés után kb biztosra vettem hogy legalább az egyik lemegy, de inkább mindkettő. Koundé is, de ő tán jobban bírja.
Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Fati a pályán....bármennyi az eredmény, nálam ez a mai meccs momentuma.... 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jobban örültem volna ha Kounde megy le, agyon van játszatva ő is keményen.
Yamal és Raphi is mehetne lefelé.
Yamal és Raphi is mehetne lefelé.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Fati még ennyi viszontagság után is kedvenc ott
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egy ilyen meccsen szerezhetne Fati önbizalmat, meg látnánk végre mit tud a srác, de ehelyett töretlenül bízik a mester a -1 emberes felállásban. Jöhetne Pau, Fati, Torre is.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Már többször éreztem, mintha más meccset néznénk, de ennyire valótlant még nem olvastam tőled. 3-4 pár centivel rontott utolsó passz? 8 perc telt el a meccsből, egy épkézláb támadásunk nem volt addig. Prime barca támadás? Az első visszapassz egyértelműen nem Yamalnak ment, ahhoz ordenáré lassú volt és a szög sem arra utalt. Yamal szépen készítette le, tudatos passz volt. Raphinha fel sem nézett és jobbal eltörte a labdát a hosszú felé (klasszikus góllövés alapok, ilyen szögből a hosszúra célzol, pont az itt látott kimenetel miatt, mert lehetnek rá érkezők, ha eltöröd). Itt is látszik, hogy a mozdulat nem lekészítés akart lenni. 4 passzból 2 tudatos volt, abból 1 különleges (Yamalé), 2 szerencse.bence0330 írta: ↑2024.10.01. 22:01:28Addig is volt már 3-4 pár centivel rontott utolsó passz, semmi szerencse nem volt ebben az égvilágon. Első gól szerencsés? Prime Barca szintű támadás volt, 3 pazar passzal egymás után. A második is max annyyira volt szerencsés, hogy jó helyre pattant, de amúgy hatalmas nyomás alá helyeztük őket, csoda lett volna, ha nem 3-0-val fordulunk.
Második gólunkig szintén nem nagyon volt értelmes támadásunk, ott is Pedri egyéni villanásából kerültünk nagy helyzetbe, ahonnan két emberen megpattanva jutott el Raphinhahoz. Nem tudom, mit hívunk szerencsés góloknak, ha nem ezeket?
Azóta jól játszunk, de ez nem új, évek óta jól játszunk 2-0-ás előnyből, idén talán még jobban.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ezt a Ferran-showt már a közönség se bírja, Ansu Fati-t éltetik 
Maradjon fent a cápa, pihenjenek azok, akikre szükség lesz a hétvégén.
Szerk.: @Alcantara ezt még meghagyom, nagyon kikívankozott

Maradjon fent a cápa, pihenjenek azok, akikre szükség lesz a hétvégén.
Szerk.: @Alcantara ezt még meghagyom, nagyon kikívankozott

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Van alapja a Torres kritikàknak, de kicsit már túlzás az állandó gúnyolódàs egyeseknél. Szerintem legyen elég ebből.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jöhetne Ansu, meg Pau, utána meg Frenkie.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Csak ők valahogy mégis máshogy tették, mert a végén be is húztak néhány BL címet, ami bennük bizony érezhetően bennük is volt.ElBartimaeus írta: ↑2024.10.01. 21:58:44Egy kicsit kezd emlékeztetni engem jópár évvel ezelőtti madridra az, ami velünk történik, i
Bennünk ugyanakkor ezt még(?) egyelőre a gólparádé ellenére sem igazán látom.
Lejjeb írták is, ha nincs rajtunk nyomás. Edzésen sincs, ahogy ellenfél nélkül sincs.
De ilyen meccs is van.
Ferrannak nem fizetést kéne ezért kapnia, hanem neki fizetni, hogy hétről-hétre játszhat ezzel az NB1 minőséggel, mint a gazdag srácok, akik F1 pilótának képzelik magukat
- bence0330
Meg azért meglátszik rajta, mikor nem balról kell indulgatnia. Onnan se rossz, de itt érthető okokból komfortosabb, rendre jobbra is húzódik inkább tizesből és jött megint a Yamal-Raphinha váltásból gól, remekül érzik egymást. Ha lenne egy balszélsőnk, kb egyértelmű, hogy ez lenne az igazi felállás, így csak azért nem, mert ez mínusz egy embert jelent Torres személyében, akkor meg már lehet, hogy jobb, ha a brazil kicsit kevésbé komfortosan megy balról, egy Torre meg középen.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.01. 22:00:01Raphinha óriási értékünk idén, tavaly is nagyon komoly melót beletett a meccsekbe, sokszor szereztünk általa fontos pontokat, de idén egészen elképesztő mit megy, gólok, előkészítések, letámadás, tökéletes belépők a passzokra, nagyon-nagyon-nagyon emelem a kalapom.
Torres meg egy ilyen mickey egér meccsen sem tud 2 értelmeset a labdába érni, tényleg kezdő szint.![]()
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
jöhet a sorcsere 4-0
Balde sajna minden párharcát elveszti egyelőre a YB védőjével szemben
Erősebb és gyorsabb emberrel találkozott

- bence0330
Addig is volt már 3-4 pár centivel rontott utolsó passz, semmi szerencse nem volt ebben az égvilágon. Első gól szerencsés? Prime Barca szintű támadás volt, 3 pazar passzal egymás után. A második is max annyyira volt szerencsés, hogy jó helyre pattant, de amúgy hatalmas nyomás alá helyeztük őket, csoda lett volna, ha nem 3-0-val fordulunk.
Az ellenfél nyilván olyan, amilyen de nem kötelező ennyit rúgni nekik, és addig sem volt ötlettelen a játékunk, távolról sem. Nem emlékszem, mikor bontott betolt buszt ennyire jól Barca-csapat utoljára. Még szűk helyeken is bekeveredünk valahogy akár középen is pár passzal. Messi korszak végén sem láttam sűrűn ilyet. És Olmo még hiányzik is, aki ebben nagyon jó, plusz nincs balszélső a pályán gyakorlatilag.
A szezonunk a B kategóriás védelmünkön fog elmenni, támadásban nagyon jók vagyunk.
Az ellenfél nyilván olyan, amilyen de nem kötelező ennyit rúgni nekik, és addig sem volt ötlettelen a játékunk, távolról sem. Nem emlékszem, mikor bontott betolt buszt ennyire jól Barca-csapat utoljára. Még szűk helyeken is bekeveredünk valahogy akár középen is pár passzal. Messi korszak végén sem láttam sűrűn ilyet. És Olmo még hiányzik is, aki ebben nagyon jó, plusz nincs balszélső a pályán gyakorlatilag.
A szezonunk a B kategóriás védelmünkön fog elmenni, támadásban nagyon jók vagyunk.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Raphinha óriási értékünk idén, tavaly is nagyon komoly melót beletett a meccsekbe, sokszor szereztünk általa fontos pontokat, de idén egészen elképesztő mit megy, gólok, előkészítések, letámadás, tökéletes belépők a passzokra, nagyon-nagyon-nagyon emelem a kalapom.
Torres meg egy ilyen mickey egér meccsen sem tud 2 értelmeset a labdába érni, tényleg kezdő szint.
Torres meg egy ilyen mickey egér meccsen sem tud 2 értelmeset a labdába érni, tényleg kezdő szint.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hú gyerekek, de böszme unalmas meccs volt ez, ameddig nem találtunk 2 szerencsés gólt (megint). Egy kicsit kezd emlékeztetni engem jópár évvel ezelőtti madridra az, ami velünk történik, ilyen két rossz passzból valahogy pont jól jön ki a csatár elé, vagy beadások két védőn megpattanó gólok. Borzasztó ötlettelen volt a játék addig, igaz, az ellenfélnek sem volt momentuma. 3-0 után meg látszik, hogy élvezik a srácok a játékot, amint az amúgy sem túl komoly ellenfél kienged. De legalább megvan bennük az, hogy élvezzék a játékot, ez is valami.
Remélem szünetben lejön Yamal, Lewy, akár Pedri is, Fati, Torre és Pau Victor kaphatna több percet. Később Fort is.
Remélem szünetben lejön Yamal, Lewy, akár Pedri is, Fati, Torre és Pau Victor kaphatna több percet. Később Fort is.
- bence0330
Mi történhetett velük amúgy? Nyilván nem követtem őket, de azért a svájci liga aljára nem értem, hogy kerülhettek.