Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem a 80. percben kell nekiallni focizni!!!!!!!westerngom írta:#David Villa# írta:Most kezd el kicsit focizni a csapat! Még meglehet. Hajrá srácok!
Bízom benne!
Visca el Barca!
- most hagynak minket focizni!, mert elfáradt a valencia!
Mi meg cseréljünk már!!
#David Villa# írta:Most kezd el kicsit focizni a csapat! Még meglehet. Hajrá srácok!
Bízom benne!
Visca el Barca!
elképzelhető, csak a meccsekből nem ez jön le. nem is emlékszem mikor tudtok megfuttatni villát utoljára így. a végén mindig az van, hogy visszaveszi a labdát, mert nem tudja lefutni az ellenfelet, aztán vagy hosszúba eltekeri ha közel van, vagy csak ad egy passzt vissza. lehet cesc erőszakosabb, vagy csak jobbkor indul mélységből, nemtudom, de nem csak a gyorsaság számít.Capon írta:Ha megfuttatnánk Villat és Fabregast meglepődnél 30 méteren mennyit kapna Fabi.
Ha megfuttatnánk Villat és Fabregast meglepődnél 30 méteren mennyit kapna Fabi.kristop írta:villa valószínűleg el se ér egy ilyen labdát :/ nagy labda volt, de igazából cesc hozta ki belőle azt, hogy szinte ziccer lett belőle. csak a befejezés..#David Villa# írta:Fabre helyett, mondjuk egy csatár (Villa) beveri tuti...
villa valószínűleg el se ér egy ilyen labdát :/ nagy labda volt, de igazából cesc hozta ki belőle azt, hogy szinte ziccer lett belőle. csak a befejezés..#David Villa# írta:Fabre helyett, mondjuk egy csatár (Villa) beveri tuti...
na jólvan, legalább nem csak engem dühít ez már hetek, hónapok óta...Capon írta:mert csatárunk nincsen!?
Mezőnyben folyamatosan nekünk fúj, ráadásul Xavi kezezésénél valóban járt volna a büntető nekik. A miénket viszont nagyon könnyen befújta, érezhetően várta már a lehetőséget.miihii írta:Miért?herlius írta: Egyelőre kezet csókolhatunk a sporinak.
Befújt egy jogos büntetőt...
fúú, hát azt nem vettem észre, lehetséges, viszont konkrétan három szerelésére, labdaszerzésére emlékszem az ellenfél térfelén, arra gondoltam. ez azért jellemző rá.herlius írta:A gólt konkrétan Pedro-ról kaptuk, ahogy a múlt héten is. Sajnos manapság már az sem mindig érvényes, hogy "legalább hasznos a védőmunkája".