Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha a teljesítményét nézzük,akkor semennyiért, de talán valaki lát benne potenciált,és mondjuk 15M euróért elvinné.FCB-Mate-FCB írta:Szerintetek Sanchezt mennyiért lehetne eladni?
Fogalmam sincs mennyit kéne fizetnünk,hogy valaki elvigye.FCB-Mate-FCB írta:Szerintetek Sanchezt mennyiért lehetne eladni?
Szerintem sok pénzt kapnánk a Realtól, hogy maradjon és minden klasszikuson kezdő legyen!FCB-Mate-FCB írta:Szerintetek Sanchezt mennyiért lehetne eladni?
Off: az,hogy lehet? én is budapesten lakok,mégis van egy kicsiFCB-Mate-FCB írta:Ha betalál én is csinálom a hóangyalt! (itt nincs hó)Mezner2 írta:Ha Alexisnek is sikerül betalálni,akkor kimegyek az udvarra és tök pucéran fogok pár hóangyalt csinálni!!
(ismerve a termékenységét annyira nem félek! )
Ha betalál én is csinálom a hóangyalt! (itt nincs hó)Mezner2 írta:Ha Alexisnek is sikerül betalálni,akkor kimegyek az udvarra és tök pucéran fogok pár hóangyalt csinálni!!
(ismerve a termékenységét annyira nem félek! )
Vila igaz nincs sokat játékban, de jól teszi amit kell.kanty írta:Villa, Adriano, Messi, három érintés, az eredmény gól.