Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban a pillanatban, amikor Zaragoza passzolt, mondtam magamban, ebből nem lesz semmi, Baldé simán lefutja az ellenfelet, aztán a végén pislogtam.
Persze, nyilván az adott körülmények közt értettem, a cinikus szabálytalanság lehet az.csababarca írta: ↑2024.09.28. 22:32:44Nem lehetetlen, lehet kapni pirosat a tizi mellé.
Pl kapus mellett elhúzod, ő meg a labdára esélytelenül utánad nyúl és elhúzza a lábad akkor az piros is.
Tettünk valamit érte?
Nem lehetetlen, lehet kapni pirosat a tizi mellé.
Egyetértek az alapmegfogalmazással, tudtuk, hogy ilyen a keretünk, és tudtuk, hogy ennek meg fogjuk inni a levét nem ritkán.Troym írta: ↑2024.09.28. 22:16:35Én annyit várok, hogy ne a sokszoros válogatott Ferran legyen a leggyengébb harmadosztályú játékosok közt, de úgy érzem erre hiába várokPorSiempre írta: ↑2024.09.28. 22:14:53Srácok vegyük már észre , hogy egy piszkos nehéz pályán több mint fél csapat a harmadik osztályból lett kirángatva.... Nem értem, hogy mit vártatok !?!?
Ha Flick hibázott is a kezdővel, szünetben jó taktiaki utasításokat adhatott, mert sokkal veszélyesebbek lettünk. Most már simán lehetne x-is.
Én annyit várok, hogy ne a sokszoros válogatott Ferran legyen a leggyengébb harmadosztályú játékosok közt, de úgy érzem erre hiába várokPorSiempre írta: ↑2024.09.28. 22:14:53Srácok vegyük már észre , hogy egy piszkos nehéz pályán több mint fél csapat a harmadik osztályból lett kirángatva.... Nem értem, hogy mit vártatok !?!?