Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
Jah, megy a meccs, de [auto_cenzúra] igy nézni, kb 10mp-et megy, aztán pufferol, minőségről meg inkább nem beszélnék..
Oleguer, Edmilson, Motta, Ezquerro, takarodj.
-
- Barça C
tv ants-al? és melyik csatornán? ha egyántalán bejön ....
köszi de hol adják a Barca meccset...sehol??
[quote="Ronal.10"]itt megy a meccs
http://livefooty.doctor-serv.com/sun16. ... elona.html[/quote]
nagykirályság
kössz
http://livefooty.doctor-serv.com/sun16. ... elona.html[/quote]
nagykirályság
kössz
volt már h sikerült...Black_Cloud írta:érdemes végig olvasnom mind a 100 oldal hozzászolást? volt már ember a földön aki tudta lesni a meccset neten? engem a liveszkór nem elégit ki ... nem igy akarok szurkolni ..
az eurosport.com-on van percről percre info angolul
Nekem itt megy: http://www.rojadirecta.com/
remélem jó
remélem jó
-
- Barça C
érdemes végig olvasnom mind a 100 oldal hozzászolást? volt már ember a földön aki tudta lesni a meccset neten? engem a liveszkór nem elégit ki ... nem igy akarok szurkolni .. 

marada spanyol-orosz eb döntö...
ja elvileg
mer hogy mind halott
odaisvan írva maybe
hát maybe no
....
mer hogy mind halott
odaisvan írva maybe
hát maybe no
....
the war of gods and man
i condemn them who believe
in ancient fallacies and the heresy of thieves
burn the unholy and your filthy religion
paganism and the prism of three dimensional prison
i condemn them who believe
in ancient fallacies and the heresy of thieves
burn the unholy and your filthy religion
paganism and the prism of three dimensional prison
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
mi a sz.rt jelent az h offline
már nagyon elegem van ezekből a spanyol majmokból...min nem lehet megegyezni..?hihetetlen már....

már nagyon elegem van ezekből a spanyol majmokból...min nem lehet megegyezni..?hihetetlen már....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mivan, még mindig nem tudta megegyezni a tv-sekkel , v mi a franc van???.. Kezdem [auto_cenzúra] unni már ezt a helyzetet, amit ezek csinálnak. Nem emlékszem rá, hogy lett vona valaha is ilyen. Felháborító és bekaphatják egyben.
Oleguer, Edmilson, Motta, Ezquerro, takarodj.
Ezt már nem hiszem el már eltelt 2 mecss és nem adja a TV ezt sem ez már csak valami összesküvés lehet a magyar barcások ellen!!
Az AS honlaján lehet olvasni percről percre az eseményeket. Annyi a bökkenője h spanyolul van , de ha gól esik azt rögtön írja...Sjanos megint Barca-meccs nélkül telik el a hétvége :'( :'(
roja-ról a barca-tv link nekem tvants-on csak buffol már több perce de semmi más... ha van wmi másik stream-link az jelezze majd plzz