Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egyetértek az alapmegfogalmazással, tudtuk, hogy ilyen a keretünk, és tudtuk, hogy ennek meg fogjuk inni a levét nem ritkán.Troym írta: ↑2024.09.28. 22:16:35Én annyit várok, hogy ne a sokszoros válogatott Ferran legyen a leggyengébb harmadosztályú játékosok közt, de úgy érzem erre hiába várokPorSiempre írta: ↑2024.09.28. 22:14:53Srácok vegyük már észre , hogy egy piszkos nehéz pályán több mint fél csapat a harmadik osztályból lett kirángatva.... Nem értem, hogy mit vártatok !?!?
Ha Flick hibázott is a kezdővel, szünetben jó taktiaki utasításokat adhatott, mert sokkal veszélyesebbek lettünk. Most már simán lehetne x-is.
Én annyit várok, hogy ne a sokszoros válogatott Ferran legyen a leggyengébb harmadosztályú játékosok közt, de úgy érzem erre hiába várokPorSiempre írta: ↑2024.09.28. 22:14:53Srácok vegyük már észre , hogy egy piszkos nehéz pályán több mint fél csapat a harmadik osztályból lett kirángatva.... Nem értem, hogy mit vártatok !?!?
+1 egyszerű passzt megcsinálni. Pedig bíztam benne, hogy a góljai után elkapja a fonalat, kellett volna a támadóinkat tehermentesíteni. De a tavalyi használhatatlan formáját hozza.
Nem volt kötelező így időzíteni a rotációkat...FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.28. 21:58:34Jaja. Nekem az jutott eszembe, hogy Xavi 2,5 év alatt sosem állt ki ilyen gyenge csapattal, még akkor sem, amikor átvette Koemantól. Ez már nagyon durván gyenge csapat. Ha sokszor leszünk kénytelen ilyen csapattal kiállni, a BL indulás is veszélybe kerülhet.PorSiempre írta: ↑2024.09.28. 21:46:53
Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.