2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
annyira jók vagyunk, h nem tudnak más megoldástsocio66 írta:ez hülyeség.szerinted meccs nélkül ideadják a kupát nekünk ajándékba?MichaaBee írta:Jön a harmadik verzió, amit én hallottam: Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát, akkor automatikusan megnyerjük a szuperkupát is.![]()
ez hülyeség.szerinted meccs nélkül ideadják a kupát nekünk ajándékba?MichaaBee írta:Jön a harmadik verzió, amit én hallottam: Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát, akkor automatikusan megnyerjük a szuperkupát is.![]()
Lehet hogy hulyeseget mondok de en ugy tudom hogy ha megnyerjuk a bajnoksagot es a kupat is akkor a bajnoksag 2. helyezettjevel szuperkupazunk!A tobbi bajnoksagban igy van es a FIFA-ban isrecrea írta:Ez csupán egy esetben áll fenn: ha a madrid megelőz minket a bajnokságban. Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát is, akkor a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha a bajnokságot nyerjük meg és a kupát nem akkor is a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha egyiket se nyerjük meg, akkor nem fogunk szuperkupázni.socio66 írta:Ha megnyerjük a Copa del Rey-t akkor biztosan szuperkupázunk a Madriddal,ami asszem a szezon előtt egy-két héttel szokott megrendezésre kerülni.![]()
Ennyi...
Ez csupán egy esetben áll fenn: ha a madrid megelőz minket a bajnokságban. Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát is, akkor a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha a bajnokságot nyerjük meg és a kupát nem akkor is a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha egyiket se nyerjük meg, akkor nem fogunk szuperkupázni.socio66 írta:Ha megnyerjük a Copa del Rey-t akkor biztosan szuperkupázunk a Madriddal,ami asszem a szezon előtt egy-két héttel szokott megrendezésre kerülni.
Ahogy elnézem az írásodat, szerintem inkább anyudnak kéne ezt az utat megszervezniemetias írta:Sziasztok! Egy nagy kéréssel fordulok mindenkihez!
Édesanyám nagyon nagy Barca drukker,és az élettársával azt tervezzük hogy nyáron a Barca-Real madrid meccsre el akarju vinni meglepetésként.
Azt szertném kérdezni mindenkitől hogy nem tudnak- e esetleg valamilyen szervezett kiutazásról,vagy jegyelővételi lehetőségről.Nagyon szeretnék én is anyukámnak örömet okozi..kérlek segitsen aki tud! Pápai vagyok,az utazással kapcsolatban...a számom 70/9327589,metias@freemail a mailem.
Előre is köszönök minden segítő szándékot!
Hajrá Barca!
Az Utazás Barcelonában topikba nézz be, a Minden más részen belül.Zsolcai1 írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahol a fórumon nincs-e olyanról szó, hogy utat szerveznének barca meccsre?
De kegyetlenül bevarrta a kapuba, bal lábbal!aky01 írta:Zico már a CSKA (ha jól írom) edzője!
Barça-Bunyodkor , Puyol gólja
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=576860
Nem játszott, majd Zico-val együtt érkezik meg holnap Barcelonába.barca0417 írta:Nerm tudja valaki, Rivaldo játszott? vagy hol lehet olvasni vamit a meccsről?
hát ja. majd szóljatok, amikor az 50. percnél járLa Pulga írta:Felvételről még unalmasabb.szajko írta:Benidorm-Barcelona mérkőzést ismétlik a sport klubon most