mondj már ezen kívül masch -tól lámáskodást mióta itt vanrecrea írta:Alexis mit művel ezzel a dobálásokkal?!![]()
Sosem értettem mit ajnározzuk Masch-t, helyezkedése szokásos pocsék, ma csak kétszer láttuk. Kanyarban sincs Abidalhoz képest, mondjuk ezt sosem vitattuk.
Higuain meg belebikázott, pont elment VV lába mellet, szimpla mák, esze semmi.
Na hajrá!
Vakok...
Élő közvetítések
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hogy indult????Khedira 3 párharcba ment bele, tűzzel a szemében, s csak kikaparta....Ez így nagyon nem jó, s nem nagyon szokott ilyen lenni velünk.....
Le a kalappal a RM előtt, nagyon fel vannak tüzelve
Le a kalappal a RM előtt, nagyon fel vannak tüzelve

Valdes.... ez komoly?
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
VALDES BAZDMEG

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ez csúnya lesz!!! Mi van velünk kérem??
megyei ifi szint
a negyedik góljuk volt, ami mák és a mi bénázásunk eredménye
a negyedik góljuk volt, ami mák és a mi bénázásunk eredménye
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2012.08.29. 22:50:41-kor.
ennyi, mekkora mák volt ez is
94:39 6 - 1
Alexis mit művel ezzel a dobálásokkal?!
Sosem értettem mit ajnározzuk Masch-t, helyezkedése szokásos pocsék, ma csak kétszer láttuk. Kanyarban sincs Abidalhoz képest, mondjuk ezt sosem vitattuk.
Na hajrá!
Vakok...

Na hajrá!
Vakok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.08.29. 22:49:59-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kemények, lelkesek, tőlünk ez nagyon hiányzik...Mascheranotol pl jó volt az a belépő még ha sárgát is adtak rá, jelezni kellene hogy meccsen vagyunk, a 15ik párharcot is ők nyerik a mezőnyben, s mikor Özilek ütköznek le embereket, az azért beszédes
Több keménység kell, nem szabad most "összeesni", le kell nyugodni, s játszani a játékunkat.

Több keménység kell, nem szabad most "összeesni", le kell nyugodni, s játszani a játékunkat.

Eddig hány helyeztünk volt? Nem vagyunk jobbak. De Pedro elintéziVarga írta:Mi tesszük őket naggyá.. Közük nem lenne a párharchoz..

A legkisebb szerencse sincs velünk ez alatt a 105 perc alatt... Amúgy Mascheranonak egyből sárgát adnak ilyenért miközben Albiolnak 4 ért 1et. Kicsit vicces
94:39 6 - 1
Annó Real se járt volna így ha nem állt volna ki, 0-3 lett volna. Messze még a vége,de ez a kupa nem csak első meccsen ment el.
lui1698 írta:Marcinak milyen szép bele van.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Mindig kapnak ajándék gólt. Mérges vagyok, de hajrá!!
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
ezt nagyon adom!Varga írta:Mi tesszük őket naggyá.. Közük nem lenne a párharchoz..
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Na ugye, ha első meccsen nem adunk nekik ajándékot. Na gyerünk fiúk, mindent bele!!!!
szép ünnep....100....... na gyerünk..

Mi tesszük őket naggyá.. Közük nem lenne a párharchoz..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Még mennyi ajándék gólt adunk nekik? vicc,h már sorozatban kapják az ilyen vicc gólokat a klasszikusokon...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- geridoss
- Director del Fútbol
Jubileumi meccsén egy jubileumi óriási hiba... :/ Gyerünk srácok simán lehet fordítani!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

Az én anyámat, de szerintem ez védhető lövés volt..