Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez így van, nagyon remélem hogy nemsokára vége ennek a rémálomnak, hogy TS kreténségét a mégfogyibb Eric Garcian múlik hogy megússzuk-e vagy sem egy BL meccsen.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.19. 22:53:53Nyilván kár tagadni, hogy gyengék vagyunk ma, de azért remélem feltűnt 1-2 embernek, hogy a 10. perc óta emberhátrányban vagyunk... Kíváncsi vagyok, hogy ebben az esetben melyik csapat dominált volna a Monaco ellen?
Igen, megvárnám azért az ősz végét. Ahhoz képest nem volt ez rossz, főleg a második félidő. Mr ahhoz képest, hogy vagy 4-5 támadónk részegen jött be a pályára.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.19. 22:53:53Nyilván kár tagadni, hogy gyengék vagyunk ma, de azért remélem feltűnt 1-2 embernek, hogy a 10. perc óta emberhátrányban vagyunk... Kíváncsi vagyok, hogy ebben az esetben melyik csapat dominált volna a Monaco ellen?
Ki az a bárki? Mondj már neveket
Jó, nyilván balsézlső-10-es lesz, de a csere valóban ült.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.19. 22:48:39és tényleg.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.09.19. 22:41:43Balhátvédként.
![]()
![]()
Ez viszont szép Stéga védés.
Tebas büszke lehet, legalább a szabályokat csontról csontra betartotta.![]()
![]()
![]()
![]()
és tényleg.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.09.19. 22:41:43Balhátvédként.
![]()
![]()
Ez viszont szép Stéga védés.
Tebas büszke lehet, legalább a szabályokat csontról csontra betartotta.![]()
Az a baj hogy Olmo helyett Olmora és legalább még 2 játékosra szükség lett volna. Pedri 0, Olmoval jobbak lehettünk volna támadásban, és mellé még legalább egy épkézláb VKP kellett volna kiindulásnak.
Ja, sokat nem tehettünk. Nyáron vitázkedhettünk volna, de nem kellettek ilyen Fofanák meg hasonlók, idehoztuk Olmót. Kár, hogy az egész világ látta, hogy ez lesz az oka annak, hogy ki fogunk kapni a jobb csapatoktól, csak a vezetésünk nem. Tebas a fő hunyó, de ha volt Olmóra lóvé, lett volna másra is.
Nem én vagyok az edző, de nem két 60 kilós tökmaggal, meg egy la liga-ban is baszott lassúnak számító, amúgy nem is vkp-val..ha a mai Pedri-nél , Casado-nal nincsenek jobb ifik , akkor felesleges az akadémia