Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.30. 11:21:48

Barcelona have reached Copa semi-finals in 9 of the last 10 seasons

Ez nagyon nagy teljesítmény számomra. =D>
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
BarcaPamp
Barça B

2016.01.29. 20:50:49

Nem lehet probléma a Valencia kiverése a kupából, főleg, hogy enyhén szólva sincsenek fornmában, a Las Palmas ellen is csak szűken jutottak tovább. A bajnokságban a 11-edik fordulóban nyertek utoljára (10 forduló óta nyeretlenek!!!), amit fel tudnak mutatni az utóbbi időben az a hazai pályán elért döntetlen a Barca és a Real ellen. Ez is mutatja, hogy otthon veszélyesek lehetnek (értsd: jók egy döntetlenre), de két meccsen összességében nem okozhatnak komolyabb problémát.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.29. 18:23:36

recrea írta:Madridék, Bilbao kiesett, innen tényleg ki van kövezve.

Sztem könnyedén behúzzuk. Döntőhöz meg annyit, h egymeccses döntőt nem igazán szoktunk veszíteni, utóbbi 4 BL döntőt húztuk, egy kupát nem (de ott is rengeteg helyzetünk volt a Real ellen), meg talán egy európai szuperkupát buktunk a Sevilla ellen. Szóval igen jól döntőzünk :)
Emlékszem arra a 2014 áprilisi kupadöntőre, mennyire örültünk és mennyire nagy "megmentő" volt az a tény hogy a sérült Bartrát valahogy sikerült összerakni a döntőre, olyan szinten lehalt volt a csapat főleg védő poszton.
Bár Messi nélkül, Neymarral jobboldalt, komolyan így visszanézve szinte csodálom hogy ki mertünk állni ilyen felállásokkal.... :mrgreen:

Amúgy a meccs negatív hőse sokak szerint Bartra volt, én nem hibáztatom, mert mégiscsak félig sérülten játszott, ráadásul asszem nem is a posztján, és eleve ő fejelte az egyenlítő gólt, szóval nélküle ennyire se mentünk volna.

Kedvencem az volt, amikor Pinto nagyúr kimagyarázta a bírónak hogy miért érvénytelen a gól és vissza is vonták a madridi gólt :mrgreen:

Én örülök valamennyire a Valenciának, bár inkább a Celtát választottam volna 2 fordulós menetre(remélem Sevilla kiüti őket), de a Valencia se rossz, főleg hogy 2 meccsen több esélyünk van ellenük mint 1-en.

Szerintem Barca-Sevilla döntő lenne a legkedvezőbb nekünk a maradék 3 ellenfél közül persze az se lenne sétagalopp, kemény ellenfél a Sevilla, de mintha jobban feküdne nekünk az ő focijuk mint a Celta-Vale kettősé.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2016.01.29. 13:40:01

Nagyjából hasonló játékerejű a 3 másik csapat, úgyhogy szinte mindegy volt, hogy kit kapunk. Viszont sétagalopp nem lesz ez a párharc sem. A Valencia 1 meccsen bárkit képes megfogni, megvannak rá a megfelelő embereik, és egy kuparendszerben elég 5-10 percnyi áramszünet, hogy kizúgjál a sorozatból. Emlékszem jópár éve pont a Valencia vert ki minket a kupából, még Koeman vezetésével, pedig a bajnokságban akkor is gödörben voltak. Úgyhogy csak óvatosan a szavakkal.
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.29. 13:32:30

Igazából tök mindegy, hogy kivel játszunk, madridiak kiestek, innen már csak elveszíteni lehet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.29. 13:29:54

Madridék, Bilbao kiesett, innen tényleg ki van kövezve.

Sztem könnyedén behúzzuk. Döntőhöz meg annyit, h egymeccses döntőt nem igazán szoktunk veszíteni, utóbbi 4 BL döntőt húztuk, egy kupát nem (de ott is rengeteg helyzetünk volt a Real ellen), meg talán egy európai szuperkupát buktunk a Sevilla ellen. Szóval igen jól döntőzünk :)
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.29. 13:11:50

Bob_Marley írta:
MessiNeymarSuarez írta:FRISS:

Valenciát kaptuk a kupában!
Persze nem lehetetlen még feljönniük, de jelenleg eléggé le vannak maradva az EU kupa helyektől, így a kupában biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és azért vannak olyan játékosaik akikre bizony figyelni kell. Én annyira nem örülök nekik, mert csalóka ahol vannak és bármi van Valenciában nagyon kellemetlen játszani. Nyilván esélyesebbek vagyunk, de nagyon oda kell figyelni, mert ez kemény párharc lesz érzésem szerint.
A keretük átlagéletkora nagyon alacsony, és ez döntő lesz egy-egy kiélezett helyzetben. Tény, hogy nem lesz könnyű menet, de mindenképpen tovább kellene menni, bárkit is kaptunk volna, bár itt már nincs kötelező győzelem, de talán ők a legkönnyebbek a 3 közül, az idei forma alapján.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2016.01.29. 13:09:59

Az első meccsen itthon meg kell őket csapni, hogy ne legyen sok esélyük már a visszavágón. Mehet a gála kezdő majd, aztán egy 2-0, 3-0-át lehozni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.29. 13:01:14

MessiNeymarSuarez írta:FRISS:

Persze nem lehetetlen még feljönniük, de jelenleg eléggé le vannak maradva az EU kupa helyektől, így a kupában biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és azért vannak olyan játékosaik akikre bizony figyelni kell. Én annyira nem örülök nekik, mert csalóka ahol vannak és bármi van Valenciában nagyon kellemetlen játszani. Nyilván esélyesebbek vagyunk, de nagyon oda kell figyelni, mert ez kemény párharc lesz érzésem szerint.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.29. 13:01:00

sevillának örültem volna a legjobban. a döntőben, egy meccsen akár veszélyesek is lehetnek (ld szuperkupa), viszont két meccsen továbbmentünk volna. mind1, ez van, reméljük a valencia bénázása kitart még egy ideig
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.01.29. 12:58:35

Ez a február nem lesz gyenge.
Hétköznap játszunk sorrendben:
- Valencia (kupa, otthon)
- Valencia (kupa, idegenben)
- Sporting (i, elmaradt bajnoki)
- Arsenal (BL, idegenben)

Hétvégén pedig velük (mind bajnokság):
- Levante, i
- Celta, o
- Las Palmas, i
- Sevilla, o

(március első 2 hetében is 2-2 meccs lesz hetente, tehát ez nem lesz gyenge időszak)

Ha a hétvégi meccs megvan, akkor február végére már lesznek kilátásaink minden sorozatra:)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.29. 12:43:00

FRISS:

Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.29. 00:53:19

S.Agüero írta:Celta, Valencia vagy Sevilla jön a 4 között. Körülbelül ebben a sorrendben is örülnék nekik a legjobban.
A Celta elég szépen megvágott minket a bajnokságban, tavaly se ment nekünk annyira ellenük. A Sevilla is veszélyes, viszont ez a Neville-féle Valencia nem okozhat gondot szerintem. Bár az elöző kettőn is illene túllépni.
Amúgy meg szinte tuti, hogy a Vigot kapjuk, mert akkor megint ugyanazzal a csapattal játszanánk 10 napon belül háromszor. ](*,)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.29. 00:05:47

Celta, Valencia vagy Sevilla jön a 4 között. Körülbelül ebben a sorrendben is örülnék nekik a legjobban.
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.28. 12:50:28

recrea írta:Atleticot nézte valaki? Tartalékosak voltak vagy "csak" le lettek focizva? Calderonba ritkán rúgnak hámat.
Nem voltak tartalékosak, de nem is lettek lefocizva. Egyszerűen folyamatosan futottak az eredmény után, belementek egy adok-kapokba és ők jöttek ki rosszabbul. Hátul pedig elég rosszul álltak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
roby122
Entrenador del Barça

2016.01.28. 12:37:36

visca el barca írta: a miénk érdekes meccs volt, az első 20 percben mintha a malaga elleni meccs ismétlését néztem volna. én nem tudom, hogy belealudtunk, vagy ennyire nem bírjuk el a pressinget, de 7végén a matrac ellen ez nem fog beleférni..
Letámadással nem tudtunk mit kezdeni. Ehhez hozzátartozik, hogy középpályánk sem volt, Mascherano gyakorlatilag az 5. hátvédünk volt, Rakitic meg Robi futottak a labda után, mint az őrültek.
Busi hiánya is nagyon észrevehető volt, 1 labdát nem tudtunk kihozni. Piqué ívelte oda mindig az ellenfélnek. Mathieu sem váltotta meg a világot.
Neymar meg eszméletlen, mennyit fut, és ahogyan játszik. Azért az érdekes, hogy Messi mennyire nem csinált semmit egész meccsen,csak CSK karszalag viselőnek volt fenn a pályán. :D

Matracék ellen pedig a 2. félidei teljesítményünk egy X-re bőven elég, ha Messi megerőlteti magát akkor sima győzelem, bár gyanítom , hogy az erejét hétvégére tartalékolta.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.28. 11:00:59

recrea írta:Atleticot nézte valaki? Tartalékosak voltak vagy "csak" le lettek focizva? Calderonba ritkán rúgnak hámat.
tartalékosak nem voltak, szóval sanszos h le lettek focizva.

a miénk érdekes meccs volt, az első 20 percben mintha a malaga elleni meccs ismétlését néztem volna. én nem tudom, hogy belealudtunk, vagy ennyire nem bírjuk el a pressinget, de 7végén a matrac ellen ez nem fog beleférni..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.28. 00:11:43

Egyébként sosem szerettem előre inni a medve bőrére, és csak úgy kupákat elvárni a csapattól, de így hogy az elödöntőig beküzdöttük magunkat, és már nincs se az Atletico se a Real, mostmár illene behúzni. :)

Enriquével eddig az összes kupameccsünket nyertük, kivéve a harmadosztáyú kiscsapat ellen az X. 13 W 1 D 0 L. =D>
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
gg86
Jugador d'estrella

2016.01.28. 00:02:36

nzxtpo írta: Ezt az utolsó két meccset én kevésnek érzem majd a matracosok ellen,
Én meg a matracosok utolsó két meccsét érzem kevésnek ellenünk, szóval bármi lehet hétvégén :)
Úgy rémlik hamarosan játszunk a bajnokságban a Celtával, így a sort folytatva megkapjuk őket a kupában is. 8)
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.28. 00:01:00

Atleticot nézte valaki? Tartalékosak voltak vagy "csak" le lettek focizva? Calderonba ritkán rúgnak hámat.

Kupában visszaadhatjuk az őszi sérelmeket a Celta-Sevilla kettősnek :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.27. 23:52:55

nzxtpo írta:Enyhén szólva ma sem pörögtünk max lángon, a meccs előtti babonámat elfelejtettem (pl. az idei x-ek előtt is, úgyhogy nem lehet véletlen! :D), így a gólnál meg is ijedtem, hogy most kiejtettem magunkat. :lol:
Ezt az utolsó két meccset én kevésnek érzem majd a matracosok ellen, de a lényeg, hogy meg van a továbbjutás, kíváncsian várom a sorsolást.

Barcelona didn't lose any of their last 25 games. =D>
Reálisan nézve, minden sorozat megszakad egyszer, reméljük nem döntő pillanatban lesz, hanem egy tétnélküli meccsen majd.
Három meccsre vagyunk Pep féle 28-as rekordtól. :D

Coaches with longest unbeaten streaks at Barcelona: Guardiola 28 - Michels 27 - Luis Enrique 25(ongoing).
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.27. 23:37:14

Enyhén szólva ma sem pörögtünk max lángon, a meccs előtti babonámat elfelejtettem (pl. az idei x-ek előtt is, úgyhogy nem lehet véletlen! :D), így a gólnál meg is ijedtem, hogy most kiejtettem magunkat. :lol:
Ezt az utolsó két meccset én kevésnek érzem majd a matracosok ellen, de a lényeg, hogy meg van a továbbjutás, kíváncsian várom a sorsolást.

Barcelona didn't lose any of their last 25 games. =D>
Reálisan nézve, minden sorozat megszakad egyszer, reméljük nem döntő pillanatban lesz, hanem egy tétnélküli meccsen majd.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.01.27. 23:33:46

az első félidőről csak annyit, hogy a letámadások ellen még nem igazán van ellenszerünk, kettészakadt a csapat az MSN. gyakorlatilag munkanélküli volt, de Neymar egyedül is nyomta.
a második már más tészta, ha tudatos volt a kifárasztás, le a kalappal LE. előtt, mert bejött. ekkor már a Barca játszott, de az MSN. még így sem igazán éles bár a ziccer-termés egész tűrhető volt.
ma is mindenki megtalálta(megtalálja) Mathieut, had védjem meg: jól játszott, jobban mint Alves.
nem láttam pontosan a pozícióját a gólnál, de az a néger lendületből bárkit lefutott volna, amúgy meg egy biztos gólt hárított és számos kiváló szerelése volt és még fel is jutott az erejéből. nekem SR. is tetszett, főleg a másodikban amikor feljebb tudott jönni.
nehéz volt de minden jó ha jó a vége.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.27. 23:29:42

Spanyol szövetség egy kupát se tud lebonyolítani. :D

Egyébként azt még megjegyezném, hogy Williams góljánál beragadtunk, kapus nem tehetett stb, de ha azt kihagyja akkor olyan pofont érdemelt volna Inaki, hogy a fal adja a másikat. :D Serdülőben hazáig rugdosnak ha elviszed balra és nem ballal fejezed be, hanem jobb lábbal ilyen kifordult nyomorék testtartásban. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése