Egyéb Barça meccsek
- danianevem
- Entrenador del Barça
Grat fiúk!!!
- takivini
- Capitá del Barça
Érdekes:
"A gránátvörös-kékek végül a rendes játékidő hosszabbításban szerzett Carles Puyol- és Samuel Eto'o-góllal megfordították a mérkőzést, és nyertek 2–0-ra."
logikus, NSO.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=195298&
"A gránátvörös-kékek végül a rendes játékidő hosszabbításban szerzett Carles Puyol- és Samuel Eto'o-góllal megfordították a mérkőzést, és nyertek 2–0-ra."

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=195298&

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eto'o
in to exile
Eto'o
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
valaki elmodaná hogy mennyi lett a meccs mert nem látam és tudna adni egy összefoglaló vidit azt megköszönném

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én most nem szavazok,írhatok véleményt
Szóval én megvagyok elégedve,Pep nem úgy fogta fel,h ez most egy döntő,hanem félig tesztmeccsnek,nagyon helyesen. Amikor jöttek az alapemberek,egészen máshogy nyomtuk,Eto'o nagyon kész
Xavi is villogott,úgy ahogy ő szokott.
Győzelem megérdemelt volt,az se gond,h nem végig volt valami stabil a csapat,ez betudható a próbálkozásoknak.
FORCA BARCAAA!!!

Szóval én megvagyok elégedve,Pep nem úgy fogta fel,h ez most egy döntő,hanem félig tesztmeccsnek,nagyon helyesen. Amikor jöttek az alapemberek,egészen máshogy nyomtuk,Eto'o nagyon kész

Győzelem megérdemelt volt,az se gond,h nem végig volt valami stabil a csapat,ez betudható a próbálkozásoknak.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xavi
Eto'o
szvsz Pinto se volt rossz de inkabb Xavi:D
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Jó kis meccs volt ez. Pep próbálgatta a srácokat, úgy igazán 60 perc tájékán, amikor Xaviék feljöttek akkor kezdődött a játszma. Jó lesz ez, kicsit védelmen kéne csiszolni, egyedül ott van néha megingás.
Pozitívumok a meccsről: Pinto talán ma élete Barcás védéseit mutatta be. Touré ismét hozta a formáját, nagyon jól tolta. Xavinak tavaly és előtte volt talán pár rossz hónapja illetve hullámvölgyei, amikor nagyon nem ment, de ma már ez a csapat nélküle elképzelhetetlen és Iniesta is kezd ebbe a körbe tartozni már. Fiataloknál Jeffrent emelném ki igazán, 2. félidőbe szépen pörgött, főleg amikor a nagyok bejöttek, én komoly Barcás jövőt jósolnék neki. Többiek többé kevésbé szépen tolták, bár páran tartoznak még bizonyítással, de majd a bajnokságba. Jó lesz ez, de remélem nem a végére marad a tűzijáték legközelebb azért..
Szerk.: Eto'ot kifelejtettem a felsorolásból, de ő más dimenzió már.
Pozitívumok a meccsről: Pinto talán ma élete Barcás védéseit mutatta be. Touré ismét hozta a formáját, nagyon jól tolta. Xavinak tavaly és előtte volt talán pár rossz hónapja illetve hullámvölgyei, amikor nagyon nem ment, de ma már ez a csapat nélküle elképzelhetetlen és Iniesta is kezd ebbe a körbe tartozni már. Fiataloknál Jeffrent emelném ki igazán, 2. félidőbe szépen pörgött, főleg amikor a nagyok bejöttek, én komoly Barcás jövőt jósolnék neki. Többiek többé kevésbé szépen tolták, bár páran tartoznak még bizonyítással, de majd a bajnokságba. Jó lesz ez, de remélem nem a végére marad a tűzijáték legközelebb azért..

Szerk.: Eto'ot kifelejtettem a felsorolásból, de ő más dimenzió már.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.08.17. 00:41:21-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Én Touré,Xavi és Eto'o közt vaciláltam.De mivel a hajrá számított inkább én Eto'o-ra szavaznék.
Fiatalok gyengék még egyszerre. 1 lehet a pályán Bojanon kívűl,de több nem.
Yaya jól játszott az első félidőben,szép passzok,jó labadszerzések.
Eto'o->TopStriker
Iniesta->Hleb,Henry és az összes többi támadó szellemű játékos példát vehet róla,hogy kell helyzeteket teremteni kis idő alatt
Látszik,hogy a csapattengely a következő játékosokra fog épülni:
Puyol-Yaya-Xavi-Iniesta-Eto'o-Messi
Nálam meccs embere:
Eto'o. Gól szép volt, akarás,alázat ! szép volt Samu
Yaya jól játszott az első félidőben,szép passzok,jó labadszerzések.
Eto'o->TopStriker
Iniesta->Hleb,Henry és az összes többi támadó szellemű játékos példát vehet róla,hogy kell helyzeteket teremteni kis idő alatt
Látszik,hogy a csapattengely a következő játékosokra fog épülni:
Puyol-Yaya-Xavi-Iniesta-Eto'o-Messi
Nálam meccs embere:
Eto'o. Gól szép volt, akarás,alázat ! szép volt Samu
A meccs emberére hol lehet szavazni?
Tulajdonképp a Barca tengelye nyerte meg a meccset
Xavi, Etoo, Puyol
Xavi, Etoo, Puyol
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát srácok ha jövőre tényleg kimegyünk a Gamperre, akkor remélem hogy nem ilyen meccset fogunk ki
Vagy felőlem lehet, de akkor legyen ilyen dráma a végén
Természetesen Barca győzelemmel
Azért nem szeretném ha ilyen lenne a játék a bajnokságban is. Még ha nyerünk is, akkor is nem akarok szívrohamot kapni minden hétvégén
Aki meg azt mondja hogy Xavi semmi extra, az nézzen rögbit vagy krikettet

Azért nem szeretném ha ilyen lenne a játék a bajnokságban is. Még ha nyerünk is, akkor is nem akarok szívrohamot kapni minden hétvégén

Aki meg azt mondja hogy Xavi semmi extra, az nézzen rögbit vagy krikettet

durva hogy mit kapott volna guardiola, ha nincs ez a fantasztikus hajrá. de volt. talán nem véletlen.
A meccs emberére hol lehet szavazni?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez a meccs tökéletes volt arra, hogy Guardiola próbálgasson egy két új variációt, és a fiatalokat. Jó hogy nyertünk, de ha történetesen vesztettünk volna, az sem lett volna tragédia. A srácok igazából egy jó 15 percig futballoztak olyan tempóban, és azzal a gördülékenységgel, amivel kell-meg is fordítottuk a meccset.
Pedritot meg el kéne már felejteni. Legalább 15 alkalommal kapott igéretes helyzetben zsugát, de egyszer nem tudta úgy megjátszani, hogy komoly veszély alakuljon ki a Boca kapujánál.
Pedritot meg el kéne már felejteni. Legalább 15 alkalommal kapott igéretes helyzetben zsugát, de egyszer nem tudta úgy megjátszani, hogy komoly veszély alakuljon ki a Boca kapujánál.
Rivaldo-A Legnagyobb.