17:00 Labdarúgás - ÉLŐNóbi írta: ma 17órakor a sport2 a Roma-Livornot adja
spanyol bajnokság, 2. forduló (élő)
19:00 Labdarúgás - ÉLŐ
spanyol bajnokság, 2. forduló (élő)
sport tv oldaláról

17:00 Labdarúgás - ÉLŐNóbi írta: ma 17órakor a sport2 a Roma-Livornot adja
ma 17órakor a sport2 a Roma-Livornot adjaFCB_gábor írta:pont ezt akartam írni, hogy a levante tegnap játszott
pedig a mezeket fel című műsorban is ezt írták vasárnap esti közvetítésnek
17:00-ra is élő spanyol foci van írva, de akkor nem is játszanak mérkőzést
talán akkor lesz a levante-murcia ismétlése
ez hatalmas poén volt, főleg, hogy rá két hsz-el később jött a sopcast-es link... köszi a konstruktív hozzáállást!Badi írta:sopcastes link nincs, és nem is lesz, ha megkérdezitek félpercenként, akkor sem...
upc-n a tvpaprika adja
Badi írta:sopcastes link nincs, és nem is lesz, ha megkérdezitek félpercenként, akkor sem...
upc-n a tvpaprika adja
a madridista főmodi :wink: írta:http://www.20minutos.es/noticia/270034/ ... elevision/
Friss hír. Eszerint a Barca és a Madrid is a La Sextán kerülhet képernyőre. Így lehet mindkét csapat meccsét láthatjuk, bár ismétlem, az, hogy a PPV-n vannak a csapatok meccsei legjobb tudomásom szerint még nem jelenti azt, hogy Magyarországon nem láthatjuk Rolling Eyes Smile Tavaly is nem egy Madrid meccs ment PPV-n emlékeim szerint... mégis láttuk.
Sasi te erről mit tudsz?
Rákattintasz a freere! És beirod azt a kódot! És már töltöd is! EnjoyLionel86 írta:Köszi ezt a linket, de lehet hülye vagyok hozzá nem úgy működik hogy rá kell klikkelni a freere akkor elkezd vissza számolni? Mert ha igen akkor nekem ez nem megy mert nem számol vissza hanem valami egészem más jön be!! ???
![]()
![]()
![]()
Segítség?
Hm,ez nem hangzik rosszúl! Thanks a többiek nevében is azt hiszemRoniee21 írta:Hoztam nektek valamit,:lol:![]()
http://rapidshare.com/files/52853813/Go ... V.zip.html
Ezt leszeditek,kicsomagoljátok,lesz egy Serial nevű txt fájl.:megnyitod kimásolod a kódot,telepited aztán beilleszted a kódot!
Ezzel a progival,a Világon több ezer tv-t lehet fogni![]()
![]()
Külön vannak csoportosítva,országonként! Spanyolország is benne van,rengeteg csatorna van! És ha szerencsénk van akkor vmeik tv-csatorna egyikén adni fogják a meccset! Mivel én nem tudom & ismerem a spanyol csatornákat,ezért nem garantálom,hogy a meccset is tudjuk majd nézni!
Reménykedjünk!!! Serial.: (a gyengébbek kedvéért) hm5w15qyt1z4t6r0