Élő közvetítések
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
kezd elmenni a meccs, egyértelműen a cselzi ellen pihent mindenki, én ennek tudom be, hogy nem játszott Piqué, Alexis, Fabregas kezdőként, ha ők vannak, az egy egészen más meccs lehetett volna. Tello csak 3 helyzetet k*rt el.. ha a BL-t behúzzuk, nincs gond, de ha azt is így elszórakozzunk, akkor..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- westerngom
- Entrenador del Barça
- most már egy x-el is kiegyeznék.....
-
- Capitá del Barça
És még azt nyilatkozták, hogy egy Clasicora nem kell külön motiválni a Barcát. Hát akkor mit kell csinálni?
Legalább próbálnák meg!
Alexis legalább próbálkozik.
Legalább próbálnák meg!
Alexis legalább próbálkozik.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Nem tudja motíválni a csapatot, ö is is érzi, hogy frissíteni kell...lui1698 írta:És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
- Kash
- Entrenador del Barça
Ebben tényleg nincs logika...Inkább ez egy ok, hogy ne hosszabitson, még cserélni sem tud. (kivéve a Xav-Alexis cserét)lui1698 írta:És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!

mondjuk a bíró valahogy mindig a barcások útjában van

- lui1698
- Llegenda del Barça
És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem értek veled egyet mert az elsőnél aláűfutott ha nem fut alá nem kellett volna a bravur vagy simán lehuzza a másodiknál meg Ronaldonak az egyetlen golszerzési esélye az volt hogy kijön rá Valdesünk ugyanis csak kifele tudta átvenni a labdát és puyol valamint mascherano is loholt utána....Mondjuk ezért
geridoss írta:Mondjátok már el, miért Valdest hibáztatjátok páran??? Az első gólnál csoda, hogy beleért, arról nem tehet, hogy Puyol még át akarta venni (inkább Puyol gólja), a második pedig egy óriási védelmi hiba, ott már ki volt szolgáltatva Valdes, oldalirányban kellett mozognia Ronaldo kisodródása miatt, és aki valaha volt kapus, az tudja, hogy tolódás közben már szinte lehetetlen védeni...
[auto_cenzúra] már hogy a 80.percbe kell lehozni ezt a szerencsétlen tellot... inkább hátrány volt a mai meccsen mint előny..
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
ez a bíró konkrétan vak!
Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!
Bocsi az off-ért!
-
- Capitá del Barça
[quote="evikem97"]Erre kíváncsi vagyok.Ha ne adj Isten ez a meccs elmenne,akkor elúszik a bajnokság is.Szerintetek ez elég nagy motiváció lenne a Chelsea ellen kedden,hogy a Bl-ben legalább ne bukjunk el,vagy ugyanilyen meccs lenne,mint a mai? Szerintetek?[/quote
simán kiesük ott is , meg sem lepődnék rajta
nem csoda hogy Pepe el akar menni nem tudja a fiukat notiválni
-
- Capitá del Barça
[quote="evikem97"]Erre kíváncsi vagyok.Ha ne adj Isten ez a meccs elmenne,akkor elúszik a bajnokság is.Szerintetek ez elég nagy motiváció lenne a Chelsea ellen kedden,hogy a Bl-ben legalább ne bukjunk el,vagy ugyanilyen meccs lenne,mint a mai? Szerintetek?[/quote
Hohóó..Már hegyet mászik:D Lehet a lelátóról rúg gólt....Kikizoli írta:X-re is csak akkor lenne esélyünk, ha Villa mankóval beállna...

- geridoss
- Director del Fútbol
Mondjátok már el, miért Valdest hibáztatjátok páran??? Az első gólnál csoda, hogy beleért, arról nem tehet, hogy Puyol még át akarta venni (inkább Puyol gólja), a második pedig egy óriási védelmi hiba, ott már ki volt szolgáltatva Valdes, oldalirányban kellett mozognia Ronaldo kisodródása miatt, és aki valaha volt kapus, az tudja, hogy tolódás közben már szinte lehetetlen védeni...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
szerintem ez a barcánál nem változtat semmit,viszont a realnak nem kis lökést adhat.evikem97 írta:Erre kíváncsi vagyok.Ha ne adj Isten ez a meccs elmenne,akkor elúszik a bajnokság is.Szerintetek ez elég nagy motiváció lenne a Chelsea ellen kedden,hogy a Bl-ben legalább ne bukjunk el,vagy ugyanilyen meccs lenne,mint a mai? Szerintetek?
-
- Director del Fútbol
És Fontás járókeretéről bepattanna.Kikizoli írta:X-re is csak akkor lenne esélyünk, ha Villa mankóval beállna...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
isten facáért kell a kezdőbe tenni tellot és thiagot, helyettük ott van fabre és alexis 

Vege......egy korszaknak is!?, de mi megeltuk es lattuk..

X-re is csak akkor lenne esélyünk, ha Villa mankóval beállna... 

Erre kíváncsi vagyok.Ha ne adj Isten ez a meccs elmenne,akkor elúszik a bajnokság is.Szerintetek ez elég nagy motiváció lenne a Chelsea ellen kedden,hogy a Bl-ben legalább ne bukjunk el,vagy ugyanilyen meccs lenne,mint a mai? Szerintetek?
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
és mostantól hozza a mocskos játékát a margit... ennyit tudnak