eszerint már két stream is van ami adni fogja...reménykedem a Canal Digital-ban, mivel az múlt héten is jó minőségű volt

de persze az lenne a tuti ha a Sport Tv adná

Már beírtam a madridistára is, de akkor ide is beírom:Vito írta: 0:40 - Ennek ellenére a La Sexta nevű spanyol televízión a Barcelona és a Real Madrid mérkőzését is beharangozták, így pedig ha ez beigazolódik, akkor elviekben mindkét sztárgárda mérkőzése képernyőre kerülhet itt Magyarországon is. Hamarosan elválik.
A LaSexta hiába harangozta be....... Spanyolban is hasonlóan van mint nálunk: Levannak osztva az időpontok.
LaSexta: szombat 22:00
Canal+: Vasárnap 21:00
A többit a Taquillak adják, ezek PPV csatornák. Tehát a LaSexta ma nem ad meccset.
Isten segítsen rajtunkVito írta:0:25 - Az lfp.es információ szerint Spanyolországban mind a Barcelona, mind pedig a Real Madrid mérkőzése PPV-n (pay per view) keresztül lesz látható, így pedig sajnos könnyen lehet, hogy ezúttal sem láthatjuk a két sztárgárda mérkőzését.
...
0:40 - Ennek ellenére a La Sexta nevű spanyol televízión a Barcelona és a Real Madrid mérkőzését is beharangozták, így pedig ha ez beigazolódik, akkor elviekben mindkét sztárgárda mérkőzése képernyőre kerülhet itt Magyarországon is. Hamarosan elválik.
Igen, de valahogy az angoloknál ilyet nem nagyon tudnék elképzelni.......Zozzy 5 írta:Felháborító, hogy pár guszustalan, anyagias embernek a mocskos pénzügyi hacai miatt már a kedvenc csapatokunkat sem nézhetjük megRohadjon meg mindegyik
Azért mert valami olyasmit beszélt Farkas Norbi a múltkor hogy az a TV társaság aki birtokolja a jogokat az talán 5 vagy 6 csapattal áll szerződésben és ezek közt ott van a Villareal, a Levante, Murcia és a Zaragoza. Ezeknek a csapatoknak a meccsét a múltkor is közvetítették.Saviola írta:A homi real meccset miért adják?S a Barcát miért nem?Nem értem..Levante-Murcia..biztos kumma nagy meccs lesz..szánalom.
Mivel az időpont a vasárnap 19 óra, amelyet a spanyol fociban a Sport TV ural...biztos hogy megint netes meccsnézés lesz....kovinho írta:Nem lehet, hogy az SK adja?
De. A Villareal - Real Madridot mindenképpen.kovinho írta:Nem lehet, hogy az SK adja?
Jelen állás szerint úgy néz ki hogy interneten sem lehet nézni, mivel az is adásnak minősül!tiborpapp írta:Nem adják a Barca meccsét a hétvégén? Ha nem akkor interneten hol tudom megnézni?