Élő közvetítések
Sanchezt küldje már be... középcsatár nélkül elég nehéz .
Tello -Alexis
Ini mehet balra Alexis középre
Tello -Alexis
Ini mehet balra Alexis középre
Ahogy Puzsér mondaná: hát ez hitvány volt.
Egy félidő után egygólos hátrányban sem éreztem még sosem ennyire távol a fordítást. Sokkal jobban játsszunk még így is a bíróval megtámogatott Reallal, de ez nem lesz sokgólos meccs, nem lesz sok lehetősége egyik csapatnak sem.
és az a majomképu Pepe meint nem érti miért kapott lapot
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
Tito Fabregasrol
- salas9
- Entrenador del Barça
Cuenca nincs keretben, Pedro meg nincs formában, Alexis lenne most a legjobb néha akkora terület van, hogy nyugodtan futkározhatna, de ő sincs 100%-os állapotban...visca el barca írta:xavi le, iniest hátra, sanchez/cuenca/pedro be. átállni a 3 védős játékra, alves kp-ra.

dehát alves a kp-n vanvisca el barca írta:xavi le, iniest hátra, sanchez/cuenca/pedro be. átállni a 3 védős játékra, alves kp-ra.
....Esik,nem baj
- visca el barca
- Presidente del Barça
xavi le, iniest hátra, sanchez/cuenca/pedro be. átállni a 3 védős játékra, alves kp-ra.
teljesen 0 amit jatszunk, semmi ötlet... dobaljuk ki tellonak, de minek...
teljesen 0 amit jatszunk, semmi ötlet... dobaljuk ki tellonak, de minek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
meg a BL-t is feladtuk? ott is ez a fos "játék" megy. Messi megint sétál. Nem kéen előre valaki segítség neki?
- Mihu
- Director del Fútbol
Ez nem egy 0, nem kettő, legalább három büdös nagy 0 az egész amit játszunk. Mint akik nem is akarnak nyerni. Nem futnak be területre, nem nyitnak területet, mint akik belesz.rnak az egészbe. Messi is csak sétálgat, Iniestával együtt. Tellonak bal cipőjének külső része szerintem fehér a mészcsíktól. Mást nem lát a gyerek, csak az oldalvonalat. Oda van bekalibrálva....Középen sosincs senki, távolról megint nem lövünk, csak megvárjuk, hogy odalépjen a védő, aztán labdavesztés lesz belőle.......minősíthetetlen, elfogadhatatlan hulladék az egész első félidei játékunk.
...rúgjunk màr kapura!!!!!!!!!
-
- Llegenda del Barça
fejben kb 3 ember kivételével senki sincs ott, nagyon érződik a cselszi elleni meccs káros mentális hatása. középpályán körülményesek, hátul tötyögnek, és megmagyarázhatatlan rejtély, hogy juthat egy szögletnél pepe adrianora. egyébként a bal oldal használhatatlan, ahogy az várható volt a nevek alapján. az összeállításon nagyon érződött, hogy pep már feladta a ligát, hiába lehetne ma 1 pont a hátrány.
- westerngom
- Entrenador del Barça
- szerintem meg hagyjuk, mert megadták....Kon547 írta:Szerintem les volt a gól....
-
- Director del Fútbol
Arbeloat nem tudja lefutna Tello 
Messi apja meg tegnap főzött pálinkát.

Messi apja meg tegnap főzött pálinkát.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
most összezavartál,de jelenleg nem az van?Robcsyy írta:Félidőben cserélni is lehetne. Szerintem Pep váltani fog 3 védős rendszerre.
alves coentrao magasságában van támadásnál,védekezésnél meg rendszeresen puyol jut cr-re.
Csatár nélkül mi a faxt akarsz elérni Pep? 

- westerngom
- Entrenador del Barça
- megint elképzelés nélkül passzolgatunk körbe..., úgy járunk mint a chelsea-vel, meddő mezőnyfölény, majd lehetőségek gól nélkül! 

Félidőben cserélni is lehetne. Szerintem Pep váltani fog 3 védős rendszerre.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
arrol miért nem beszél senki hogy a khedira lesen állt mikor benzin ráfejelte ????????????????????????
egy lesgol megint
a ha meg Pepe kéz is akkor aztán bevették a f...szt
egy lesgol megint
a ha meg Pepe kéz is akkor aztán bevették a f...szt
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
Tito Fabregasrol