Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Barça C
Spnyol-szakosok!
Mit írnak itten?:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Főleg ez:
Vuelve el ‘Seient Lliure’
El club quiere promover una temporada más el ‘Seient Lliure’, que en las últimas campañas ha resultado muy útil para el público en general, que así pueden hacerse con localidades situadas en posiciones privilegiadas, que generalmente ostentan los socios. Así, en caso de que se agotasen las entradas para el Barça-Athletic, el club pondría a la venta todas las butacas que los socios (con abono completo o de Liga) hayan liberado para el encuentro
Mit írnak itten?:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Főleg ez:
Vuelve el ‘Seient Lliure’
El club quiere promover una temporada más el ‘Seient Lliure’, que en las últimas campañas ha resultado muy útil para el público en general, que así pueden hacerse con localidades situadas en posiciones privilegiadas, que generalmente ostentan los socios. Así, en caso de que se agotasen las entradas para el Barça-Athletic, el club pondría a la venta todas las butacas que los socios (con abono completo o de Liga) hayan liberado para el encuentro
A név az magamagát mondja.
Jelen állás szerint úgy néz ki hogy interneten sem lehet nézni, mivel az is adásnak minősül!tiborpapp írta:Nem adják a Barca meccsét a hétvégén? Ha nem akkor interneten hol tudom megnézni?
Ha változik időközben a helyzet akkor a live-footy.org-on vagy a pplive.uw.hu oldalon lesznek stream-ek!
Nem adják a Barca meccsét a hétvégén? Ha nem akkor interneten hol tudom megnézni?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
MOST KEZDŐDŐTT A GAMPER Döntő ismétlése
SPORT KLUB
Yeeeeee 

SPORT KLUB

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na akkor ezt most MAGYARÚL,ÉRTHETŐENÁdám02 írta:A barca tv már megy a meccset meg én is elöbb kérdeztem meg!Bodi írta:Nem tudja valaki,hogy a Sport Klubon mikor lesz a Barca TV-ben a tegnapi meccs?

Mert engem is érdekelne....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- barcatom
- Jugador del Barça
A kezdőbebarcatom írta:Ti mennyire tartjátok ezt reálisnak, már mint ma nyerünk 5-0 -ra, de santanderrel 0-0 játszunk még ha idegenbe is, Mondjuk nekem deco játéka bele tartozik a mai barcába!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- barcatom
- Jugador del Barça
Ti mennyire tartjátok ezt reálisnak, már mint ma nyerünk 5-0 -ra, de santanderrel 0-0 játszunk még ha idegenbe is, Mondjuk nekem deco játéka bele tartozik a mai barcába!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
ki volt a szerző

én is a sopcasten nézem a 17544 román csatornán. Nem akadozik
Mondja meg valaki hol tudom a neten nézni a meccset légyszi
mi van akko ha ilye szivárvány sziü az egész???:S:S
17544 chaannel román a komm., de nagyon szép folyamatos. Legalábbis nálam
Laja