Élő közvetítések
Borzalmas, fásult játék idáig.
A 11-es után mintha elvesztettük volna a bajnokságot.
A 11-es után mintha elvesztettük volna a bajnokságot.
Bővíteném még ezt a beadásokkal. Nem sok mindenben, de ebben jobb a real. Ezt a meccset is így nyerték meg.[O.o]R324 írta:az a baj hogy a szabadrúgásokból adódó helyzeteinket nem vagyunk képesek kihasználni...
Ill. nem lövünk kapura.
Valdesnek fognia kellett volna (márh a szögletet), sztem hibázott.
Van még egy félidő, hajrá!
Valamelyik győztes meccs után, mikor megindította a kispad felé. Biztos emlékszel ráSanama írta:Mikor paskolta meg??Robcsyy írta:Mióta Pep megpaskolta Fabregast, azóta hulladék ...
Messi is most megáll reklamálni ahelyett hogy futna a labda után.
A támadások kimerülnek abban,hogy Alexis ívelgeti befelé jobbról a labdát...

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem arra gondolt, mikor lecserélés után tarkó szabta Cesc-et a mester.Sanama írta:Mikor paskolta meg??

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Nyerni fogunk, hova ez a vészmadárkodás? Ez a szerencsétlen Levente nem csinált semmit, kaptak egy büntit, aztán annyi... 
2. félidőben kapnak vagy 3 gólt.

2. félidőben kapnak vagy 3 gólt.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
.egy gol igy megfogta a csapatot..
Mikor paskolta meg??Robcsyy írta:Mióta Pep megpaskolta Fabregast, azóta hulladék ...

Messi is most megáll reklamálni ahelyett hogy futna a labda után.
A támadások kimerülnek abban,hogy Alexis ívelgeti befelé jobbról a labdát...
Mióta Pep megpaskolta Fabregast, azóta hulladék ...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Szünetben be kellene hozni Iniestát, mert nagyon nincs kreativitás a középpályán. Kell most Andres nekünk mint egy falat kenyér.
- vlxe
- Capitá del Barça
Egyébként teljesen így van, én azt vettem észre, hogy ez a mezszín se hoz idén sok szerencsét nekünk!Mihu írta:Itt mi nem fogunk fordítani....körülményes passzolgatás, pontatlan passzok, kevés mozgás, lassú labdajáratás...ahányszor így játszottunk idén, és az elmúlt években, kivétel nélkül pontokat vesztettünk.

-
- Barça B
Most ezt tényleg Thiago kapta?
MI ez a tökölés amúgy? Mér 2 góllal vezethetnénk. (nem olvastam vissza még, majd szünetben)
MI ez a tökölés amúgy? Mér 2 góllal vezethetnénk. (nem olvastam vissza még, majd szünetben)
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Befejeznétek a károgást?
Mert nem tudunk. Sztem Eto'o rúgott utoljára kontragólt.lowride írta:Basszus nem hiszem el, miért vagyunk ilyen lassúak? Azt a kevés kontratámadási lehetőséget miért nem lehet kihasználni???
a gólig még ment is a játék,de azóta...
remélem a 2. félidőre feljavulunk.
remélem a 2. félidőre feljavulunk.
- Mihu
- Director del Fútbol
Itt mi nem fogunk fordítani....körülményes passzolgatás, pontatlan passzok, kevés mozgás, lassú labdajáratás...ahányszor így játszottunk idén, és az elmúlt években, kivétel nélkül pontokat vesztettünk.
Thiago...te...h....e 

Miért jár a szája ennek a gyereknek állandóan? Madrid ellen off.
-
- Director del Fútbol
na Thiago már biztosan nem lesz a klasszikuson...