Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, viszonyítás kérdése. Ahhoz képest, ahogy bekezdett. Büntetés ez a meccs, mindenkinek.lluisllach89 írta:Fabregas nem vészes szerintem.recrea írta:Pedro, Adriano, Fabrenehéz szavakat találni...
![]()
Ma bőven passzol Messi Alexisnek.
Sanchez nem hibázott, onnan nem kell beadni, be kell vágni. Lehet, h Messi valamivel jobb helyzetben volt, de számomra normális, h egy csatár onnan ráhúzza és nem teszi tovább.krampusz írta:Itt is egy-két ember visszavehetne arcából, elgondolkodhatna és ha nem megy neki akkor vagy akár távozhatna.....Igaza volt előbbi szitunál Messinek, ha nem rúgja rá Sanchez, hanem beadja középre, akkor 5 méterről szemben kapuval oda ahova akarja. Sanchez is helyzet volt, de nem akkorra mint lehetett volna.
Egy szavam nem lenne Messi viselkedésére, ha:Itt is egy-két ember visszavehetne arcából, elgondolkodhatna és ha nem megy neki akkor vagy akár távozhatna.....Igaza volt előbbi szitunál Messinek, ha nem rúgja rá Sanchez, hanem beadja középre, akkor 5 méterről szemben kapuval oda ahova akarja. Sanchez is helyzet volt, de nem akkorra mint lehetett volna.
Fabregas nem vészes szerintem.recrea írta:Pedro, Adriano, Fabrenehéz szavakat találni...
![]()
Ma bőven passzol Messi Alexisnek.
Sanama írta:Sajnos vagy nem, kezdem elhinni,hogy Ibra - akármekkora fszkalap és kecseg csávó- nem hazudott mikor mondta,hogy Messi sírása miatt lett ő kitéve a csapatból. Na mindegy. De ez így baromira nem tetszik nekem. És csodálkoznak, hogy Sanchez nem tud kibontakozni, mikor megpróbál valamit,és ha nincs belőle gól akkor Messi felség már ordít és mutogat.szajko írta:nekem is kummára kezd elegem lenni belőle...Sanama írta:...
[O.o]R324 írta:jóestét.hady írta:..meglepő, hogy csak 1 gólal vezetünk..(.most értem haza Diósgyőrből, a szezon egyik legjobb meccsén sajna kikaptunk... Kassai közreműködésevel:( .. ).....
Valaki két,.. mondatban mi történt eddig!?
meglepö??:D én örülök hogy egyáltatlán vezetnek:D