Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is benne lehetett de ahogy én láttam Balde fejéről pattant oda. De lehet el néztem .vidra írta: ↑2024.09.15. 17:11:37Azért nem volt kezezés, mert az adott szituációban (fejelni ugrott fel) a mozgás segítéséhez használta a kezért, nem pedig a labda elérésére, sőt, a kezével történő labda elérés egyáltalán nem volt se szándéka, se olyan vektora nem volt a mozgásának, ami arra irányult.
Mert ha pl. felugrott volna és ahogy felfele löki magát a karjával, eléri a labdát, akkor az befújható, de itt az egész teljesen vétlen volt és nem is arra irányult a mozgása.
ÉRTI?![]()
A Fifát nem tudom, de amúgy így van, csak ugye még Troym felvetése során került fel, az, hogy Yamal mit csinál most, mindegy. De erre a szezonra a kövin simán ott lehet a top 10-ben, sőt, akár 5-ben is, attól függően, ő vagy Raphinha fog-e nagyobbat menni a végéig. Persze ez az egész akkor, ha nem sérül le vagy ilyesmi, és mi nagyot mennénk.
Most attól függetlenül, hogy épp ki jön ki jól belőle, ezekkel kezezésre vonatkozó szabályokkal sürgősen kezdeni kellene valamit, mert telejsen követhetetlen lett az utóbbi években, a meccseket nézve pedig azt érzem, full random módon vannak alkalmazva. Nem látom a követlezetességet, ami az egyik meccsen büntető, a másikon nem.
Nem érte el előtte a Girona játékos karját? Én mintha ezt láttam volna. Ha nem, azt tudom elképzelni hogy lökték Inigót.
folytatva az offot: ha szezonra nézik, miért nem adják oda júliusban? így csak lázadás lesz, amikor egy ősszel topformában játszó játékost nem jutalmazzák.LG írta: ↑2024.09.15. 17:05:08Kicsit off, de az Aranylabdát szezonre adják, nem? Szóval ezek a meccsek már a következőbe számítanak. Így is nagy szezont futott, az EB egyik legnagyobb sztárja volt ennyi idősen, de a igazán tavasszal kezdett belejönni, szóval a tavalyi ősz miatt olyan nagyon nem végezhet elől szerintem. De durva, hogy szezon alatt mennyit fejlődött, 17 éves és pár hónapos korára a jelenkor egyik legjobb szélsője.![]()
Elvileg a nem kapura tartó, korábban megpattanó labdánál nem szabálytalan a vétlen kezezés. Legalábbis pár éve hoztak ilyen szabályt. Azóta nem tudom változott -e
Mi? Megint évre van? Szerintem nem, szezonra, és nem releváns már, amit most csinál.
Pár hete olyan 12. helyre tették a 2024 aranylabda esélyesek között. Szerintem ha így megy tovább olyan 7-8. helyen végezhet.