Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tökéletes meglátás.Pavel írta:Gyerekek most látszik, hogy nincs egy igazi jól játszó csatár.
Villa nincs. Pedro nulla. Alexis szerintem sérült.
És megállt a tudomány.
Hasonló játékkal kétlem.Deus írta:ezért nem akarok el clasico -t a BL döntőre is...
Inkább a Bayern mint Real...
Ja persze, előbb meg kell vernünk chelsea -t kedden...
Ha épp nem a saját térfelére jön lasztiért.Pavel írta:20-25 méterre a kaputól. Mégis mit akarsz tőle?evikem97 írta:Hol van most Messi komolyan?? Meccsek óta nincs benn semmi tűzBárcsak itt lenne Villa,nekem nagyon hiányzik..Legalább a keddi Chelsea meccs legyen meg Villáért és Abidalért:(
Amikor azt a kettő gyönyörű gólt rúgta 5-0-nál..Ejjj(

TrogAir írta:Ez a madrid undorító...FÉREG BANDA....
evikem97 írta:Hol van most Messi komolyan?? Meccsek óta nincs benn semmi tűzBárcsak itt lenne Villa,nekem nagyon hiányzik..Legalább a keddi Chelsea meccs legyen meg Villáért és Abidalért:(

20-25 méterre a kaputól. Mégis mit akarsz tőle?evikem97 írta:Hol van most Messi komolyan?? Meccsek óta nincs benn semmi tűzBárcsak itt lenne Villa,nekem nagyon hiányzik..Legalább a keddi Chelsea meccs legyen meg Villáért és Abidalért:(

Nem tudja motíválni a csapatot, ö is is érzi, hogy frissíteni kell...lui1698 írta:És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!
Ebben tényleg nincs logika...Inkább ez egy ok, hogy ne hosszabitson, még cserélni sem tud. (kivéve a Xav-Alexis cserét)lui1698 írta:És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!