Élő közvetítések
-
- Capitá del Barça
Labdabirtoklás lol:D
Nálam ez sárga lett volna...
Alves ma nagyon gyenge..elveszíti a labdákat,rosszul passzol, remélem összekapja magát!
Nálam ez sárga lett volna...
Alves ma nagyon gyenge..elveszíti a labdákat,rosszul passzol, remélem összekapja magát!

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Sergio minek hentereg? Eltalálta a csávó, de attól még nem kell meghalni a pályán...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
ilyen labdabirtoklást sem láttam még, mióta az eszemet tudom 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
labdabirtoklás 18-82

Nem is az.. Ilyen véletlen kezezésekért senki nem szokott lapot kapni.. Lefújják és kész.socio66 írta:igen,sőt egyszer dumáért is kapott.Barcaman1993 írta: Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.
annyi megkülönböztetést azért kaphatna három aranylabda után,és tudvalevőleg egy sportszerű játékos,hogy ezeket elnézzék neki.
igen,sőt egyszer dumáért is kapott.Barcaman1993 írta: Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.
annyi megkülönböztetést azért kaphatna három aranylabda után,és tudvalevőleg egy sportszerű játékos,hogy ezeket elnézzék neki.
-
- Capitá del Barça
Alexist majdnem kivégezték...jók vagyunk eddig, csak nagyon tömörül az ATM..
Juanfran pff..látszik ez is madridi csapat..
Juanfran pff..látszik ez is madridi csapat..

Ennek nagyon örülök.socio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
Sporting Gijón ellen........Barcaman1993 írta:Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.socio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.socio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Capitá del Barça
sose jó ha Messi hiányzik, de legalább "jó" egyrészt, hogy pihen, másrészt, hogy Hazai meccsünkön hiányzik!:Dsocio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?

...helyes....Tim írta:Akkor ez a magyarázat,a siralmas idegenbeli szereplésre..hady írta:..megfigyeltem, mikor késve nyitják ki az élő topicit....ritkán nyerünk...![]()
Megigérem hogy ezentúl rajtam nem fog múlni a bajnokság!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem érdekel ha röhögnek,ami itt folyik ebben a szezonban,az a kettősmérce, az vérlázító,és egyre inkább irritál.
és akkor is fel fogom emelni ez ellen a hangom,legalább ezen a fórumon,ha az valakinek nem tetszik.
Sajnálom nekem a mai real meccsel telt be a pohár,mert elegem van.
Idegenben általában nehéz mindig az AtMa ellen,de remélem ma sikerül nyerni,nagyon nem kéne 10 ponton kívülre kerülni.
és akkor is fel fogom emelni ez ellen a hangom,legalább ezen a fórumon,ha az valakinek nem tetszik.
Sajnálom nekem a mai real meccsel telt be a pohár,mert elegem van.
Idegenben általában nehéz mindig az AtMa ellen,de remélem ma sikerül nyerni,nagyon nem kéne 10 ponton kívülre kerülni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Messi hányadik sárgája ez?
-
- Capitá del Barça
vicc komolyan ami itt zajlik a Ligába...egyre gyengébbek a bírók és nem csak mert most Messi gólját elvették, meg sárgát adtak nekik...1xűen minden meccsen valami bakijuk van...csababarca írta:Ez sárga? komolyan,lassan életcélommá fog válni,hogy megváltoztassam a futball szabálykönyvének azon részét,ami a lapokra utal.
Nevetséges ami megy a spanyoloknál...itt mostmár egyre inkább azt gondolom,valami bűzlik fenn a fejeseknél.

Akkor ez a magyarázat,a siralmas idegenbeli szereplésre..hady írta:..megfigyeltem, mikor késve nyitják ki az élő topicit....ritkán nyerünk...

Megigérem hogy ezentúl rajtam nem fog múlni a bajnokság!

Szándékos kezezés, amiből gólhelyzet, majd gól lett. Ne mond már, hogy ez nem sárga lap. Azért ennyire ne legyünk már elvakultak könyörgöm.csababarca írta:Ez sárga? komolyan,lassan életcélommá fog válni,hogy megváltoztassam a futball szabálykönyvének azon részét,ami a lapokra utal.
Nevetséges ami megy a spanyoloknál...itt mostmár egyre inkább azt gondolom,valami bűzlik fenn a fejeseknél.
Hozzáteszem, hogy Alexis nagyon szépen megtartotta és senki se jött mögötte második hullámba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2012.02.26. 21:43:28-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó szurkolást mindenkinek, kár ezért a Messi kézilabdáért, pedig jó kiugrás volt Sancheztől, s második hullámban jött az argentin!
Mindegy valahogy be kell találni, de azokra az átkozott kontrákra sokkal jobban kellene megint figyelni!
Az Atletico ellen valahogy mindig sikerül egy thriller meccsbe belebonyolódni, ma nagyon nem kéne!
HAJRÁ
Mindegy valahogy be kell találni, de azokra az átkozott kontrákra sokkal jobban kellene megint figyelni!
Az Atletico ellen valahogy mindig sikerül egy thriller meccsbe belebonyolódni, ma nagyon nem kéne!
HAJRÁ