Egyéb Barça meccsek
- baas11
- Entrenador del Barça
Szerintem annyira erős kezdővel álltunk fel(ellenfélhez képest), h Iniesta nyugodtan kiugorhatna autogrammot osztogatni...nekem Hleb játéka nagyon tetszik és csak jobb lesz de nem Messi posztján...Alves túl jól támad h védekezni is tudjon, visszaér de kb. ennyi...Xavi nagy Tanár úr...Henry-t kezdem sajnálni,remélem betalál(még idén)!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
elrontja nekem a meccset pep.
feljött ez a büdös guddy 

- danko94
- Entrenador del Barça
Közben elkezdődött a második félidő ahogy látom voltak cserék
itt van Vazquez és Guddy és nem látom Hlebet és Ini-t.Bennvan bojan Eto'o helyett és Toure Keita helyett
itt van Vazquez és Guddy és nem látom Hlebet és Ini-t.Bennvan bojan Eto'o helyett és Toure Keita helyett
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.08.07. 02:18:54-kor.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Igen néztem a meccset.depth írta:Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Csatár,rúgjon gólokat.Meg egy Henrynál ne legyünk már elégedettek azzal,h nem adja el a labdát meg mert meghúzza...
Általánosságban is értem ezt.Lőjjön gólt.
Már bocs,de sz*rom le,h kapufát rúg meg ilyenek meg,h gólpasszt ad.Arra ott vannak mások.Azért hoztuk,h gólokat szerezzen.És azt lehet balszélről is.És ha balszélsőként lesz megint egy 7(?) gólos szezonja akkor elégedetlen veszek vele megint.(De most nem elégedetlenkedek mert jók vagyunk,csak többet várok Henrytól.És egy kicsit vegyél vissza...légyszíves)
Nem is várok el ugyan annyi gólt.Pezsgőt bontok ha csak egyet lő.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
egyébként láttátok a bemutatkozásokat? Amikor mindegyik játékos mondott egy mondatot magáról?
Hát ez a Keita nem egy nagy iq vadász, attól függetlenül szerintem nagyon nagyon jó igazolás volt.-)
Hát ez a Keita nem egy nagy iq vadász, attól függetlenül szerintem nagyon nagyon jó igazolás volt.-)
Ezzel teljes mértékben egyetértek. De ne várjunk el tőle annyit, mint Eto'otól, mivel ő a balszélen játszik nem középcsatárként. Amúgy a levezetésed hibátlan.gekkodan írta: Depth!
Henryt én nem Silvához hasonlítom, hanem Henry-hoz! Amit művel itt 1 éve az a nyomába nem ér annak, amire képes. Engem nem vígasztal az, hogy megtartja a labdát és be tudja passzolni a szélről. Ez az ember a világ egyik legjobb támadója volt, mielőtt idejött, most pedig 1 éve keresi a cipőcskéjét, ahhoz képest viszont elég sokba került és sokat is keres. Ráadásul 31 éves.
Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
- miihii
- KHAL
De ettől függetlenül még így is jobban belepasszol az elképzelésekbe,igaz?danko94 írta:Henry is 16 gólt lőtt igaz ő 35 meccsen...gekkodan írta:Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bogi63
- Capitá del Barça
Elment az adásom! SE kép se hang, és még csak az ablakot sem tudom megnyitni. Linket léci.... 

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
depth!
ez nem a "szokásos osztás"... Henry soha nem fog már úgy játszani, ahogy láttuk annó az Arsenalban. ...Sajnos...
Adott egy zseniális labdát?? Miről beszéltek? Egy Henry szintű játékosnak nem 1 zseniális(?) labdát kéne adnia, hanem róla kéne szólni a csatársornak... De ez már a múlt szerintem, túl kéne lépni ezen a nagyon akar, de szerencsétlennek semmi nem jön össze szövegen...
Ez van. Kész. Majd Bojan, Messi megoldja, remélem Eto'oval.
ez nem a "szokásos osztás"... Henry soha nem fog már úgy játszani, ahogy láttuk annó az Arsenalban. ...Sajnos...
Adott egy zseniális labdát?? Miről beszéltek? Egy Henry szintű játékosnak nem 1 zseniális(?) labdát kéne adnia, hanem róla kéne szólni a csatársornak... De ez már a múlt szerintem, túl kéne lépni ezen a nagyon akar, de szerencsétlennek semmi nem jön össze szövegen...
Ez van. Kész. Majd Bojan, Messi megoldja, remélem Eto'oval.
- danko94
- Entrenador del Barça
Henry is 16 gólt lőtt igaz ő 35 meccsen...gekkodan írta:Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
- miihii
- KHAL
Bocs,télleg nem akarok veled kötekedni,de amikor középen tolta Titi hol lőtt 2 gólt 40 perc alatt?Meg egyáltalán:a DANGER nem volt meg benne,amennyire elvárná az ember szurkeredepth írta:Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Csatár,rúgjon gólokat.Meg egy Henrynál ne legyünk már elégedettek azzal,h nem adja el a labdát meg mert meghúzza...

-
- Director del Fútbol
Nem tudom észrevettétek-e egyébként, de Keita olyan kísértetiesen hasonlít Touréhoz, hogy nem emberi:) Nem csak a színe miatt, de a mozgása, a technikája és a szeme is hasonló.
Nagy vétel volt, lehet, hogy lesz még egy Tourénk
Nagy vétel volt, lehet, hogy lesz még egy Tourénk

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- csabimo
- Capitá del Barça
Én is teljesen ezez a véleményen vagyok, egy henrytol ez kevés hogy 5 meccs alatt rug egy golt és elpuskázott kb:7-8 nagy ziccert!!! És akkor lehet hogy keveset irtam...
És a dundee-hiber-chivas-new york, nem valami acélos csapatok, akkor mi lesz a bl-ben vele???
És a dundee-hiber-chivas-new york, nem valami acélos csapatok, akkor mi lesz a bl-ben vele???
Elég nehezen indult be. Alves rengeteg labdát elpasszolt az elején, Hleb is nehezen melegedett be. Keita és Iniesta viszont egész félidő alatt szürke volt. Henryt már kezdem kicsit sajnálni. Valdes hülye, simán elüthette volna a labdát ha már feleslegesen kimozdult.
A bal oldalt meg kell erősíteni a 2. félidőre. Jöhet Jeffren balra, Bojan vagy Pedrito jobbra, Henry pedig kapjon még középen egy 20 percet hátha magáratalál.
A bal oldalt meg kell erősíteni a 2. félidőre. Jöhet Jeffren balra, Bojan vagy Pedrito jobbra, Henry pedig kapjon még középen egy 20 percet hátha magáratalál.
- danko94
- Entrenador del Barça
De henry most azon a poszton játszik mint Hleb csak a másik oldalon sztem a félidőben helyet cserél Eto'o val és akk ő fog gólt lőni!!!Bányász írta:Kevés...
-
- Director del Fútbol
Depth!depth írta:Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Henryt én nem Silvához hasonlítom, hanem Henry-hoz! Amit művel itt 1 éve az a nyomába nem ér annak, amire képes. Engem nem vígasztal az, hogy megtartja a labdát és be tudja passzolni a szélről. Ez az ember a világ egyik legjobb támadója volt, mielőtt idejött, most pedig 1 éve keresi a cipőcskéjét, ahhoz képest viszont elég sokba került és sokat is keres. Ráadásul 31 éves.
Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
- miihii
- KHAL
Igaz,h nem én lettem idézve,de részemről az "osztás" annak szól,h NEKEM ez KUMMÁRA kevés egy HENRY-tól A BARCELONÁBAN!depth írta:Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
-
- Director del Fútbol
Már a szezon előtt az volt a véleményem, hogy a csatársor megtartása esetén is kell egy kiegészítő támadó. AKkor még az EB előtt Güizát javasoltam volna, sajnos nem a miénk lett.
Eto'o maradjon, de Silva még mindig kell szvsz.
Eto'o maradjon, de Silva még mindig kell szvsz.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
mégiscsak marquez lesz a 3. golunk szerzöje fejjel iniesta csak középrecsavarta sztem
Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
- miihii
- KHAL
Háááát,azért bőven hagy kívánnivalót maga után,szvsz.Továbbra sem hozza azt a formáját,amiért idehoztuk.Nem kevés kottáért!Emlékeim szerint játszott már középen is a felkészülés alatt,de ott sem váltotta meg a világot.depth írta:Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Kevés...danko94 írta:Ez azért túlzás...Volt egy lesgólja majd egy kapufája egy zseniális passza Eto'o nak egy szép beindulás (éppen hogy kirúgták előle) és az amikor épp hogy nem érte el a lasztit. Emellet még nem hibázott minden labdát jól játszott meg....gekkodan írta:Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Bányász!
Szerinted nekem nem tetszik?:) Teljesen jó az egész, főleg Eto'o, Alves, Hleb és a középpályán szinte mindenki.
Csak megjegyeztem, hogy azért ne menjünk a messzemenő következtetések talajára.
Henry kiakaszt, Valdes pedig ismét blamált.
Szerinted nekem nem tetszik?:) Teljesen jó az egész, főleg Eto'o, Alves, Hleb és a középpályán szinte mindenki.
Csak megjegyeztem, hogy azért ne menjünk a messzemenő következtetések talajára.
Henry kiakaszt, Valdes pedig ismét blamált.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezzel nem értek egyet. Látszik rajta, hogy nagyon akar, és szerintem most megy neki, ahhoz képest, mennyire nem találja a góllövő cipőjét. Sztem most rendkívül hasznosan játszik - attól függetlenül, hogy a világverő NY az ellenfél.gekkodan írta:Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.