Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Nekem utolsó 10 perc hangyák háborúja volt SopCaston.
Egyébként a meccs jó volt, de azért egy ilyen alkalmi 11 ellen a 4-0 nem kiemelkedő eredmény. Zamb és Touré ismét kiemelkedett a többiek közül. Abidal még szerintem is javulhat az idénykezdetig, viszont Sylvinho nagyon szépen játszott amikor beállt (remélem nem sérült le
).
Dos Santos játékából ugyebár csak 5 percet láttam, akkor pont csak mezőnyjáték folyt, viszont örülök ha ő lőtte a 4.-et, iszonyatosan gólérzékeny. Végre Henry is fejelt egy gólt (remélem ennél lényegesen többet fog mutatni az idény során, bár a támadásokat jól segíti, csak a befejezéseknél még kicsit hibázgat). Eto'o is javult az elmúlt meccseket nézve.
Kíváncsi leszek végre egy nagy csapat ellen mit tudnak nyújtani a srácok.
Egyébként a meccs jó volt, de azért egy ilyen alkalmi 11 ellen a 4-0 nem kiemelkedő eredmény. Zamb és Touré ismét kiemelkedett a többiek közül. Abidal még szerintem is javulhat az idénykezdetig, viszont Sylvinho nagyon szépen játszott amikor beállt (remélem nem sérült le

Dos Santos játékából ugyebár csak 5 percet láttam, akkor pont csak mezőnyjáték folyt, viszont örülök ha ő lőtte a 4.-et, iszonyatosan gólérzékeny. Végre Henry is fejelt egy gólt (remélem ennél lényegesen többet fog mutatni az idény során, bár a támadásokat jól segíti, csak a befejezéseknél még kicsit hibázgat). Eto'o is javult az elmúlt meccseket nézve.
Kíváncsi leszek végre egy nagy csapat ellen mit tudnak nyújtani a srácok.
/This time it's personal/
Én mindíg is a fiatalok folyamatos beépítésében híttem, ott talán már meg van a szív, és ha a tehetség is... 

Utolsó 10 percre nekem is akdt a BarcaTV online
Ole sem tünik annak... nekem
BarcaTV onlineon ment végig,néha ugyan a kép megakadt,de szerintem az az
én csatlakozásom pillanatnyi lasúsága miatt,mikor problémázzon ha nem pont mikor focit nézek.A második félidő már gyengébbre sikeredett,de azért az se volt rossz.Jól láttam,hogy Sylvinho megsérült?
én csatlakozásom pillanatnyi lasúsága miatt,mikor problémázzon ha nem pont mikor focit nézek.A második félidő már gyengébbre sikeredett,de azért az se volt rossz.Jól láttam,hogy Sylvinho megsérült?
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Szép volt fiúk!
Sajnos a mai Barcaból néhányan kilógnak,(pl.Motta,Ezqerro,Maxi)már nem Barca szintű játékosok.
Sajnos a mai Barcaból néhányan kilógnak,(pl.Motta,Ezqerro,Maxi)már nem Barca szintű játékosok.
bár nem látam a meccset, de úgy tünik, Xavi jól játszott illetve, ahogy írták többn Yaya is jól tolta... na meg a gólszerzők...
Bár szerintem igazán a Bayern és az Inter meccsen derül ki, hogy kikkel kezdjük a bajnokságot.... nagyon-bagyon várom már....

Toure nem valami jó az előre játékban (persze nem is ez a dolga), viszont több labdát szerzett és többet ütközött mint az egész csapat együttvéve
így Xavi is ki tud bontakozni
abidaltól 1 kicsit többet várok, de van még ideje beilleszkedni, a kis santos gyerek meg folyamatosan bizonyítja, hogy tényleg a nagyoknál akar játszani, nem úgy mint Maxi vagy motta

így Xavi is ki tud bontakozni

abidaltól 1 kicsit többet várok, de van még ideje beilleszkedni, a kis santos gyerek meg folyamatosan bizonyítja, hogy tényleg a nagyoknál akar játszani, nem úgy mint Maxi vagy motta
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Syl-t a cserét is lecserélték, Dimas jött be helyette. Remélem nem sérült meg Sylvinho.
Sajnos, azt én sem tudom. Pont nem volt adás.
vége . 0:4 lett
Dos Santos a gol szerzö,Xavi passza után
SEMPRE BARCA!
ezquero kapufát lőtt, vagyis a kapus tolta kapufára
Ezqerro felsőkapufa.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
[quote="ke.andy"]és a részeredményt lehet valahol követni? ki lötte a 4.-ket?[/quote
Én az fcbarcelona.com-ot követem, de ott még 3-0 az eredmény állása.
Én az fcbarcelona.com-ot követem, de ott még 3-0 az eredmény állása.
és a részeredményt lehet valahol követni? ki lötte a 4.-ket?