2019.05.07. 23:46:42
Az a baj ezzel a ket egymast koveto kiesessel, hogy az ember elvesziti a hitet a csapatban. Mert egyszer oke, elofordul az ilyesmi, de ez igy mar durva. Bl-t nézve luzer csapat lettunk. Azzal, ahogyan kiesunk mostanaban. Nevettem a psg-n es igazi luzer csapatnak tartom oket, mert hihetetlen, amit a bl-ben csinalnak, de most mar mi is itt vagyunk. Jovore tegyuk fel leulunk megnezni egy egyenes kieseses bl meccset, ahol megnyerjuk az elso meccset. Hany golt kell lonunk ahhoz, h nyugodtak lehessunk a visszavago elott? Negyet? Annyit kaptunk ma a pooltol, az sem eleg. Otot? Az ember erzese az, h ha annyi kellett volna a liverpoolnak azt is megoldjak? Nyerhetunk annyival, hogy ne kelljen izgulni? Kezdem ugy erezni, hogy nem. Csunya volt ez a mai, nagyon csunya.
Albarol kaptunk legalabb kettot, Messi vajon miert cselezett ziccerben? Miert hitte azt a csapatunk mar 2-0nal, hogy kiestunk? Messi miert nem tud ilyenkor vezer lenni? Elment a kedve a jatektol, mar nem hajott igazan a vegen, elege lett.
Az edzonk tovabbra is gyenge, nem elit es ez meglatszik. Arra jo, h bajnoksagot nyerjunk vele, mert stabil jatekra képes egy szezon soran. De nem gyoztes mentalitasu es nem is tudja tüzelni a csapatot. Vajon mit csinalt szunetben? Biztam benne iden, a tavalyi ellenere, tavaszra ugy tunt nagyon osszeallt a csapat, a rotacio, minden a helyen volt. De a legmagasabb szinten ez az edzo nem allja meg a helyet sajnos, ezt el kell fogadni.
Nem voltam ideges meccs alatt, csodalkoztam, nevettem, nem hittem a szememnek es nem hittem el, h ez megtortenhet, emiatt nem is vettem komolyan. Ugy ereztem ugyis lovunk majd egyet, akarmikor, barmikor, mert ilyen nem tortenhet meg meg egyszer. Durva ami ma itt volt. 4-5eve veresre vertem volna az oklomet a falba egy ilyen utan, most mar szerencsere nem.
Oruljunk annak, hogy ket szimpatikus csapat jatszhatja a dontot, nagyon remelem, hogy az ajax jut be. Barmelyikuk nyer, nem leszek szomoru, de igy kiesni azert faj