2016.01.07. 12:44:00
Én értem amit Bob mond, vagy céloz rá, de itt ez már túlment azon a határon, hogy szögletnél kicsit megmarjuk a másikat, esetleg rálépünk a cipő orrára.
Azok beleférnek (nálam nem, nem vagyok ilyen ember, fociztam de sosem alkalmaztam ilyet), de itt bőven túlmentek a határon az Espanyolosok, és ami a durva, hogy még nekik állt feljebb...mindenre reklamáltak, lökdösődtek, fújtattak...kisebbségi komplexusuk elég rendesen kiütközött, az se tett jót a lelküknek,hogy vezetést szereztek, elhitték hogy valakik.
Mindegy, ez szubjektív,hogy kinél mi fér bele, de a tegnapi az már súrolta az ingerküszöböt, és igenis, ahogy felállt Messi sípcsontjára a kapus, az már nem a belefér kategória, meg nem is mindennapos.
Én a visszavágóra nem is játszatnám az MSN, se Iniestát, mert ezek még inkább pusztítani akarnak majd, nem éri meg a kockázatot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."