Chino írta: ↑2022.02.21. 09:00:49
Plusz az sem mindegy, hogy mennyire voltak súlyosak ezek. Ehhez a Valenciához képest a Bilbao megszeppent ministránsfiúk gyülekezete. Hugo Duronak szinte a 2. félidőre nem is szabadott volna kijönnie, Diakaby szintén zenész. Ahogy nekiment Albanak az is narancssárga, a bíró meg lazán továbbengedte.
A legnagyobb patkányság viszont az volt amikor Mingueza(?) kirúgta volna a labdát ápolás miatt azok a gyökerek meg rástartoltak és visszatámadtak.
Azért Gavira visszatérve lehet, hogy ő is a kelleténél agresszívabb volt néha, de ő ellene szabálytalankodtak legtöbbet. Azt hiszem nyolcszor.
Nekem abban a baromira sportszerűtlen jelenetben az volt az igazán furcsa, hogy mi volt az elképzelés meccs végén 1-4-nél? Hogy ha a ha ügyesen szemétkednek, akkor 2-4- lesz?

Megéri?
Majdnem minden meccsen Gavi kapja a legtöbbet. Jellemzően nem ordítóan nagy talpalásokat, hanem tőle nagyon félnek, és nagyon közelről fogják, sokszor ebből adódóan kap, sokszor meg a lefordulásaiból.
Szerintem több narancssárga is volt, Albáén kícül (amire azért nem érte, miért nem kapott minimum sárgát az ipse, mert eleve több méterőrl érkezett nyújtott lábbal...) nekem a leshelyzet miatt végül nem megadott 11-esnél nem tetszett, hogy nem is volt red card check, pedig a szándékos és durva belépést lefújás után is lehet büntetni, és talpalás volt hátulról bok/boka felett kicsivel. (ESPN-nél is nagyon hiányolták akkor legalább a vizsgálatot...)
Ez tényleg nagyon durva volt, ilyet nem vártam azért. A Bilbaot lazán hazavágtuk agresszivitásban, de még az Espanollal is így tettünk emlékeim szerint. Ezek állatok, főleg, hogy ebből tényleg sok volt, ami nem csípés-harapás-taktikai fault volt. Ezekre sokkal jobban kéne figyelnie a játékvezetésnek...
Busquets-nél most nem figyeltem, de jellemzően 27-8 körül szokták kiírni neki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy