fantasztikus meccs volt! minden pillanata izgalmas élvezetes és magas színvonalú.a Levante elleniből csak annyi az analógia, hogy ott is győztünk na de a
hogyan?!
hogy mire lesz elég? nos a tegnap látottak alapján nem tudom elképzelni, hogy nem lövünk egyet legalább, azután pedig azt hogy ötöt kapjunk - a többit majd hozza az élet.
visszagondolva az előzetes várakozásomra, nem vártam 3:0 -t ez tény. igazából a már fentebb említett Levante elleni meccs és az ő 5:0 -ás meccsük "kavart" meg de tudtam, hogy a Barcában van annál klasszissal jobb meccs is (és ezt le is írtam) ami a csapatrészeket illeti a védelmüket az idénybeli kapott gólok alapján jobbnak gondoltam, tegnap viszont ez éppen. hogy tévedésnek bizonyult ők beszedtek hármat mi egyet sem -mondhatjuk: itt nincs miről beszélni. Középen amit gondoltam az igaz, összességében mi annyival voltunk jobbak a pálya közepén, hogy jórészt Messi is ott játszott.
a támadó harmadunkat jobbnak gondoltam, Messi miatt nem volt nehéz.
szóval, baromi jó meccs volt.
pár extra: Messi eltökéltsége döbbenetes! olyan kifejezések voltak az arcán amit még sohasem láttam! ez a srác most tényleg nagyon akarja a BL.-t de ami a lényeg tegnap tudta is
Coutinho: sajnálom de semmi olyasmit nem hoz ami igazi klasszis! nem gólerős, nem igazán gyors, de ami bántóan látszik, hogy védekezésben szinte nulla. kifütyülték? a tömeget lehet hergelni, mutogatással oktatni?! aligha.
Dembi: nos ő legalább gyors.
Busi: azt hiszem egykét kivétellel a teljes fórumra rácáfolt - hibátlanul magas szinten nyomta.
Vidal: féltettem a sárga lapok miatt ő meg énrám cáfolt, higgadt kifogástalan produkcióval.
Liverpool: bivalyerős, nagyon jó csapat, és valószínű még nem láttunk mindent(belőlük)