Nero. írta:Szerintem egy ilyen meccs után nem szerencsés bárkit is negatívumként kiemelni. Ma a maradék játszott, eg, full összeszokatlan gyenge csapat egy kritikán aluli pályán valószínűleg komolyabb taktikai felkészülés nélkül. Otthon majd be kell rakni egy két komolyabb arcot a kezdőbe nrhogy megvicceljen minket ez az életük meccsére készülő kiscsapat, bár szerintem nekünk idén annyira nem akkora buli ez a kupa, klub VB meg sérülések mellé.
Egyénenként nem volt vészes a meccs szerintem. Munirt én nem szidnám, társak nélkül, folyton 2-3 védővel a nyakán is próbálkozott, ment, csinált is szép dolgokat, de elől abszolút nem volt társa, ráadásul most sem az eredeti posztján játszott. Sandrot inkább elővenném, rajta én igazán a küzdést sem éreztem, ráadásul nem egy helyzetet puskázott el. Samper is adott neki két forintos labdát, csak az egyiket föléverte, a másikat meg a kapusba. Adriano helyében pedig már félidőben kértem volna a cserét.
Kaptoum is megmutatta, hogy tehetséges gyerek, voltak szép megoldásai, és még Gumbau is aránylag jó meccset hozott. Douglas viszont nem nagyon használta ki, hogy lehetőséget, a pontrúgásokat sem értem miért ő végezte el, egyik rosszabb volt, mint a másik.
Vermaelen-Bartra szinte hibátlan volt, utóbbi rendre jól lépett fel és a gól is majdnem megvolt.
Matyi annyiból szúrta a szemem, hogy rendre tök üresen kapta a labdákat, de semmit nem tudott kezdeni velük. Rendben van, hogy nem egy Alba, de akkor is.
A labdajáratás már a pálya állapota miatt sem mehtett gördülékenyen. A lapos passzok is hol lelassultak, hogy felpattantak még lekezelni sem volt könnyű, nem hogy egyérintőzni. A labdavezetéseknél is látszott, hogy csak úgy pattogott előttük. Neymarnak sem ficánkolt volna úgy az biztos.
Nem tudom milyen állapotban lehet Ini, de jó megoldás lehetett volna. Ő is kicsit "bemelegít" és a kp is erősödött volna. Egy Adriano-Gumbau-Samper kp nem az igazi, három fiatal támadóval. Mondjuk félő volt, hogy ezen a talajon megbicsaklik vagy rosszul lép. Csodálkoztam is hogy senkinek nem lett hasonló baja. Azért annak örültem, hogy nem kezdtek el rugdosódni, szimpatikus ellenfelek voltak, látszott, hogy nagyon készültek erre a meccsre és vért ittak, még ha egy kezdőjátékos sem volt a pályán. (Vermaelen?)
Azért voltak veszélyes jelenetek. Nem sok híja volt, hogy Kaptoum-ot felnyársalja a szögletzászló csonk, Douglas meg elég csúnyán beleszállt a labdaszedő gyerekbe.