Élő közvetítések
Tipikus...
Szerintem is behúzzuk, csak mivel hendivel tettem meg mixen, ezért még kéne 1 gól... 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Messi fejben már a gálán van...
- Deus
- Boixos Nois
Capon írta:Nem tudom, de én nem izgulok az eredmény miatt.Ilúvatar írta:Rám jött ez a baromi rossz előérzetem... Egyenlíteni fognak ezek...
Baromi izgalmas meccs, de úgy érzem meglesz.
Irigylem a hidegvéred. A játék összképe nem valami rózsás...
na most szabi!
szerk: fölé ment!
közbe alexis le pedro be!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.01.08. 23:01:26-kor.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tudom, de én nem izgulok az eredmény miatt.Ilúvatar írta:Rám jött ez a baromi rossz előérzetem... Egyenlíteni fognak ezek...
Baromi izgalmas meccs, de úgy érzem meglesz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Egy gól még kéne a hajrá előtt mert nagyon nincs meg a meccs
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Hát rég izgultam ennyire barca meccsen... Nagyon unszimpatikus csapat, na meg a szurkolók is!
Szokásos képlet: Espanyol élete meccsét játssza ellenünk, hogy aztán majd a többi 36-ot lespórolja.
Kivételes eset, hogy talán inkább a 4-3-3 lenne az alkalmasabb taktika. De azért erről sem vagyok meggyőződve. Annyiban segítene mondjuk, hogy lassabb lenne a meccs, nem lennének ezek az adok-kapok helyzetek. Persze, az is lehet, hogy akkor mi sem tudnánk ennyi helyzetet kialakítani (legfontosabb, hogy be kell lőni ezeket a lehetőséget, ugyebár).
A bíró sajnos nincs mindig a helyzet magaslatán. Érdekes, hogy nem volt piros lap a Romaric nevű címeres kreténnek a megmozdulása. Pedig közvetlenül ott állt a bíró.
Kivételes eset, hogy talán inkább a 4-3-3 lenne az alkalmasabb taktika. De azért erről sem vagyok meggyőződve. Annyiban segítene mondjuk, hogy lassabb lenne a meccs, nem lennének ezek az adok-kapok helyzetek. Persze, az is lehet, hogy akkor mi sem tudnánk ennyi helyzetet kialakítani (legfontosabb, hogy be kell lőni ezeket a lehetőséget, ugyebár).
A bíró sajnos nincs mindig a helyzet magaslatán. Érdekes, hogy nem volt piros lap a Romaric nevű címeres kreténnek a megmozdulása. Pedig közvetlenül ott állt a bíró.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Van zavar sajnos a játékunkban!Keitát-Thiagot behoznám, hogy frissítsünk, s jobban uraljuk a középpályát, mert ez így nem járja!

Vezetünk, de egyáltalán nem játszunk jól. A középpályás védekezés nem működik rendesen, főleg a félidő vége felé lett ez egyre feltűnőbb. Valamit mindenképpen váltani kell, viszont abban is biztos vagyok, hogy az Espanol ezt a gyilkos iramot nem fogja 90 percig bírni, mint ahogy a Valencia sem bírta annak idején. A szünet után biztosan megnyomják még és egy darabig viszi őket előre a szívük, de ha az első 15-20 percet kibírjuk, akkor kicsit nagyobb odafigyeléssel meglehet a meccs.
- Capon
- Llegenda del Barça
Jó izgi meccs!!
Én is visszaállnék 4-3-3-ra mert elég sokat van a labda a 16osunk előtt.
Cserélni nem cserélnék.
Én is visszaállnék 4-3-3-ra mert elég sokat van a labda a 16osunk előtt.
Cserélni nem cserélnék.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Kamenit miért tüntette el Pochettino? Erről valami cikk esetleg?
Még szerencse, hogy ennek a Thievynek annyi esze van, mint a lepkének, mert különben lehet, hogy 2-3 gólt már lőttek volna...
Alexis játéka nekem nagyon tetszik, kár, hogy nem tudott betalálni, de ami késik, nem múlik. Fábregas meg megint szenzációs, csakúgy, mint szerdán.
Vamos!
Még szerencse, hogy ennek a Thievynek annyi esze van, mint a lepkének, mert különben lehet, hogy 2-3 gólt már lőttek volna...

Alexis játéka nekem nagyon tetszik, kár, hogy nem tudott betalálni, de ami késik, nem múlik. Fábregas meg megint szenzációs, csakúgy, mint szerdán.
Vamos!
Messi-Alexis le, Pedro-Thiago be és visszaállni a 4-3-3ra, de x factor-unkat nem lehet lecserélni...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ilyen pontatlanul rég láttam a barcát játszani...
4 jó passz nem volt egymás után.
Még jó hogy az ESP kapusa lepkézett egyet,így van egy előny,de ez kevés lesz.
4 jó passz nem volt egymás után.
Még jó hogy az ESP kapusa lepkézett egyet,így van egy előny,de ez kevés lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Nagyon kemény 1.fi. volt az tuti. Jobban oda kéne figyelnünk a védekezésre, mert jönni fog egy espanyol gól így. kicsit még Messi jobban pöröghetne, nem bántásból de kicsit flegma, sétálgat, kocog ( persze ő mindig ezt csinalja) de több beindulás kéne tőle, több letámadás mindezt lendületből! kell még gól tőlünk mert igy nem lesz jó vége.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Az Espanyol mindig is így játszott. Alattomos, aljas senkik, egy olyan edzővel, aki még adja is alájuk a fát.Stalkyard írta:Úgy látszik bunkó k.csögökből soha nem fogy ki az utánpótlás a szomszédoknál...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha