és alves végre jól adja be ezeket!
ne viccelj má,még én érzem rosszul magam,hogy felhoztamlluisllach89 írta:Értelek, drukkolok![]()
Tényleg sry, mert akármennyire is hangsúlyoztam azért a körülményeket, tényleg úgy érzem hogy megsértettelek.
Remélem szent a béke
Szerintem a madridisták nyilvánosan kivégeznek ha tényleg megnyereddaffy írta: egyáltalán nem sértő,csak megjegyeztem,mert ziccer volt.
30ezret hozhat a barca,szóval én jól alszom
egyáltalán nem sértő,csak megjegyeztem,mert ziccer volt.lluisllach89 írta:SRY DAFFY!daffy írta: ezért te fordított esetben durcáznál hetekig
Jogos.
Annyit hozzátennék, hogy így is 3 pont az előnyötök - Sevillát úgy is veritek - plusz itt nem ment el egy kupa, plusz ez egy Barca fórum.
Ne haragudj, te normális Madrid drukker vagy, téged nem akartalak megsérteni. Vége sincs a meccsnek, ráadásul élő topic úgyis elvész, nem hittem volna hogy olvassa Madrid drukker. Szóval sry
na elmehetsz...hady írta:..ott az 1:3![]()
![]()
SRY DAFFY!daffy írta: ezért te fordított esetben durcáznál hetekig
Légyszi ne már... Ki ki meccs, alakulhatott volna máshogy is. Örülj neki, hogy megyünk, nincs erre semmi szükséglluisllach89 írta:BOHÓCOK OTT VAN!!!!!!!!!!!!
BOHÓCOOOOOOOK!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
KI IGAZOL JÓL? KI A JÁTÉKOSTEMETŐ?
Az bizarrsalas9 írta:Sex Fabregas, most olyat üvöltöttem, mintha elélveztem volna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()