Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
MESSI 

-
- Director del Fútbol
VV 

Puyol jatekan fog mulni a classico. A Barca lelke sokkal erosebb a Madridenal, ahhoz viszont kell Puyol a palyan. Biztos lehetsz benne. Remlem osszekaparjak addigra. Lattam enis az osszefejelest, es bizom bene hogy csak amiatt volt a csere.Messidona10 írta:Azért szerintem csúnya volna, ha egy védőn múlna a clásico... Tudtommal az nyer, aki több gólt rúg.eniee írta:Ha elvezitettuk Puyolt a classicora, akkor nincs eselyunk. Inkabb lenne 1:0, a vege csak ne legyen semmi baja.
- Deus
- Boixos Nois
Nem tudom, ki hogy van vele, de azt veszem észre, hogy ha nem játszik Villa akkor tök máshogy játszunk. Teljesen jó ez a kezdősor az el clasico -n is. (természetesen Pique is legyen a kezdősorban vki helyére.)

- ronaldinho
- Barça B
Vki aki sport2-n nézi a meccset nem tudja véletlenül, hogy mi volt a kérdés?
előre is köszi!!
előre is köszi!!
3-0
Tetszik, ahogy játszik a csapat. Sokszor megy a cicázás, de nem erőlködnek a srácok. Iniesta nagyot játszik ma, mindkét gólpassz nagyon szép volt. Cuenca is jó, bátran játszik, a gólnál pedig higgadt maradt.
Puyollal én is remélem, h semmi komoly. Nagyon fontos Ő a csapatnak, a klasszikuson nagy szükség lesz rá.

Tetszik, ahogy játszik a csapat. Sokszor megy a cicázás, de nem erőlködnek a srácok. Iniesta nagyot játszik ma, mindkét gólpassz nagyon szép volt. Cuenca is jó, bátran játszik, a gólnál pedig higgadt maradt.
Puyollal én is remélem, h semmi komoly. Nagyon fontos Ő a csapatnak, a klasszikuson nagy szükség lesz rá.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Azért nem kell felakasztanod magad már a meccs előtteniee írta:Ha elvezitettuk Puyolt a classicora, akkor nincs eselyunk. Inkabb lenne 1:0, a vege csak ne legyen semmi baja.

Összefejelt valamelyik levantéssel, és megszédült tőle kicsit, ahogy a visszajátszásokból is kivehető volt. Reméljük nincs komolyabb baja, s holnap már edzhet.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Azért szerintem csúnya volna, ha egy védőn múlna a clásico... Tudtommal az nyer, aki több gólt rúg.eniee írta:Ha elvezitettuk Puyolt a classicora, akkor nincs eselyunk. Inkabb lenne 1:0, a vege csak ne legyen semmi baja.

Ha elvezitettuk Puyolt a classicora, akkor nincs eselyunk. Inkabb lenne 1:0, a vege csak ne legyen semmi baja.
Valszeg igazad lesz, és 5-0át is eléri a Barca..S.Agüero írta:3-0!
Cuenca is betalál!

Puyollal mi lehet, hogy egyből lehozta Pep? Nem értem ezt a cserét. Szerintem semmi baja.
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
3:0
Alakul ez!!
Csak le ne álljanak! 

-
- Director del Fútbol
CUENCA

- mekkora
- Jugador d'estrella
Az milyen ismétlés volt már.. durva... Ahol Puyolt lefejelték és a srác rendesen beléfelejt, mutatták az replayben leérkezett a földre megnézte vérzik e az orra aztán futott egyből a srácra.. El Capitano már csak ilyen !
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Fabregas, nagyon jól fejel. Innen nézve is remek igazolás volt.
Most már nyugodt vagyok, bár innen is el lehet cseszni...
Most már nyugodt vagyok, bár innen is el lehet cseszni...
-
- Director del Fútbol
CESC dupla

.....még nincs meg a meccs!!!!!........
4' Cesc
Ez meg milyen jól néz ki már
Ez meg milyen jól néz ki már