Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
crixus
Entrenador del Barça

2015.08.18. 13:06:20

Azért pár dolgot nem árt szem előtt tartani a tegnapi meccsel kapcsolatban:

1. Hatalmas pozitívum, hogy van tűz a csapatban. Ahhoz, hogy kupákat nyerjünk ez kelleni fog.

2. A kispadunk nem gyenge, csak megfelelően kell használni! Az első meccs szint kizárólag Lucho-n ment el ilyen nagy különbséggel. Egyszerűen nem is értem hogy gondolta, hogy egy olyan pályára, ahol az elmúlt 12 szezonban, 14 meccsen csupán 6 alkalommal sikerült nyerni egy b középpályát és b védelmet rak a pályára olyan játékosokkal, mint pl. Vermaelen, aki az elmúlt egy évben nem játszott vagy az abszolút 0 Sergi Roberto. Mindezt úgy, hogy elöl a csatárhármasunkból Neymar hiányzott és Alba sem volt bevethető hátul. Igazándiból ez okozta a vesztünket és csak kisebb részben a tegnapi katasztrofális bíráskodás. Ha teszem azt pénteken egy Rafinha-Rakitic-Busquets kp áll ki, egy Piqué-Bartra védelemmel, nem feltétlenül járunk így. Vagy ha Masch bekerül a kp-ra, Rafinha meg előre Pedro helyére, akin legalább 2 gólunkat lehetne számon kérni a párharc során.
Lehet így is kikaptunk volna, viszont nagy valószínűséggel nem 3-4 góllal és akkor a tegnapi meccs is másként alakult volna.
A rotációt a bajnokságban ezek után remélem meggondoltan fogjuk alkalmazni és nem fogunk egész csapatrészeket egyik meccsről a másikra kicserélni.

3. Visszaüt az átigazolási tilalom. Felteszem, ha Vidal és Turan játszhattak volna másként alakul a sztori.

4. A szezon sikeressége úgyis a bajnokságtól és a BL-től függ majd. A Klub VB fontos lesz, mert ennek megnyerésére csak BL-győzelem esetén van lehetőség, ami azért nem minden évben esik meg még velünk sem. Persze ha választani kellene e között és a BL-győzelem között, hát nem kérdés melyik lenne fontosabb.

Ezen felül és ettől függetlenül is én a Robi, Douglas, Pedro hármastól minél hamarabb megválnék. Első kettő egyszerűen kilóg a csapatból a képességeket nézve, Pedro pedig simán pótolható. Song nem is lehet kérdés, már várom mikor jelentik be a távozását.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.08.18. 12:11:40

Azért a klub VB-nek elég nagy presztizs értéke van, a 3 "szuperkupa" közül szerintem ez a legfontosabb, ráaádásul a döntőbe azthiszem a River ellen nyomjuk majd, akiket nem lesz olyan könnyű megverni. Biztos, hogy a komolyak közül senkit se fogunk itthagyni, ha csak valaki le nem sérül.

Az persze vitathathatlan, hogy a hosszú utazás + a 2 meccs nem fogja segíteni az ügyünket a BL-címvédéshez meg a bajnoki címhez.

Kell nekünk is :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.18. 12:11:03

Akik a Bilbaot szapulják, azok gondolkozzanak el rajta, hogy 31 év után nyertek ismét valamit! Nekik egészen más tétje volt a meccsnek, mint nekünk, így szerintem érhető, hogy nem az volt a céljuk, hogy szimpatikusan játsznak, hanem megnyerni a kupát, minden áron.

Ők nem Barca, Real, Bayern, stb., hogy minden évben legyen reális esélyük a trófeákra. Nagy ritkán, ha eljutnak kupa, szurpekupa döntőkbe, akkor is általában jóval erősebb csapat az ellenfelük, mint ahogy most is az volt.

Szóval lehet tervezgetni, hogy a nyirófordulóban majd jól bosszút állunk, de egyrészt a két csapat jelenlegi formáját nézve nem túl reális, hogy sok góllal tudnánk verni őket, szerintem bármilyen arányú sikernek örülni kell, másrészt nem hiszem, hogy annyira megzuhannának tőle, most értek el történelmi sikert, a Barcától kikapni a bajnokságban - akár nagyobb arányban is - amúgy sem mondható rendkívülinek egy Bilbao szintű csapatnál.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.18. 11:42:45

Azért én örülnék, ha jövőre ott virítana a mezen a klub vb logója. :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.18. 11:36:21

MessiCesc írta:Klub VB-re lazán elvinném a cserecsapatot pár B-sel kiegészülve a kulcsemberek (Iniesta, Busi, Piqué, Masche, Alba, MSN, Rakitic) hagyj pihenjenek...
így van, immáron teljesen érdektelen lett az egész. a 6 kupa közül ez a legnívótlanabb. felesleg több 1000 km-es utazás az egész, ráadásul többnyire két totál gyenge ellenfél ellen megy a meccselés. még edzőmeccsnek is kevés
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2015.08.18. 11:07:10

Klub VB-re lazán elvinném a cserecsapatot pár B-sel kiegészülve a kulcsemberek (Iniesta, Busi, Piqué, Masche, Alba, MSN, Rakitic) hagyj pihenjenek...
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.18. 10:23:46

komoly csapat ez a bilbao. idejönnek egy 4-0-s előnnyel és már az első (!) percben durván húzzák az időt. a meccset nem értékelem, mert piqué kiállításakor kinyomtam az egészet :D

remélem vasárnap megverjük őket, 3 meccset csak nem cseszünk el zsinórban.. :?

sajnálom h nem jött össze a hat kupa (reálos barátunk megúszta a bagós tattoot :lol: ) a klub vb ilyen szempontból már csak egy kötelező nyűg lesz, semmi több
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Res
Jugador d'estrella

2015.08.18. 10:00:23

mess2009 írta:nem történt más, mint amire számítottam az első meccs alapján. ...
- semmi alapja nincs annak, hogy ezt a csapatot 5 góllal verjük vasárnap, egynek is örülni fogok.
- a Bilbao mindkét meccsen jó taktikával, egy erős, fegyelmezett és következetes letámadásra, emberfogásra, szoros védekezésre és kontrákra alapozott hatékony focit mutatott be.
- a birók molesztálása egyszerűen ostobaság, erre nincs (nálam ) jobb szó, és ez többnyire meg bosszúlja magát.....
- tanúlság? talán az, hogy ha az alap 11 "sérül" a csapat hatékonysága drámaian csökken, vagyis a Barca kispadja rettentően középszerű...
Ugyanezt vészmadárkodtam már én is valahol. Sajnos a transzfertilalom hatása mostanra ért utol bennünket. Ehhez jön még, hogy az utánpótlási vonal is gyengélkedik.
Azért kevés csapat engedheti meg magának az állandó 4-3-3-mat! Én rajtunk kívül csak egyet tudok... Szembe kell nézni a valósággal: egy Rafinha, SR, Masq középpálya ezt nem bírja el, ahogy egy Verma + Bartra védelmi tengely sem túl acélos. Alves sem lesz fiatalabb, nem tud 1 hét alatt 3 meccset (+1 hosszabbítást) végigjátszani 100%-os állapotban. Messinek, Suareznek és Neymarnak sincs alternatívája, ahogy Albának sem.
Szóval azért gondolom úgy, hogy ez ismét az építkezés éve kell, hogy legyen: vissza a mellényeket és dologra fel.
Én idén nem várok túl sokat, megelégszem azzal ha BL-t nyerünk és történelmet írunk. :D
Feast4
Director del Fútbol

2015.08.18. 09:39:57

Nos az én véleményem az az utóbbi 3 éles meccs alapján hogy fejben még nagyon-nagyon gáz van.Egyrészt szerintem LE sem uralja olyan szinten a zónát most ahogy kéne.Az odavágót nagyon csúnyán eltaktikázta.
Egyértelműen az volt a terv az A keretet pihenteti a B keret ne kapjon ki vagy ne nagyon és itthon elrendezzük őket.Másrészt 3 meccs 9 gól és a java része durva egyéni hiba.Nem hiszem hogy itt most egyessével el kell kezdeni elővenni Bartrát Mathieut Piquet Alvest Busquetset Messit mit tudom én kit.A baj az hogy a csapat perpillanat nem éles és nem éhes.
Nagy feladat áll LE előtt mert rendet kell tenni mind a fejekben és szerintem magában is.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.08.18. 09:11:46

nem történt más, mint amire számítottam az első meccs alapján. a remény persze az más.....az is normális, hogy ki-ki mást lát a két meccs után, egy két különbségről:
- Mathieut (szokás szerint) ezúttal is megtalálták sokan, miközben Pique baromsága szinte dícsérettel felérő ...érthető jelzőket kap :?:
- mi van ha a francia annyit hibázik, mint mondjuk Íniesta ? (aki amúgy a kedvenceim egyike) aki lyukat rúg, akinek egyetlen passza sem ül, aki nem képes eltalálni a kaput...?!
- az MS sajnos nem csak egy betű hiány! sem Messi sem pedig Suarez nem volt képes ezzel a szívós következetes emberfogással megbírkózni és ez volt a vereség egyik leg nyilvánvalóbb oka, szerintem.
- semmi alapja nincs annak, hogy ezt a csapatot 5 góllal verjük vasárnap, egynek is örülni fogok.
- a Bilbao mindkét meccsen jó taktikával, egy erős, fegyelmezett és következetes letámadásra, emberfogásra, szoros védekezésre és kontrákra alapozott hatékony focit mutatott be.
- a birók molesztálása egyszerűen ostobaság, erre nincs (nálam ) jobb szó, és ez többnyire meg bosszúlja magát.....
- tanúlság? talán az, hogy ha az alap 11 "sérül" a csapat hatékonysága drámaian csökken, vagyis a Barca kispadja rettentően középszerű...
kfranky
Jugador del Barça

2015.08.18. 08:55:52

Most olvastam, hogy Piqué minimum 4, max. 12 meccset is kaphat a beszólásáért... Bilbao, Malaga, ATLETICO MADRID, Levante elleni meccseket tuti kihagyja. Ebből a Bilbao és a madrid elleni idegenbeli... :x
Leon
Director del Fútbol

2015.08.18. 07:42:35

Én is büszke vagyok a csapatra,kár hogy az odavágón még fele ennyire sem hajtottunk. :?
A Bilbao nálam bekerült az igazi alja féreg csapatok közé ,bár egy ATM-tól még mindig fényévekre vannak.Örülök hogy nem ellenük játszottunk mert tuti a fél csapat a kórházban kötött volna ki a meccse után! :evil:
Vasárnap remélem a saját pályájukon alázzuk majd meg őket és ezúttal már 3 támadóval (Neymar is felépül) a fedélzeten! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.18. 02:33:20

palesz77 írta:Végeredmény sajnálatos, de így kell emelt fővel elbukni egy döntőt.. Mindent megtettünk, semmi nem ment be, ez van. A srácok mentek mint a gép, sokkal jobb volt ezt látni, mintha mondjuk 2-0-ra nyertünk volna úgy, hogy láthatóan tojnak Messiék magasról az egészre, és csak találunk 2 gólt. Én büszke vagyok a csapatra, van pár negatívum természetesen, de egy bukott meccs után fura is lenne, ha nem lenne. Bravo a gól előtt megfogta a lehetetlent, MAtS-tól ezek sajna hiányoztak eddig az előszezonban, nem csodálkoznék, ha ezzel végképp a chilei felé billenne a bajnokság mérlege. Matyit soha a büdös életben nem akarom balhátvédként látni, de úgyis fogom még,
Nekem is valami hasonló a véleményem, annak meg örülök, hogy a játékosok így reagáltak a baszkok húzásaira. Sunyi belépők, időhúzás. Amit Iraizoz csinált az tényleg bicskanyitogató és még sárgát sem kapott. Nem könnyű azt feldolgozni, hogy menni kéne az eredmény után és a kapus háromszor fut neki a labdának, büntetlenül faragnak stb., ilyenkor sokszor szokott jönni egy-egy belépő vagy durvulás. Mondjuk Bravo helyében akkorát lekevertem volna Aduriznak amekkorát nem szégyellek, de ez személyes vélemény.
Piqué-nek viszont ennyitől nem szabadna elgurulni a gyógyszernek. Ha nem fújnak le egy durva szabálytalanságot vagy tényleg valami komoly hiba történik valahol érthető (mint a könyökös Immobiletől), de nem az első eset, hogy így elszáll az agya.
Jó volt látni, hogy még emberhátrányban is hajtott MINDENKI, pedig már tudták hogy semmi esély a kupára. Messitől viszont kicsit többet vártam. Nem a motivációval volt gond, de valahogy semmi sem jött össze neki. Megindulások sem voltak az igaziak, a keresztlabdák sem jöttek. Nem igazán tudta a különbséget jelenteni a két csapat között.
Baravo szépen védett a gól előtt, de ugyanez volt, mint MAtS-nál, hogy a gólon kívül semmi különösebb dolga nem volt. Ha a német kapta volna ugyanígy most biztos felrónák egyesek, hogy miért középre ütötte. :D

A Bilbao-nak grat, bár ma elég szánalmas dolgokat műveltek. Vasárnap kamatostól vissza kell nekik adni mindent.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.18. 02:00:13

Ennyi volt ma benne, nem lehet szidni a csapatot. Pont annyira fásult a brigád, hogy egy-egy ütemmel voltunk lemaradva az egész meccsen. Már a hrmadik percben mikor Pedro kilépett odaértek és szögletre tisztáztak..az árulkodó volt.
Piquére se tudok haragudni, érezhette lesnek, lehet az is volt, elvesztette a fejét na bumm.

Bajnokira van néhány nap pihenni, jó lenne győzelemmel rajtolni, de nehéz lesz nagyon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Samper
Director del Fútbol

2015.08.18. 01:35:56

Az igazi tét a vasárnapi meccs. Ott nyerni kell!
Nero.
Llegenda del Barça

2015.08.18. 00:49:09

LG írta:
A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre.
Pedig már évek óta ezt játszák ellenünk, meg a Real ellen is. De én nem haragszom rájuk, a nagyok ellen így lehet csak esélyük.
Azért ennyire aljasak sose voltak, és sokszor legalább focizni is próbáltak ellenünk. Nem véletlen, hogy szinte mindig felnyalattuk velük a padlót. Ez a mai nagyon nagyon Inter/Chelsea-ízű volt.A Bielsa-féle Athletic például kifejezetten szimpatikus volt.

Látom azért a fogalmatlan Kike Solának volt elég bőr a képén, hogy elkunyerálja Messi mezét. Szégyen. :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.18. 00:40:19

A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre.
Pedig már évek óta ezt játszák ellenünk, meg a Real ellen is. De én nem haragszom rájuk, a nagyok ellen így lehet csak esélyük.
bajnokságban laza 5-0 ide
Azért én szerényebben állnék hozzá. Ha 1-el nyerünk már bőven elégedett leszek.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.18. 00:09:31

Végeredmény sajnálatos, de így kell emelt fővel elbukni egy döntőt.. Mindent megtettünk, semmi nem ment be, ez van. A srácok mentek mint a gép, sokkal jobb volt ezt látni, mintha mondjuk 2-0-ra nyertünk volna úgy, hogy láthatóan tojnak Messiék magasról az egészre, és csak találunk 2 gólt. Én büszke vagyok a csapatra, van pár negatívum természetesen, de egy bukott meccs után fura is lenne, ha nem lenne. Bravo a gól előtt megfogta a lehetetlent, MAtS-tól ezek sajna hiányoztak eddig az előszezonban, nem csodálkoznék, ha ezzel végképp a chilei felé billenne a bajnokság mérlege. Matyit soha a büdös életben nem akarom balhátvédként látni, de úgyis fogom még, többször is. Masch és Piqué annyira nem voltak stabilak, mint szoktak, de szezon eleji formának betudom, még így is ők a legjobbjaink. Busi kellett, mint egy falat kenyér, Rakitic egész jó volt, Ini is biztató, csak pontatlan, Suárez és Messi szintén, egy jobb napunkon ezt a meccset 6 góllal nyerjük legalább. Pedro felőlem mehet, semmivel nem tett többet, mint a Munir-Sandro páros - bár Munirt a bal szélen nem akarom látni, ezek a beadások :lol: -, a csere szerepkört ők is tudják hozni, komoly pótlása meg Pedro se lenne az MSN-nek.

Na száz szónak is egy a vége, ezt írtam napközben is, hogy ha el is bukjuk, legalább emelt fővel tegyük.. Ez szerintem teljes mértékben sikerült, örülök, hogy láttam ezt a meccset, még ha nem is nyertük meg, büszkék lehetünk a csapatra! És Luchonak is kijár a taps, ezt majdnem el is felejtettem, emberhátrányban beküld 2 támadót, tökös húzás volt.. Mindent megtett a győzelemért, szimpatikus csere volt, még ha nem is hozta meg az eredményt.
kristop
Entrenador del Barça

2015.08.18. 00:08:54

csalásról szó sem volt, nem is támogatom az ilyen összeesküvés elméleteket a focival kapcsolatban, egyszerűen csak nagyon rosszul fújtak. ezzel pedig egy alapból nehéz meccset, ahol még ki is hagyogattuk a helyzeteket végleg megpecsételtek. ha nem jönnek be a dolgok, és még igazságtalanság is történik folyamatosan veled, akkor könnyen idegesebb lehetsz, aminek köszönhetően utána még pontatlanabb leszel és rosszabbul játszol. öngerjesztő folyamat.

ez ilyen, el kell fogadni, volt már párszor ilyen ellenünk, volt már párszor olyan, hogy nekünk kedveztek. persze rosszul esik, mert mégiscsak egy kupa volt a tét, de life goes on. ilyenkor a spanyol szövetség általában vizsgálatot indít, azt mondja, hogy ez a gárda nem fújhat többet a barca ellen és ennyi, vagy nem lesz semmi és a hardcore barca szurkolók mindig emlékezni fognak, hogy neeee, csak őket neeee :lol:
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.18. 00:00:55

Én elégedett vagyok a csapattal. Megtettek mindent, hajtottak. Sajnos ez néha görcsösségbe ment át, és ebből következtek a pontatlanságok. Voltak kisebb bírói bakik, de sztem sincs szó semmiféle "csalásról". Amúgy az a vicc, h így is megvolt az a 4-5 helyzetünk, csak nem rúgtuk be őket. Bánom, h nem sikerült a 6 kupa, de számomra is fontosabb a bajnokság, és a bl címvédés, úgy h arra kell koncentrálni innentől.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 23:55:18

Ezt ilyen meccs volt, várható volt, hogy nem lesz itt semmiféle fordítás. Gyorsan jött sok meccs ezt láthattuk Pique esetében, hogy fejben sem sikerült kellően frissen feldolgozni. Az meg örök törvény, hogy ha a bírónak ugatsz akkor abból könnyen piros lesz. Ugyanaz mint Neymar esetében a Copa alkalmával, hogy a bíróval nem szabad packázni. Ezt Pique elfelejtette és kiszórták. A Bilbao meg hozta, amit kell egyenlő létszámnál is volt lehetőségük, mi pedig mindent megtettünk ma ennyire volt elég. A bajnokin revansot kell venni, az igazi tánc akkor kezdődik. Bilbao-nak gratulálok, semmiféle csalás nem volt itt, amit pár vérmesebb ember emleget. Rúgtak négyet majd itt is próbálkoztak becsülettel és nem is szenvedtek vereséget, mást nem lehet tenni mint meghajolni előttük.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.08.17. 23:49:49

Fájó lett ez így a végére. 2-0 eredményt megérdemeltünk volna ma. Ebben a párharcban nem sok minden jött be a fiúknak.
Vasárnapra nagyon össze kell kapni a csapatot fizikálisan meg a fejeket is. Égő lenne 3x se nyerni ellenük. Nagyon beragadnánk a szezon elején.
kristop
Entrenador del Barça

2015.08.17. 23:40:08

én most végeztem el a meccsel, szóval most írok róla :D

gratula a csapatnak, mindent megpróbáltak még tíz emberrel is mentek ahogy tudtak, de ma volt egy nehezítő körülmény, ami eldöntötte a párharcot. sajnálom, hogy így alakult, mert lehetett volna egy nagy párharc, amin összesítésben 4-3ra kikapunk vagy 4-5re nyerünk, ehelyett csak egy ilyen kis béna izé lett belőle. a meccs képét így nagyon nincs is értelme elemezni. legközelebb majd nekünk kedveznek.

piqué nálam motm volt a kiállításig, sajnos ott az agya elborult, de megértem.

enriquétől szeretném, sőt, elvárom, hogy beszóljon valamit, de olyan pep féle módon. hogy "mindenkinek lehet rossz napja, ma sajnos ezzel a rossz nappal elvették az esélyünket, hogy legalább megpróbáljuk megnyerni a kupát, a játékosoknak gratulálok."

a bilbao-t annyira nem bántanám, ők azt csinálták, ami a képességeikből kitelik, idegenben egy erősebb ellenfél ellen. nem az ő dolguk kiállítani saját magukat, meg behúzni/nem behúzni a leseket, meg fújni a sípot, ők csak felmentek a pályára és megpróbáltak mindent.

bajnokságban laza 5-0 ide
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2015.08.18. 00:13:29-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Nero.
Llegenda del Barça

2015.08.17. 23:35:33

Talán a sors akarta így, hogy egyedül Pepnek legyen 6 kupás Barcája. :) Na mindegy, majd a bajnokságba visszavágunk nekik. Bár egyelőre úgy tűnik se Pique, se Alba, se Neymar. :roll:

A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 22:55:18

A támadók közül szerintem Pedro hajt a leginkább nem hiszem hogy le kéne hozni.

A meccs azt hozza, amit vártam még a másodikban elteszünk egyet, s emelt fővel jöhetünk le a pályáról.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése