2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
így van, immáron teljesen érdektelen lett az egész. a 6 kupa közül ez a legnívótlanabb. felesleg több 1000 km-es utazás az egész, ráadásul többnyire két totál gyenge ellenfél ellen megy a meccselés. még edzőmeccsnek is kevésMessiCesc írta:Klub VB-re lazán elvinném a cserecsapatot pár B-sel kiegészülve a kulcsemberek (Iniesta, Busi, Piqué, Masche, Alba, MSN, Rakitic) hagyj pihenjenek...
Ugyanezt vészmadárkodtam már én is valahol. Sajnos a transzfertilalom hatása mostanra ért utol bennünket. Ehhez jön még, hogy az utánpótlási vonal is gyengélkedik.mess2009 írta:nem történt más, mint amire számítottam az első meccs alapján. ...
- semmi alapja nincs annak, hogy ezt a csapatot 5 góllal verjük vasárnap, egynek is örülni fogok.
- a Bilbao mindkét meccsen jó taktikával, egy erős, fegyelmezett és következetes letámadásra, emberfogásra, szoros védekezésre és kontrákra alapozott hatékony focit mutatott be.
- a birók molesztálása egyszerűen ostobaság, erre nincs (nálam ) jobb szó, és ez többnyire meg bosszúlja magát.....
- tanúlság? talán az, hogy ha az alap 11 "sérül" a csapat hatékonysága drámaian csökken, vagyis a Barca kispadja rettentően középszerű...
Nekem is valami hasonló a véleményem, annak meg örülök, hogy a játékosok így reagáltak a baszkok húzásaira. Sunyi belépők, időhúzás. Amit Iraizoz csinált az tényleg bicskanyitogató és még sárgát sem kapott. Nem könnyű azt feldolgozni, hogy menni kéne az eredmény után és a kapus háromszor fut neki a labdának, büntetlenül faragnak stb., ilyenkor sokszor szokott jönni egy-egy belépő vagy durvulás. Mondjuk Bravo helyében akkorát lekevertem volna Aduriznak amekkorát nem szégyellek, de ez személyes vélemény.palesz77 írta:Végeredmény sajnálatos, de így kell emelt fővel elbukni egy döntőt.. Mindent megtettünk, semmi nem ment be, ez van. A srácok mentek mint a gép, sokkal jobb volt ezt látni, mintha mondjuk 2-0-ra nyertünk volna úgy, hogy láthatóan tojnak Messiék magasról az egészre, és csak találunk 2 gólt. Én büszke vagyok a csapatra, van pár negatívum természetesen, de egy bukott meccs után fura is lenne, ha nem lenne. Bravo a gól előtt megfogta a lehetetlent, MAtS-tól ezek sajna hiányoztak eddig az előszezonban, nem csodálkoznék, ha ezzel végképp a chilei felé billenne a bajnokság mérlege. Matyit soha a büdös életben nem akarom balhátvédként látni, de úgyis fogom még,
Azért ennyire aljasak sose voltak, és sokszor legalább focizni is próbáltak ellenünk. Nem véletlen, hogy szinte mindig felnyalattuk velük a padlót. Ez a mai nagyon nagyon Inter/Chelsea-ízű volt.A Bielsa-féle Athletic például kifejezetten szimpatikus volt.LG írta:Pedig már évek óta ezt játszák ellenünk, meg a Real ellen is. De én nem haragszom rájuk, a nagyok ellen így lehet csak esélyük.A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre.
Pedig már évek óta ezt játszák ellenünk, meg a Real ellen is. De én nem haragszom rájuk, a nagyok ellen így lehet csak esélyük.A Bilbao pedig örülhet, hogy 31 év után végre nyert valami kupát. Eddig nem volt bajom velük, de a mai produkciójuk után remélem megint ugyanennyi évet kell várni a következőre.
Azért én szerényebben állnék hozzá. Ha 1-el nyerünk már bőven elégedett leszek.bajnokságban laza 5-0 ide