Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
- amit most is látsz.... kínlódás...bence-barca írta:Mi volt eddig a meccsen?
Én egyenlőre nem sok lehetőséget láttam.. Megy az ívelgetés, kis passzok már a 16-s elött lezárva...westerngom írta:- nem hiszem el, hogy egy ilyen bivaly kezdő 11-el nem vagyunk képesek ezt a madridi kis csapatot bedarálni......... kéne máááár egy gool!, ez így kínlódás!
félreérted tesóóóIlúvatar írta:öcsém... én soha nem személyeskedtem itt meg dupla hsz -okat írni...Cali írta:Amúgy ez a Kash gyerek nem érdemelne már meg egy warnt? Több topicban is olyan szavakat használ, amiért pl Ilut is tiltottak, dupla hozzászólások, személyeskedés stb...
leszállnál rólam? a warn -t más okból kaptam.
öcsém... én soha nem személyeskedtem itt meg dupla hsz -okat írni...Cali írta:Amúgy ez a Kash gyerek nem érdemelne már meg egy warnt? Több topicban is olyan szavakat használ, amiért pl Ilut is tiltottak, dupla hozzászólások, személyeskedés stb...
Mondjuk a Valenciában középcsatár volt, nálatok meg nem az. Egyébként tényleg -1 ember.én csak azt nemértem mitől esett enynire vissza..Valenciában jól nyomta nagyon,és a kezdetekbe nalunk is ... egyszeruen nemertem..
pedig alig játszott még meccset,az összeszokottság sincs meg, nem is mer annyit vállalni és mégis..Sanama írta: Sanchez lemossa...
Pintót nem észrevenni? aaaaaa....shutterisland írta:hoznám le villát, és a padrol bárkit be helyére, akár pinto is jöhet tőlem, azt sem vennénk észre.
Ne felejtsük el, hogy van egy előrehozott bajnoki kedden. Ergó Piqué nyugodtan játszhat... gondolom a classico miatt mondod...Cali írta:Remélem, nem marad meg az idegenbeli szériánk. Nagyon kell a győzelem!
Sanchez, nagyon harcias, remélem lő ma este egy gólt. Pique a mai sárgája miatt, a következő meccsen nem hiszem, hogy játszani fog.
Amúgy ez a Kash gyerek nem érdemelne már meg egy warnt? Több topicban is olyan szavakat használ, amiért pl Ilut is tiltottak, dupla hozzászólások, személyeskedés stb...
Fabregast a lelátórólshutterisland írta:hoznám le villát, és a padrol bárkit be helyére, akár pinto is jöhet tőlem, azt sem vennénk észre.